Komentari na vest

Ljuljova povreda prst sudbine: Planovi o finalu ispred TV pretvorili se u važnu ulogu i evropsko zlato

R

Renato

pre preko 1 godinu

Igrali su ona braca Diop iz Laborala kako li se vec zovu
m

miile

pre preko 1 godinu

skroman,nenametljiv i koristan igrač, u svakom evropskom klubu ima mesta za bar 25min! Neka uživa u svojih 5 minuta slave...Alberto,ako čitaš ovo,još jednom,naklon majstore!
S

Srbija je okupirana

pre preko 1 godinu

Sve to nista ne bi vredelo da nasi nisu igrali ko p...e. Sledeci put pre nego sto dodju u reprezentraciju da godinu dana ostavljaju platu u sef, da ne mogu to da pokupe dok ne osvoje medalju. Mozes da pobedis samo ako igras "gladan". Ili da sastavimo tim od ograca koji igraju u srpskim klubovima, oni ce bar da grizu, a gore od ovih zvezdica ionako ne mogu da prodju.
G

Gost13

pre preko 1 godinu

To iz domaćih klubova smo videli u kvalifikacijama gde se gubi od Belgije dva puta, cvika od Austrije itd.
K

Kaciga

pre preko 1 godinu

Mora da se nađe neki nebitni igrač za heroja da ne bude da im je titulu doneo amerikanac koji ima veze sa Španijom koliko i ja. Moš mislit Diaz u idealnoj petorci, smešno. Sramota je da košarkaška zemlja poput Španije sa tolikim finalima u mlađim kategorijama dovodi stranca za prvog pleja, pa i nama je hvalio Bogdan pa nismo doveli Kleja Tompsona, na šta to liči, Grcima malo bio Nigerijac dvostruki MVP koga su teli da deportuju iz zemlje sa sve braćom nego su uzeli i Dorsija, ako i može da se oprosti malim zemljama poput Gruzije, Crne Gore ili Hrvatske neoprostivo je da španci i grci sa takvom tradicijom dovode amerikance, postaće reprezentacije kao klubovi, ko ima veći budžet, veliki korak unazad za evropsku košarku, nedopustivo.
@

@kaciga

pre preko 1 godinu

Ma ti znas, reci nam svima
Б

Брдско говече

pre preko 1 godinu

Шпанцима и у млађим категоријама играју странци, зато и доминирају у тим узрастима. Није само Лоренцо Браун ту странац већ и Гаруба који је Нигеријац.
с

само питам......

pre preko 1 godinu

хвалио или фалио????
G

Gostop

pre preko 1 godinu

Dorsijeva majka je Grkinja,otuda i igra za njih ...