Komentari na vest

Ludnica poslednjeg dana Zapadne konferencije: Svih 16 mogućih raspleta na jednom mestu

U

Uws

pre oko 1 godinu

Bice scenario 16.
Б

Бибарс

pre oko 1 godinu

Како би тукао људе који поред моћног Партизана и Евролиге прате овај распали амерички циркус НБА.
m

ma da

pre oko 1 godinu

Mora da su bolji PAR i CZV od GSW ili denvera
N

Nishlija

pre oko 1 godinu

Nisu tebe tukli mama i tata da ti uopste izbace iz glave pomisao da nekog trebas i mozes da tuces...prate ljudi sta vole i zele.
z

zevs sa kosmaja

pre oko 1 godinu

Evo ja gledam basket.I licno vise volim EL ,u odnosu na NBA.U NBA igraju super zvezde,ali eto vise volim EL.Navijac Crvene Zvezde . Partizanu svaka cast .Denver do titule.
Б

Бибарс

pre oko 1 godinu

Не могу људи да прате шта желе...Мрзим када људи не размишљају исто као ја.
z

zivoraddd

pre oko 1 godinu

Liga gde treba da budes najlosiji da bi sutra bio najbolji. Gde, osim ako se ne boris za titulu, nemas nikakve ambicije. Ameri sto umeju da upropaste sport, to niko ne ume
t

tako je

pre oko 1 godinu

treba država da te sponzoriše, navlači i otima titule kako bi se samo dva kluba večito "borila" za titulu, jer znate, to je srž sporta!

Bojan Urosevic

pre oko 1 godinu

Najverovatnije ce Voriorsi hteti da budu 6 da nebi odmah igrali sa Finiks izabrace Sacramento.
d

demichelle

pre oko 1 godinu

GSW nije u prilici da bira. Mora da pobedi,da ne bi završio u plej inu. U svakom krugu sa LAL,LAC ili NOLA su najlošiji. Sve zavisi od LAC,oni pobedom u AZ idu upravo na Sanse u doigravanju. Ako izgube,mogu da padnu na sedmo mesto. Prošle sezone su se kockali,pa su ih Pelikansi izbacili. Ne verujem da će Lou ponoviti istu grešku. Pošto će PHX izaći sa trećom petorkom,a Portland već neko vreme igra sa razvojnom ekipom-za očekivati je da će i GSW i LAC pobediti i zadržati svoja mesta. Clippersi će u tom slučaju na Sanse,a Ratnici na Kraljeve u prvoj rundi plej-ofa..
e

eskobar

pre oko 1 godinu

Nba mafija kao sinoc juta denver videlo se da denver ne zeli pobedu e zato ce da izgube odma u piej ofu
G

GSW

pre oko 1 godinu

Mogu da izgube jedini ako bude namešteno. Pa pitanje je da li će Portland skupiti dovoljan broj igrača za utakmicu, a da ne pričam da ti što budu igrali em nikada nisu igrali zajedno em nemaju kvalitet ni za evrokup.
B

Big Ticket Serbia

pre oko 1 godinu

Umesto Arena da prenosi Minesota-Nju Orleans, oni u 7 pustaju potpuno nebitnu utakmicu Boston-Atlanta! Ne znam da li su uopste prenosili Minesotu ove sezone, iako u Srbiji ima ne bas mali broj nihovih simpatizera jos od vremena kada je u njihovom dresu zario i palio Big ticket KG 21 GO TWolves!
G

GrobarNS

pre oko 1 godinu

Na zalost ne bira arena koje ce utakmice prenositi, to se odluci na pocetku sezone koje se utakmice prenose. Mislim da je svuda isti program. Ne bi sigurno pre neku noc prenosili Hjuston.
q

qq majko

pre oko 1 godinu

ne lozi se drugar molim te, pojeo me blam u tvoje ime
N

No.1

pre oko 1 godinu

Ameri se buno što na espn nema prenosa Radnički Niš-Spartak!
Ј

Јанко2494

pre oko 1 godinu

Неђе од 2018-е па на овамо ја нисам погледао 10 нба мечева. Нит сам пратио трејдове, скоро ништа. Тотално сам изгубио драж, а некад сам освитао буквално гледајући нба плеј оф
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Interesantna priča, imaš li još neku takvu zgodu, anegdotu da podeliš sa nama?
S

Slaba odbrana

pre oko 1 godinu

Nadam se da će čelnici NBA lige kazniti Dalas.
Z

Zika13

pre oko 1 godinu

A zašto bi ih kaznili? Zato što su naglas rekli ono što svi rade? I Klivlend je tankovao da bi doveo Lebrona, Niksi to rade godinama, ali neuspešno, tankovala je Filadelfija, nekada davno je to radio čak i San Antonio. Sistem im je takav. Jedini je greh to reći javno, kao što je Kid uradio.
@

@Žika

pre oko 1 godinu

Tako je. Kako zaboraviti Filadelfijin "the process", inače Embidov prvi nadimak, gde su se patosirali skoro čitavu deceniju da bi posle svih tih muka šutnuli Džimi Baketsa i preskočili Tejtuma radi neurotičara Fulca i narcisoida Simonza.
s

ssssssss

pre oko 1 godinu

A kako zaboraviti da je zbog gazde Dalasa propao trejd Krisa Pola u Lejkerse. Sad ce da mu se vrati.
S

Slaba odbrana

pre oko 1 godinu

Zika13-Jedno je tankovati od početka sezone i tako skupljati pikove ovo je nešto sasvim drugo.Čelnici NBA lige su zato i uveli plej in,da se ne bi dešavale ovakve stvari,ovo je čist bezobrazluk,6 su bili pre 15 utakmica,već su bili vidjeni u plej ofu,čak su doveli i Irvinga,i kad su videli da će teško do plej ina jer nije samo zavisilo od njih,e nećemo mi da igramo,tako rekao gazda.Znaš li ti koji je ovo skandal,možda ovde ne ali u ostatku sveta da.Uzmi bilo koju situaciju iz života da nešto radiš,da se mučiš godinu dana i dodje neko i kaže ti e ti ćeš tako i tako da radim,nikako drugačije,kako bi se ti osećao.Meni je u neku ruku i drago,samo se pokazalo da Dončić nije onakav igrač kakvog su ga predstavljali,biće on ko Durent,ići će od ekipe do ekipe pokušavajući da osvoji prsten...