Kevin Lav i Lebron Džejms (AFP)
Kevin Lav i Lebron Džejms (AFP)

Lav otkrio: Lebron želi da se penzioniše u Kobijevom stilu

Vreme čitanja: 2min | ned. 15.05.22. | 14:17

Centar Kavsa ipak ne zna u kom bi timu Kralj da se oprosti

Iako korača ka 38. rođendanu, Lebron Džejms je i dalje jedna od najsjajnijih NBA zvezda. Ali, nema sumnje da je ušao u poznu fazu karijere koja će kad-tad da se završi, svejedno da li za godinu, dve, tri... E sada je pitanje u kom dresu. Za Lejkerse je vezan ugovorom još jednu sezonu. Ali, mnogi iz Ohaja ne priželjkuju da ode u penziju direktno iz ljubičasto-žutog dresa, već da bi bilo prirodno da to učini u "njegovom" Klivlendu kojem se sa sve odužio titulom 2016. godine. Ž

Izabrane vesti

"Znam da želi da ode (u penziju) kao Kobi, da postigne bar 60 poena, što verovatno i hoće. A u kom če to timu biti? To samo Bog zna", rekao je Kevin Lav, dugogodišnji Lebronov prijatelj i saigrač u Kavsima koji bi ga nesumnjivo primili raširenih ruku nazad kao što su to očinili po povratku iz Majamija.

Ljubitelji košarke iz Los Anđelesa veruju da će Lebron karijeru ipak završti kao Jezeraš, i to sa još kojom titulom, jer čak i ako nije više isti igrač kao što je bio u najboljim godinama, još je vrhunski napadač koji može da pomogne Lejkersima da se vrate na NBA tron kao što je to uradio 2020. godine kada navijači nisu mogli da maskimalno uživaju u slavlju jer se plej-of igrao u 'balonu' u Orlandu.

S druge strane, želeli bi i da Kralj, kao njihov igrač prestigne jednog od njihovih najvećih ljubimaca Karima Abdula Džabara na večnoj listi po broju poena (u regularnom delu sezone), za šta mu nedostaje 1.325 poena (tu cifru nije prebacio samo sezoni 2020-2021 u kojoj je odigrao samo 45 merčeva), odnosno da kada ode u penziju, na prvoj poziciji budu sva četiri igrača koja su rekla zbogom aktivnom igranju baš u dresu Lejkersa (Džabar, Džejms, Meloun i Brajant).


tagovi

Lebron DžejmsKevin LavKlivlend KavalirsLos Anđeles LejkersNBA ligaKobi Brajant

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara