Komentari na vest

Кljučna sedmica za Zvezdu počinje derbijem

C

Crvena100

pre 3 meseca

Uvek ovako bude! Znači vodimo jedno 20 razlike i onda polako se spuštamo i izgubimo utakmicu. Pravo čudo što je Crvena zvezda ovoga puta uspela da pobedi! Mentalitet i želja! Jedno imamo, drugo nemamo. Mislim da je jasno šta nemamo..
F

Figueroa

pre 3 meseca

Kakva crna kljucna sedmica bolan,bolan...Ovaj jad,cemer i tuga je zavrsio sezonu jos prije dva mjeseca..."seljacka radna zadruga djeluje kao ustimovan orkestar" za ovaj skup rekreativaca...
M

MNM

pre 3 meseca

Samo je Teo prava madjija ovi svi ostali i na njihove mislim,to je onako ništa spec,već vidjeno sto puta.Teo je neponovljiv košarkaš i mnogo mi je drago što je u Zvezdi:))))
r

raga od 2 miliona

pre 3 meseca

nije ti ni upola drago koliko je njemu, a tek virtus, procvetao u evroligi..
k

kkTakozvanaCZ

pre 3 meseca

Ako dobijemo valensiju i areni, ponovo ce se javiti nada da ostanemo u taj top15! Jer kakvu kosarku igramo, kakvu istoriju i tradiciju imam, sigurno zasluzujemo da budemo u top15! ps hvala Partizanu na pobedi nad zalgirisom, pomogli su nam da se zadrzimo na trinaesto mesto! bez njih bi bili 16.
p

pitam se

pre 3 meseca

Ima li ista u tvojoj glavici?
Z

Zijani

pre 3 meseca

Zamisli da je prava Zvezda,pa ti bi prso Kad ova "lažna" ti ne izbija iz glave ccc auuu drž se!!:)) Medjutim,da nije prava,ne bi vi svaku utakmicu pevali Čoviću i malom klubu zar ne..??:)))))))pa da
N

Nebitno bas

pre 3 meseca

Partizanu je nebitan derbi,samo za prestiž,
1

1100

pre 3 meseca

Pogledajte kako u kometarima polako pocinje da provejava prica kako zvezda ustvari nema para i da tu lezi ceo problem...i da je dovela ono sto je mogla jadna...i kako ipak i nije toliko losa selekcija koliko je nemastina...i da se oni bore casno i posteno sa tom crkavicom koju imaju...krecu alibi price i pricice...i pranje od sopstvene odgovornosti...a sve je to uzrokovano gostovanjima na cetiri skakaonice i jutarnjim programima i saopstenjima..posto vise nema na koga da se svali krivica...a ti narode ako neces da mislis svojom glavom neka magistar misli tvojom.
@

@@@@

pre 3 meseca

Pokušavaju da se peru. Očekivano od njih.
G

Gost9

pre 3 meseca

Ilic,Lazarevic,Gilespi,Jago,Bolomboj,Davidovac,Simonovic,sve "skupi" igraci,jel tako?
M

MNM

pre 3 meseca

Ma priče i pričice su vaše,kuknjava na vlast,kme kme,ne daju vam više sile,lažna ste opozicija koja bez države ne bi videla el i to je tako,pa da
B

Bravo za kom.

pre 3 meseca

Ali brate kako to ovima bez vijuga da objasnis...neverovatno kakvih likova ovde ima...kad neko normalan razmislja sendvicari navale.
S

Sasa 79

pre 3 meseca

Dobro bi bilo da dovedemo neka pojacanja. Npr. Cibersa, Keselja i Filipa Covica. A onda ako to ne da rezultat da smenimo trenera i da izdamo nekoliko saopstenja pojacanih sa jos par gostovanja na TV-u. Normalno da optuzimo sve i svasta da su krivi osim uprave. Da ponovim po ko zna koji put kljucna nedelja za Zvezdu ce biti ona kada Covic bude odlazio iz kluba. To ne garantuje da ce biti bolje nego sada ali je uslov svih uslova. Svaka njemu cast za sve do sada sto je uradio ali za dalji napredak jednostavno ne ume ili nece.
r

reci nam?

pre 3 meseca

A ko ce da osvoji veci budzet\
a

asas33

pre 3 meseca

Najnebitniji derbi u poslednjih nekoliko godina. Mozda malo vazniji Zvezdi zbog mira u kuci i da "ohlade" svoje navijac. Partizan jedino da ne "izgubi" nekog igraca zbog povrede, pre pokusaj em da napravi bar jedan brejk u El posto i nama jos uvek "visi" i plej-in. Normalno je da bih se radovao pobedi mog Partizana.
Љ

Љубиша

pre 3 meseca

Кључна седмица је прошла. Нема ништа од Европе,једино Аба.
S

Saša_PFC

pre 3 meseca

Kako piše ovaj novinar ispada da rivali C.Zvezxe nemaju ni želju ni volju da se takmiče.

Bibras Natcho

pre 3 meseca

tea smo zatvorili još pre 4,5 godina kad smo igrali protiv Virtusa. Mislim da treba da stave Jaramaza i Trifunovica ceo meč da mu ne daju da diše.
K

Kosovar

pre 3 meseca

Normalno da se sudi Partizan bi ovo lagano dobio
m

minimimmmm

pre 3 meseca

30 bacanja i 10 faulova manje jer igraju odbranu bolje od Reala.
D

Daki...

pre 3 meseca

nista zvezdi ne resava ova nedelja,u aba su definitivno prvi, u el su definitivno ispali
R

Rubikova kocka

pre 3 meseca

Meni je bitno da Zvezda osvoji ABA ligu a ovi neka rade sta hoće! ❤️🤍❤️🤍
o

osvojicemo je

pre 3 meseca

kao i prosle godine..
G

Gost127

pre 3 meseca

Zvezdin poraz od Albe i Asvela ne moze da iskupi vise nista,sto ce reci da Zvezda do April moze da uziva u sezoni skijanja!!!
Љ

Љубиша

pre 3 meseca

Звезда добија вечерас. Иако јој ово не значи,прва па прва,има предност домаћег терена и у глави јој је само да добије Партизан. Нема везе Евролига,само да се добије Партизан. Са друге стране Партизан је у глави већ у Монаку и Болоњи тако да предност дајем домаћем тиму.
Г

Групни

pre 3 meseca

НИКАДА ВИШЕ онако лоше као на прошлом дербију ! МАКАБИ (!) то је наш показани пут ! мушки, оштро, тврдо, па са ризиком да комплекси сиђу на патос ! Партизане, лавље срце, док се хијене не сломе ! Нема стајања !
R

Realno istina

pre 3 meseca

Mi nismo hijene. Da je srece tvoj komentar ne bi bio ni objavljen. Hajde pustite komentar.
p

prso

pre 3 meseca

au brt nije tebi lako
Г

Групнивс Realnaistina

pre 3 meseca

Хијене ! нападате у чопорима, слабије и на препад ! и овде ће те, на силу, на гађање, на вређане, на притисак, али овог пута нећете имати жељени Партизан ! Жоц је спремио специјал ! абсорбоваће сву вашу неартикулисаност ! мислите о томе !
К

Кљаки

pre 3 meseca

Симпатизер Партизана пише. Звезда има одличан тим али не за овај НБА календар. Да Звезда игра 1 или 2 утакмице у 7 дана Звезда би била конкурентна у свим такмичењима. Ко,како,зашто је састављао тим је друга прича.
h

hko8

pre 3 meseca

evo da ti kao simpatizer Zvezde odgovorim.Tim je sastavljen ovako jer nije bilo para,a zbog navijaca se morao ostaviti utisak da para ima.Zato su dovedena poznata imena na zalasku karijera,zbog povreda problematicni igraci,naravno i viskovi iz eurolige koje niko drugi nije hteo,i naravno cuvena "domaca osnova" koja ce relativno dugo trpeti kasnjenje plata.Kad se na to dodaju i neke greske u selikciji koji vecina klubova,pa i tvoj ima (Kaminski,Ponjitka)..dobijamo ovaj nemocni i izraubovani tim,koji i pored svega ima sansu da bude prvi i pre i posle plej ofa aba lige,zbog toga sto skupoceni tim kluba za koji navijas vodi trener koga je pregazilo vreme.
К

Кљаки

pre 3 meseca

@hko8 Грешка у селекцији мора да буде. Не постоји спортски колектив који је непогрешив. Не бих се сложио да Звезда нема новца. Где одлази,како одлази посебна прича.
5

56789

pre 3 meseca

NA POCETKU SEZONE TIM ZA F-4 A SAD SE NEMA SE PARA
A

Aleksejko

pre 3 meseca

Zvezda nema novca, a ove sezone dovela 9 igraca dobro placenih,to je laz, bolje da nije imala 20 igraca u rotaciji, nego 14 ili 15. Daj bre,na pocetku sezone(kao i zadnih 10god)svaki navijac Zvezde je bio prezadovoljan igracima koji ste doveli,dizani su svi u nebesa i svasta su ovde pisali. Pogledaj koliko je igraca proslo kroz Zvezdu zadnjih godinu dana. Kao da ste Celsi.
O

Od mene

pre 3 meseca

A za Lazica ima 600 000 po sezoni!!!!!!
D

Dajvak

pre 3 meseca

Totalno sam relaksiran jer sam SIGURAN da ćemo crvenkapice brejknuti u finalu. 🖤🤍
F

Forever Young

pre 3 meseca

Kaže to partizanka koja tutulu šampiona Srbije nije videla više od 10 godina .
S

Srdjan88

pre 3 meseca

Imas filing ko Dusko? 🤣 Zaboravljas razliku izmedju EL i ABA lige, sudjenje nije isto, atmosfera nije ista. A i u EL je mnogo tesko dobiti derbi na strani, cim nema gostujucih navijaca odmah oba derbija dobili domacini
D

Don Vito Corleone'

pre 3 meseca

Čuj ovo, Zvezdina pobeda večeras isprala bi gorak ukus posle poraza u Berlinu??? Ništa ne može da ispere poraze od Albe i Asvela. Čuj ovo, slede odlučujuće utakmice u EL??? Za šta odlučujuće??? Jel za plasman od 12-16 mesta??? Manite se više lažnih nada da možemo do 10tog mesta. Nego da gledaju da večeras daju sve od sebe, do poslednje kapi krvi, da pobede ovo NEKAKO, i da obezbede prvo mesto pred Aba i domaći plej of. Što je do sada značilo i titule, ali kako igramo ove sezone, više nisam ni siguran da sa domaćim terenom osvajamo titule. Videćemo šta će biti.
D

Dajvak

pre 3 meseca

Potonuo Vito. 🤣🤣🤣
D

Don Vito Corleone'

pre 3 meseca

@Dajvak. Mora da ti je lepo, jer ste za 10ak godina osvojili samo jednu Aba ligu i dva domaća kupa. A šta je to biti šampion Srbije, ne znate celu jednu Deceniju. Dok Zvezda za to vreme ima 22 trofeja. O fudbalu neću ni da pričam.
G

Gost111

pre 3 meseca

Ko kaže da če prvak da uzme ABA ligu?? I zvezda i Partizan su sposobni da naprave brejk. ☝️
F

Forever Young

pre 3 meseca

O čemu bre ti pričaš. Ajde napiši ko je to u finalima Aba i domaće lige izmedju CZ i PAR osvojio titulu a da nije imao prednost domaćeg terena, kada?????
D

DrvoMama

pre 3 meseca

Partizan 2 puta pod Vujosevicem Bez sale
z

zv23

pre 3 meseca

vudexemo da li ce Zvezda biti prva pre plej ofa,ali ocekivati brejk u finalu moze samo neko ko nije gledao ABA ligu poslednjih godina.Vece sanse ima da zemlja izadje iz svoje orbite,nego da neko pobedi u gostima u finalu kad igraju Zvezda I Partizan.Upravo zbog toga,os sledece godine bi plej of trebalo ukinuti,ishodi su poznati,a samo se podizu tenzije bez potrebe
D

Da li je

pre 3 meseca

Jasno je ko je bolja ekipa, i ko ima boljeg trenera, ustvari najboljeg. Ko će pobediti to neznam ja. Dalje zašto mislite da do kraja lige imaju sve pobede, to uopšte nije tačno, mogući su svakakvi ishodi. Mnogo teških utakmica, a plus Evropa. Tako da se rano ne izuvaju oboji. Ovo je tek stedina liga i mnogo je opcija u igri. Teških mečeva i čestih. Pusti te dečije i kompleksaške komentare. Uozbiljite se, i gledajte realno. Košarka je divna i čudna igra. Neka igraju pošteno se bore, i čestitaju onome ko pobedi.
G

GOROSTAS.GLAVATI

pre 3 meseca

Čitao sam do neznam. Ne znam*.
g

gostgist

pre 3 meseca

jedina sansa zvezde je crvenoliki starac koji sedi na klupi partizana i neprestano urla na igrace i sudije.Da je Trinkjeri,ili neki drugi kvakitetan trener tu,ne bi bilo nikakve nade za Zvezdu.Ovako jos uvek ima sanse.
d

de goll

pre 3 meseca

ukoliko zvezda danas izgubi ,izgubice i u moraci!!!
@

@de goll

pre 3 meseca

jesi li tako zamislio?
b

bravoo

pre 3 meseca

to sam i ja rekao a sve mi mirise da cemo da izgubimo jer se nece ponovo desiti gilespi a ja ne vidim ko moze kod nas da povuce
m

mile obilic

pre 3 meseca

Stefan Lazarevic mase peskirom kao Vlada Stimac u repki.
@

@mile obilic

pre 3 meseca

kao i Trifun,Koprivica i Vukcevic?
n

nhbgnhmjnh

pre 3 meseca

Dalibor Ilic - Broj aplauza (50,5) vise 1.25
2

22

pre 3 meseca

Igrao bi on samo je problem u treneru što ili ne želi ili ne može da vidi da Daliboru treba dati šansu da igra. Dalibor ima potencijal da bude sjajan
s

standardica

pre 3 meseca

Davidovac od 0-5
G

Gost49

pre 3 meseca

Zvezdi su ovu EL sezonu zatvorili amaterski porazi od Asvela i Albe. Poraz od Baskonije moze da se pripise spletom "nesrecnih" okolnosti usled povreda i jedne od najboljih partija Haurda koji je besomucno pogadjao trojke uz naravno pomoc Marinkovica. Da su Alba i Asvel pobedjeni Zvezda bi imala 3 vezane utakmice kod kuce sa skorom 11-13 i mogla bi da napadne top 10. Ovako, Zvezda da pobedi 9 od 11 utakmica da bi dosla do skora 18-16 i 9. ili 10. mesta (skor 17-17 nece biti dovoljan za 10. mesto) je apsolutno nerealno u ovom delu sezonu. EL neka se privede bez takmicarakog znacaja kao i u vecini slucajeva do sada a da se sva paznja prebaci na ABA ligu i na kraju sezone totalni remont ukljucujuci i clanove uprave.
L

Luja

pre 3 meseca

Remont pre svega mora da znači odlazak Čovića. Ukoliko on ostane, treba i dalje očekivati EL ekipe sa Raduljicom, Davidovcem, Lazarevićem, Ilićem... To je ta Čovićeva domaća osnova. Domaći panjevi i bukvine cepanice.
G

Gorostas.Nekrsteni

pre 3 meseca

Covicevi domaci su i Kecman Vesa Petrović Dejan Milojević Milan Mačvan Aleksandar Rasic ... Sve tvoji ljubimci glavati
b

banence

pre 3 meseca

U EVROPI C.Z. JE ZAVRSILA TAKMICENJE I SAMO NEREALAN I DUHOVIT COVEK BI RAZMISLJAO O PLEJ PFU..JEDINA SANSA ZVEZDE JE ABA LIGA.GENERALNO SU SLABIJI TIM OD PARTIZANA SA MANJE VISOKO KVALITETNIH IGRACA..PARTIZAN IMA DOBRE SANSE ZA DALJE U EVROPI ALI NARAVNO DA GA ABA LIGA INTERESUJE.POMENI PLEJ OF GDE JE ZVEZDA DOMACIN JE REALAN I AKO PARTIZAN POBEDI DANAS..IMALI SU PAR KIKSEVA PRE BESPOTREBNIH NARAVNO I ZATO JE TAKO KAKO JE..BUDUCNOST NEMOZE POBEDITI ZVEZDZU
M

MNM

pre 3 meseca

Ako su zdravi i u formi Teo i Nedović gazimo naredne 3 utakmice sve bez problema,pa da:)
@

@ssss

pre 3 meseca

Pogotovo Nedović!Taj polukošarkaš ako bude igrao gazite sve do kraja što u ABA ligi što u EL što u svemiru!Što se Tea tiče ima potpuni respekt.Jedan od najboljih evropskih košarkaša posljednjih 15 godina.Genije jednostavno rečeno.Čovek koji je 70% Zvezdinog tima.Kada on ne igra Zvezda je tim na nivou prosečnog tima u Eurokupu.
V

Vlajko K

pre 3 meseca

Šta je pesnik, hteo da kaže?, lepo što navija za Zvezdu, ali nikakvog smisla nema, ili je možda i on poput Čovića, nezainteresovan za Evropu?!
b

banence

pre 3 meseca

NISTA NIJE KLJUCNO..ZVEZDA I AKO IZGUBI IMA PREDNOST..SA DRUGE STRANECPARTIZAN ZA RAZLIKU OD ZVEZDE IGRA AKTIVNO EVRO LIGU GDE GA OCEKUJU 2 TESKA GOSTOVANJA..KUP KORACA JE BLIZU..PO MENI OVU UTAKMICU ZOC TREBA DA ODIGRA OPUSTENO..SACUVA ENERGIJU ZA MONAKO I VIRTUS..DOBIJE KUP KORACA I UDJE U PLEJ OF KAO DRUGI.JWR MISLIM DA JE DALEKO KVALITETNIJI TIM I DA CE JEDAN BREJK U OLEJ OFU SIGURNO IMATI.RAZLIKA U KVALITETU JE ICIGLEDNA....TO VIDE I ZNAJU I KRAJNJE PRISTRASNI ZVEZDINI NAVIJACI..
Z

Zvezdas...

pre 3 meseca

Zvezda ce igrati 100% top 8 kada bude imala veci budzet, kada bude imala osnovu igraca stranaca koji nece odlaziti ,znaci problem je novac a svi znamo ko u ovoj drzavi obezbedjuje budzet a vi se bakcite sa Covicem koji je nebitan u ovom sistemu
.

........

pre 3 meseca

🙄🙄🙄
R

Realno...

pre 3 meseca

Crnjak je što ako Zvezda osvoji Aba ligu, igraće Evroligu! A za Partizan su sada šanse 50:50 zbog najave Dubaia i Londona...Spas bi mogao da London ili Pariz osvoje Evrokup. A ničim to ne bi zaslužila pre Partizana, ako gledamo damo zadnje dve godine.
H

Heheheheheeh

pre 3 meseca

Zvezda nece osvojiti ABA ligu smem da se kladim. Za dve klase je Partizan bolji sto se vidi i u EL. Prosli derbi su iskljucivo dobili na glupost Partizana. Partizan je i tada imao tri suta za tri i da dodje na - 6. Da je jedna lopta usla,taj mec bi Partizan dobio.
R

Raki Delija

pre 3 meseca

Pobeda u derbiju brise neprijatne poraze od Asvela i Albe
K

Kreće serija pobeda

pre 3 meseca

Pobeda Zvezde večeras pa 4 pobede u nizu u Evroligi za F4 u Berlinu
H

Herwas

pre 3 meseca

Za HRABRU zvezdu
I

Iz sljivika

pre 3 meseca

Džabe pokušavate da naložite narod, svima je nakon Albe jasno da su dalje utakmice u Evroligi nebitne.
F

Figaro

pre 3 meseca

Ahhahahahaha za hrabru zvezdu svaka nedelja je ključna
d

d. g.

pre 3 meseca

Ključan je meč večeras a u el smo svoje šanse proćerdali.
m

matoriekspert

pre 3 meseca

"Ključna" u smislu oproštaja od Evrolige? ABA je nebitna. Dubai dobrodošao!
j

jel tako?

pre 3 meseca

A nadas se da nas Dubai zameni? toliki strah?
d

dzaba ti sve

pre 3 meseca

To se ti nadas oprostaju zvezde komsija mali
j

jel

pre 3 meseca

Nadas se Dubaiju?
r

rea

pre 3 meseca

Za šta tačno ključna? Za očuvanje mesta u TOP16?
v

vladaaaa

pre 3 meseca

zvezda da digne ruke od evrolige da se bazira na aba ligu,da odmara Teodosica i da ga cuva za plejoff aba lige da se ne povredi,da bi imala sansu protiv partizana ako zadrzi domaci teren jel ima losiju ekipu od njih
r

rea

pre 3 meseca

Zvezda svake godine u januaru odustaje od Evrolige kako bi osvojila ABA ligu te kroz istu igrala Evroligu dogodine, kada će ponovo u januaru odustajati od iste, kako bi je igrala one tamo sezone - koja je poenta toga?
a

ajde

pre 3 meseca

@rea mozda nema dovoljno dobar tim da igra top 8 a za dobar tim su potrebne pare? misli o tome
R

Rebel

pre 3 meseca

Poenta postojanja fmp2 je da partizan ne igra EL i da ne bi napredovao do nivoa koji objektivno zasluzuje. E posto je izostanak ruskih timova omogucio Partizanu EL, sama svrha fmp vise ne postoji. Partizan ostaje u EL svakako, vecina klubova vlasnika je za to. Partizan je potreban EL i EL je potrebna Partizanu
G

Gost "

pre 3 meseca

Ključne sedmice su bile u julu i avgustu kada se pravio tim , a ovo sve ostalo je presipanje iz šupljeg u prazno...