(MN Press)
(MN Press)

Ataman: Goreće OAKA kao nikad ranije!

Vreme čitanja: 2min | čet. 02.05.24. | 23:33

“Slaviću tek kad odemo na Fajnal for“, kaže trener Panatinaikosa

Ostao je smiren i hladan kao led posle poraza u trećem meču, najavio je da veruje u prolaz na Fajnal for i sada je Panatinaikos nadomak tog uspeha!

Može da diskutuje o karakteru i pristupu u javnim govorima, ali Ergin Ataman je neverovatnom hladnokrvnošću, čak i kada je Makabi poveo sedam razlike na startu poslednje četvrtine, pokazao da je trener koji tačno može da proceni situaciju. A, procenio je da je PAO sposoban da se vrati posle poraza u utorak i vrati protivniku milo za drago.

Izabrane vesti

Sada nas čeka majstorica u kojoj se uveliko najavljuje krcata OAKA.

"Pre svega, voleo bih da u ime celog tima posvetim pobedu našem legendarnom ekonomu koji je juče imao jak srčani udar. Zadržali su ga u bolnici i na intenzivnoj je nezi, svi brinu o njemu, a bitan je čovek za naš tim“, rekao je Ataman.

Što se tiče pobede u Beogradu...

“Sjajna plej-of serija, teške utakmice oba tima. Makabi je uložio ogroman napor kroz igrače kao što su Dibartolomeo i Blat, koji su nam otežali posao. Mi smo igrali dobru odbranu, ali Makabi je opasan rival, ako napraviš bilo kakvu grešku u odbrani oni te odmah kazne. Razlika je ovoga puta bio Slukas. Pokazao je snažan karakter, postizao poene, kreirao situacije za nas. Igrali smo sa više žara nego prošli meč“.

Poziva turski stručnjak navijače da ispune dvoranu u Atini naredne sedmice do poslednjeg mesta.

“Sada je samo 2:2, OAKA će goreti u sledećem meču, verujem više nego ikad ranije“.

Dok su njegovi igrači slavili, trener je ostao miran. Kako kaže, slaviće kad dođe vreme.

“Slaviću samo ako odemo na Fajnal for, nema razloga pre toga. Nema pritiska za nas, verujem da je sada pritisak na Makabiju koji moram da izađe pred krcatu halu. Mi moramo da igramo dobru košarku. Posle treće utakmice sam rekao da nije gotovo i da verujem u ovaj tim, da možemo da odemo na Fajnal for“, dodao je Ergin Ataman, trener Panatinaikosa.


tagovi

KK PanatinaikosPanatinaikosErgin AtamanKK Makabi Tel AvivMakabi Tel AvivEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara