Komentari na vest

Loše vesti za Partizan Mozzart Bet: Trifunović doživeo rupturu butnog mišića protiv Albe

i

igor978

pre 6 meseci

Tu je Ponitka, konačno će dobiti ozbiljnije minute.
G

Gost999

pre 6 meseci

Poznajući Partizanove lekare, koliko sutra će moći da igra svih 40 minuta. Pogledati pod šifrom Exum.
z

zaista

pre 6 meseci

Koliko naopak mozak moraš imati
v

vcicu....

pre 6 meseci

Daj jos 100mil za klub izlaktasa jer vidis da ovih 50 sto si im dao na pocetku sezone nije doviljno da pobede Studente,Megu i Igokeu dva...
B

Beda

pre 6 meseci

Nesto si pobrkao, za ovih 10 godina je FMPu 2 ili kako vi kažete Crvenoj Zvezdi dato mnogo vise od 100 mil evra, i sta ste uradili, ništa. Partizan je klub iz Beograda, sa Igokeom je imao samo poslovno tehnicku saradnju, NIKAD FUZIJU, prost dokaz oba kluba su uvek postojala. E to tebe boli, jer je Čović javno rekao da FMP menja ime u Crvena Zvezda Beograd, a posle je Radnicki basket promenio ime u FMP.
N

Ne moras

pre 6 meseci

Vucko i ovako smo mnogo jaki za sestrice iz zeleznika!!!
v

vcicu....

pre 6 meseci

Daj jos 100mil za klub izlaktasa jer vidis da ovih 50 sto si im dao na pocetku sezone nije doviljno da pobede Studente,Megu i Igokeu dva...
N

Nasi fenjerasi

pre 6 meseci

kaznio ga onaj odozgo sto igra u pogresnom klubu,karma je cudo!
V

Voždovac

pre 6 meseci

Za 10 dana opet na terenu. Deja vu priča
@

@@@@

pre 6 meseci

Radujete se povredi sina vašeg kapitena ?!
J

Junker

pre 6 meseci

Nadji mi jedan jedini komentar gde se neko raduje povredi? Niko, apsolutno niko nije napisao nijednu "salu" ili neki komentar koji se moze protumaciti kao radovanje! Vi tacno vidite nesto sto niko drugi ne vidi.
G

Gallina

pre 6 meseci

Meni kao deliji je jako zao ovoga, misljenja sam da je konacno ulazio u ritam i greota za svakako sportistu da kada hvata ritam da se povredi. Nadam se brzom povratku na teren pa da se ćeramo
B

Bida

pre 6 meseci

Oporavisr sto pre i idi u drigi klub molimte i povedi jaramaza i andjusica sa sobim
n

nema sta

pre 6 meseci

teska vest za zagorski klub
o

oBjaviteKomentar

pre 6 meseci

Decko mani se devojke na vreme, tj nadji drugu. Bojanica je i Mihaila Ristica upropastila. Nova SofiMilo, starija, videla sveta i ganja sportase.
U

Uh

pre 6 meseci

Brz oporavak Ukiju al stižu par novih iz NBA-a tako da se neće osetiti njegov izostanak.
A

Aqa

pre 6 meseci

Želim momku brz oporavak, ali da je bitan za ekipu, nije.
Đ

Đukin fan

pre 6 meseci

Bitan je i te kako kao i svi u prvih 12 jer kratka klupa,dodatno opterećuje prvih 8-9 igrača i izvlači iz njih previše a sezona je tek na prvi a dva meseca,tako da rizici povreda i premora rastu!!!Zvezda je lane imala bolji sastav a usled povreda više igrača i kiksa sa registracijom Kampaca propala!!!!
m

metalika moj dobar

pre 6 meseci

samo ga je Zeljko okrenuo za 360 stepeni . kakav je sirov bio pre nego je Zeljko poceo da ga trenira
S

Sta reći

pre 6 meseci

Da brzo ozdravi Uroš. Ekipa će preživeti i bez njega sigurno.
P

Preža

pre 6 meseci

Vrlo bolna i neugodna povreda, iz ličnog iskustva.
p

purgo...

pre 6 meseci

@preza,, Nisti ti fudbalske ili kosarkaske lopte sutnuo u zivotu!

Katalonija

pre 6 meseci

Je li bre, otkud ti znaš šta on jeste ili nije?!? Na ove plitkoumne, ostrašćene komentare sam navikao ali šta je tebe navelo da lupaš gluposti i da napadaš čoveka koji je prokomentarisao vrstu povrede, to već ne znam kako da obradim iskreno... Šta ti je?
a

ako su ruze, procvetace...

pre 6 meseci

kakav peh, taman je poceo da igra kako treba sa samopouzdanjem. Taman je dobijao bitne minute, uzlazna putanja... Veliki peh ne samo za Partizan. Uros ima 22 godine, a igra za prvi tim vec 5,6... Izdrzi Trifo !!!
k

koji peh

pre 6 meseci

nije mu mesto u partizanu ako cemo iskreno, tim koji pretenduje top 8 minimum nema svrhu od Urosa , koji ke sjajan momak i zelim mu sve najbolje.
H

Historija

pre 6 meseci

Istorija povreda momaka sadasnje devojke mladog Urosa. Nova SofiMilo, Bojana lepotica. Mihailu Risticu isto tako ugasila karijeru, uvek neka ili butina ili prepone...
S

Steta

pre 6 meseci

Nije dobro kad se neko povredi plus ovakve povrede sigurno zahtevaju tipa do 2 meseca da bi se vratio.S druge strane kod decka nikakav napredak nisam video vec koja sezona.Davano mu da igra odbrani niti je neki specijalac za odbranu,a u napadu coskarske pozicije intipa 1 od 10 utakmica je u neko ritmu da da teojke iz coska.Vecina nista.Jos kda se setim istorijskog autokosa sa Megom.Nijednu utakmicu nije da kazes onpomogao i izvukao kada drugima nije islo.Nijednu do sada u ovoj sezoni nije bio X faktor a ima dobru minutazu,pritom ako ne u El k da makar u Aba.Mozda je mogao da bude vs Igoke ali je to izgubljeno. Opet Partizsn kada sepogleda minutaza na toj poziciji sada moze dosta da dobjje Ponitka koji je sigurno proverenije jme na kosarkaskoj mapi ali nije u sistemu kao Trifun.U svakom slucaju zbog rotacije jeste hendikep ali recimo za Cesevitu ne bi trebalo da bude problem ako je pristup pravi i ako Zeljko u Aba ne krene da igra sa 20 petorkom i da kombinuje od pocetka.S obzirom na najave da nam je Aba prioritet a vec imamo dva poraza od ekipa koje su mimo Zvezde ekipe koje mogu da te ugoroze,ako sada ni trecu ekipu Cedevitu ne mzoemo dobiti onda stvarno ne znam sta reci.Ako cemo da se vadimo na povredjene igrace,pa toj Ceseviti vec mesec dana ne igra Kobs,nema Radicevica fakticki su bez plejmekera,Muric od pocetka sezone.Svi zivi su odrali Cesevitu,u Ec nemaju pobedu.Poslednje izgubili od Hamburga kuci koji do tada isto nije imao pobedu.I ponovo cemo imati fenemenalnu publiku i motiv da nikada od kada je Cesevita promenila ime nismo dobili u Ljubljani. Valjda mozemo napraviti iskorak zbog navijaca a i plate nisu im male.
P

PARTIZAN BC

pre 6 meseci

Nama dobar bek treba kao zednom vode..
D

DraganKojic

pre 6 meseci

Jos 2 miliona za avangardu .