Uroš Trifunović ©MN Press
Uroš Trifunović ©MN Press

Loše vesti za Partizan Mozzart Bet: Trifunović doživeo rupturu butnog mišića protiv Albe

Vreme čitanja: 1min | sub. 18.11.23. | 21:29

Bek crno-belih će naknadno obaviti kontrolni pregled koji će pokazati koliko će odsustvovati sa terena

Upisao je Partizan Mozzart Bet pobedu protiv Albe (89:74), ali je senku na trijumf crno-belih bacila povreda Uroša Trifunovića. Nimalo naivna povreda, jer bek crno-belih je u duelu sa nemačkim timom doživeo rupturu butnog mišića, koja zahteva mirovanje i terapijski tretman, te će u predstojećem periodu odsustvovati sa terena, navodi se u saopštenju regionalnog šampiona.

Kako dalje navode iz tabora beogradskog tima, Trifunović će kroz deset dana odraditi kontrolni pregled posle kojeg će prognoze o dužini njegovog odsustva sa terena biti preciznije.

Izabrane vesti

Podsetimo, 22-godišnji košarkaš je pred sam kraj dobio nezgodan udarac od Luisa Olindea posle kojeg se našao na parketu. Ustao je sa bolnom grimasom na licu, pogodio oba slobodna bacanja, ali se posle pauze nije vraćao na teren. I nažalost, neće još neko vreme.

Trifunović je ove sezone u Evroligi u proseku beležio 3,3 poena, 1,2 skoka i 0,6 asistencija, dok je u ABA ligi imao značajniji doprinos sa 6,3 poena, 3,9 skokova i 1,3 asistencije. Imao je, doduše, i znatno veću minutažu...




tagovi

Uroš TrifunovićKK PartizanPartizan Mozzart Bet

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara