Komentari na vest

Lebron kao momčić u derbiju Kalifornije, Dončićev novi tripl-dabl (VIDEO)

Goat

pre preko 1 godinu

Najveci i najbolji igrac svih vremena ubedljivo mozete da pricate sta hocete i da se kompleksirate koliko hocete. Covek je dokazao ove i prosle sezone da je mogao da belezi 40 poena da je samo hteo…Covek je sa 38 godina daleko najbolji igrac lige…Otkako je usao u ligu sa 18 godina niko nije imao veci pritisak od njega i on je sve ispunio….Covek uopste ne vazi za skorera on vazi za pass first igraca i opet ce imati najvise poena ikada i to na skoro 1000 manje uzetih suteva nego dzordan….Najkompletniji igrac ikada, pas, pregled igre,trojka,polu distanca,ulaz,kosarkaski iq, sve razvijeno do maksimuma.Covek ima 1400 utakmica u tim nogama i idalje skace kao da ima 27 godina. Mnogo ce mi nedostajati kad se povuce, nikad nece liga vise biti ista. Nadam se da ce uzeti jos koju titulu.🐐

agentpeca@gmail.com

pre preko 1 godinu

Hahahaha ljudi ne komentarisite svasta, ispadate smesni ponekad. Juri statistiku, da si to reko za bilo kog drugog igraca pa ajde i da poverujem, ali Lebron. Jurenje statistike je ono sto je Vestbruk radio pre par godina. Da juri statistiku ispaljivao bi po 30 40 suta svaki mec, pa i kad mu ne ide i ima slabe procente, a pogledajte njegove procente, narocito zadnjih 4 5 utakmica. Mozete da ne volite nekog igraca, ali da umanjujete ono sto on radi to ne. A ta GOAT trka, to je vec stvar ukusa u to ne zalazim.
P

Proka87

pre preko 1 godinu

Lebron juri statistiku. Ukucajte u guglu nba records i videćete zašto. Fali mu još 422 poena da pretekne Karim Abdul Dzabara koji je prvi. A fali mu 800 šuteva FG da pretekne isto Karima koji je prvi. A ima još nekih rekorda koji će da proba da pretekne.

Lebron

pre preko 1 godinu

Majstore juri i ti sa 38 statistiku u nba ligi ja ti necu reci nista

decko

pre preko 1 godinu

Sta ima da juri kad ce svejedno da prestigne i da belezi 10 poena do kraja sez
k

koliko god

pre preko 1 godinu

Da ga pumpate nikad nece u top 3 najveca ikada