©Starsport
©Starsport

Lučić: Pomešana osećanja, ne mogu da se radujem koliko bi trebalo

Vreme čitanja: 2min | čet. 08.02.24. | 23:48

Košarkaš Bajerna emotivno doživeo duel sa bivšim klubom

Prvi put posle decenije od odlaska iz Partizana Vladimir Lučić je izašao na megdan bivšem klubu. Susret sa ekipom u čijim redovima je osvojio dvocifren broj trofeja izazvao je pomešane emocije, ali se srpski as sa saigračima iz Bajerna u Minhen uputio kao pobednik.

Izabrane vesti

"Velika pobeda za nas, kao i za svaku ekipu koja prijušti sebi da odnese trijumf sa gostovanja u Areni. Ključ je što nismo dozvolili da se Partizan odlepi na nedostižnu razliku. Ostali smo na rezultatskoj klackalici od šest poena, a Fransisko je na kraju pogodio važan šut za pobedu. Dobra stvar za nas pred dve utakmice u prvenstvu i Kup Nemačke koji nam je vrlo bitan. Ostvarili smo pobedu u pravom trenutku", rekao je košarkaš minhenskog tima.

Bajern je ostvario važnu pobedu, ali Lučić nije proslavio kako bi to učinio da je bilo koji drugi tim bio protivnik. Emocije su dodatno rasplamsali sradačan doček domaće publike i ovacije čitave Arene.

"Pomešana su mi osećanja jer je Partizan moj klub i ne mogu da se radujem istinski i onoliko koliko bi trebalo, ali smo uradili veliku stvar. Sjajno je bilo sve, nestvarno sam dočekan. Puna hala je skandirala moje ime i to su trenuci koji se pamte čitav život i mogu da se prepričavaju. Bilo je emotivno. Drago mi je da sam imao priliku da doživim i ovaj doček, ali i da igram u Partizanu".

Pogotkom Fransiska za pobedu Bajern je očuvao san o plej-inu.

"Sada ostaje žal za nekim šansama koje smo imali. Veliki broj utakmica smo izgubili u poslednjem minutu i večeras nam se možda vratilo za prethodna 2-3 meseca. Ovosezonska Evroliga je još luđa nego prethodna. Razlika se pravi na koš količnik, ne samo na pobede, a još dosta je kola do kraja. Postoji i plej-in, proširen je broj mesta za koja se klubovi bore i naše je da pokušavamo dok postoje šanse", kazao je Lučić.


tagovi

EvroligaKK PartizanKK Bajern MinhenVladimir Lučić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara