Komentari na vest

Luka Mitrović svestan težine zadatka: Nije baš da smo u zavidnoj poziciji

K

Kdlo

pre 3 meseca

Momče da ne pričam o drugim parametrima, ti šutiras kao profi igrac 67 posto bacanja.Sto je bruka i velika sramota.
G

Gstoiln

pre 3 meseca

Samo cu kao Zvezdas realan biti.Katastrofalni procenti bacanja Zvezde ove sez 77%,grobari su na 82.Velika razlika.Mitrovic katastrofalan u svakom segmentu,pa i ovom jako vaznom bacanjima.
B

Bon.Jovi_985

pre 3 meseca

Pa kad bi ti mogao da pogodiš neko bacanje u poslednji 5 minuta utakmica imali bi šanse ali teško od babe devojka...
L

Luja

pre 3 meseca

Ovu kiflu od centra Čović potpisao na tri godine. Čoviću odlazi.
G

Goss

pre 3 meseca

Uprava napoljeeee
b

banence

pre 3 meseca

LUKA SINE ZABORAVI..NEMATE NIKAKVU SITUACIJU..IZGLEDA DA JE I PARTIZAN KRENUO U ISTOM STILU..SANSE POSTOJE KOD NJIH I NADE IMA ALI OVE GOD. I JEDNA I DRUGA EKIPA DO SADA SKRONO ILI LOSE..
t

tebe su žestoko prevarili

pre 3 meseca

kada su rekli da si plej u telu centra, a ti si ustvari pekmez u telu čoveka. Jedino što vrhunski znaš je da se otvoriš iz pika i da daš zicer, ali to znaš baš, baš vrhunski. I onda, kad si pročitao da si ti ustvari plej si počeo da filozofiraš, sa pokušavaš da asistiraš i glumataš pleja, pa te je ovaj trener zakucao za klupu (i ja bih isto to uradio). Ajde drugar, pogledaj se malo u ogledalo, pogledaj neke mečeve pa radi ono što znaš.
т

тебе су жестоко преварили

pre 3 meseca

Кад су ти рекли да се разумеш у кошарку
B

Bakutana

pre 3 meseca

Kako pogodi Majstore, ja reko imate sanse za prva 4 mesta sa 10 pobeda manje na 11 kola do kraja.... Bravooo....
O

OkosBokos

pre 3 meseca

Ti da dizes formu za kup i plej of Abe, a ne da se svadjas sam sa sobom. Sad ide KupKoraca, imamo samo Bolomboja kao centra, bez pravog Mitrovica nemamo nikakve sanse. Teodosic ne treba da ide u Podgoricu sad. Mi u stvari imamo svega 11 igraca za Kup od toga 3 beskorisna (Davidovac, Ilic, Lazarevic) i van forme Mitrovic, limitirani Jago,… Ovo su cak i odlicni rezultati.
B

Burek

pre 3 meseca

Iskreno, Teo bolje da nije uopšte igrao večeras nego u Morači, tamo nam je ipak bitniji meč kako bismo zakucali prvo mesto (i ovako smo ga praktično obezbedili, ali pobedom tamo bismo definitvno rešili sve dileme)