Komentari na vest

Magični Milvoki osvojio titulu posle 50 godina, nestvarni Janis spakovao 50 poena i uništio Finiks (VIDEO)

G

Gost1234

pre gotovo 3 godine

Ali idalje ima nekih koji porede Janisa i Jokica ... Janis par godina ispred njega ...
D

Druže

pre gotovo 3 godine

Janis ima samo nenormalne fizikalije,a Jokić je za njega ipak tata s onom "testastom" građom
L

Luja

pre gotovo 3 godine

Baš mi je drago, pogotovo zbog odvratnog CP.
m

milutin 15

pre gotovo 3 godine

janis zasluzeno,ali iskreno govoreci nba u veikom padu kvalitt ekipa i igre nedostojan finala,nema velikih igraca nazalost

Salvatore di Stefano

pre gotovo 3 godine

Po 3 igrača ol star kalibra sa obe strane, dvostruki MVP s jedne, a trenutno jedan od najboljih strelaca + jedan od najboljih plejmejkera u poslednjih 20 godina s druge strane nije kvalitet? Istina je da nema lepršavosti show time Lejkersa, brutalne dinastije Čikaga, dominacije Šeka od pre 20 godina, taktičke savršenosti Grega Popovića ili inovativnosti Voriorsa, ali i između toga su titule osvajali timovi koji nisu bili niti kvalitetniji, niti lepši za oko od Milvokija (čitaj Pistonsi). S druge strane, Finiks igra dosta lepu i brzu košarku, mnogo lepšu nego prošlogodišnji finalisti ili neki timovi koji su prodefilovali NBA finalima u prošlosti. Ovo finale je pokazalo da supertimovi ne mogu (uvek) da osvoje titulu i da je bitnija timska hemija i plansko građenje tima.
S

Strong difens

pre gotovo 3 godine

Napad je za publiku, odbrana donosi titule :)
C

Cccc

pre gotovo 3 godine

A još ima onih koji će porediti našeg Jokica sa ovim grkom. Čovek je svetlosnu godinu ispred.
B

Blajvčo

pre gotovo 3 godine

Jokara je svetlosnu godinu ispred. Denver i ovakav kakav je, kad su svi zdravi, osetno je bolja ekipa od Milvokija. Ovaj prsten je nksta drugo, nego splet neverovatnih okolnosti, počevši od kovida preko povreda bitnoh igrača poput Mareja itd itd. Sve u svemu, dogodine ce opet biti u vrhu do plej ofa, posle potop. Nisu kalibar za nesto više.
n

nadrealnooo

pre gotovo 3 godine

Kad sam na 3 :2 za Bruklin napisao da je Milvoki novi NBA prvak, a Janis MVP, pucali su minusu, neka pucaju i sada!!! Titula se vratila apsolutno zasluzeno u Milvoki!!! Toliko je Janis Osporavan da nije MVP i slicne stvari, selili ga iz Milvokija, covek ostao veran klubu i vratilo mu se, ima Boga!!! Mora se napomenuti da je dovodjenje Takera i Holideja potez koji je mozda bio i presudan za titulu!!!
K

Kobe

pre gotovo 3 godine

Presudno za titulu su povrede Hardena i Irvinga, pomeli bi ih da se nisu povrijedili, ako cemo realno. A za dobijanje ostalih, svakako da su dovodjenja Holideja i Takera presudna.
n

nadrealnooo

pre gotovo 3 godine

Slazem se zato sam i rekao na 3 2 za Bruklin da ce bez Hardena i Irvinga tesko pobediti. Slazem se.
d

drago10

pre gotovo 3 godine

sad kada imamo šampiona, tko je imao bolju sezonu, gianis ili jokić?
S

Sinisa81

pre gotovo 3 godine

Sezona je zavrsena odavno i imao je bolju Jokic ako nisi gledao rezultate glasanja razneo ga je Jokic i to od strane Amera koji ne mogu da ga smisle eto toliko je bilo blizu a playoff je imao Janis bolji. Nije mi jasno sta je tebi tu nejasno

Salvatore di Stefano

pre gotovo 3 godine

Ivica Zubac
B

BN

pre gotovo 3 godine

Da si celu sezonu igrao poene na Gianisa vidio bi gdje bi zavrsio. Tempirala mu se forma za kraj i to je to. Cjele sezone prosjek teski bio.
d

drago10

pre gotovo 3 godine

siniša, nejasno mi je da je bolju sezonu u konačnici imao igrač koji ništa nije osvojio, za razliku od lika koji je svoj tim popeo na sam tron... jedno su brojke, titule sasvim drugo, a košarka se igra zbog titule, a ne zbog brojki, pogotovo brojki jednog igrača
S

Sinisa81

pre gotovo 3 godine

@drago10 99% igraca nista nije osvojilo. I nije titulu osvojio Janis vec Milvoki. A sto se sezone pojedinacno igraca tice tu je druga prica. I da se ne lazemo svaka cas Janisu i Baksima na tituli, ali ova sezona licno za Janisa je najlosija u zadnje 3 god. E sad sto su Baksi ove godine bili bolja ekipa pa stigli do titule sad treba izmisljati i lagati da je Janis bio bolji ove nego prosle ili preprosle god?
d

drago10

pre gotovo 3 godine

siniša, hajde još jednom pročitaj moj prvi komentar... pa onda pročitaj moj drugi komentar, one brojke i titule... e sad jel bolja sezona bila ova u kojoj je osvojio titulu ili prethodna, ili sezona nikole jokića u kojoj je osvojio nagradu koja u konačnici ni navijače denvera ne zanima,,, nisam napisao da je bio bolji od jokića, al da je u konačnici imao bolju sezonu, je, ipak je šampion za razliku od mvp_a regularnog dijela lige
g

g

pre gotovo 3 godine

koliko je samo sprdnja ova nba kad neki janis spakuje 50 poena pa kad dode na fiba basket sacuva ga matori od 40 godina haha
v

valdi

pre gotovo 3 godine

Ne zna da šutne, bacanja smehotres, lepota igre 0... kopija Kraljice. Samo spusti glavu, napravi trokorak i zakuca. To je to.

Salvatore di Stefano

pre gotovo 3 godine

@valdi ovo isto su verovatno govorili i za Šakila (pogotovo jer je došao posle Karima i Hakima) - uzme loptu, ugura igrača i zakuca. Zašto tu stati- Džordan i Kobi samo uzmu loptu, nadriblaju i šutnu? Isto i Kari- dribling i šut? Dirk se okrene i samo šutne sa jedne noge?! Svaki igrač koristi svoje prednosti, bile one snaga, brzina, odraz, šut, dribling, košarkaški IQ... Janis nije jedan od najtalentovanijih igrača sigurno, ali je sigurno jedan od najboljih ikada, što dve MVP titule, prsten i MVP finala govore o njemu. Umesto da budemo ponosni što Evropljani dominiraju NBA ligom, ajde da pljujemo jer nam se ne sviđa estetika.
v

valdi

pre gotovo 3 godine

Salvatore, porediti estetiku i fizikaliju čistu je pogrešno. Za fizikaliju ti ne treba ništa, sem da ti Bog to podari, a estetika je rad, fizikalija, talenat, savršenstvo... Onil je dobar primer i meni se od tad Nba i počeo gaditi. Gledam ga i očekujem već 20 godina da se pojavi novi Jordan, al očigledno se to neće desiti. Sad se prave igrači poput Janisa i Lebrona, a ja sam uživao gledajući Pejtona, Milera, Stoktona, Jordana, Ajversona, Mekgrejdija, Brajanta, Robinsona, Garneta, Alena... Tužan je ovaj NBA, baš tužan kad mi ukucavač osvaja.
B

BUCKS

pre gotovo 3 godine

Janis vratio Bookera na fabricka podesavanja :D BUCKSI SVETSKI SAMPIONIIIIIIIII IDEMOOOO
e

ecka siti

pre gotovo 3 godine

A ti si njihov vatreni navijac,reklo bi se po komentaru. . . Kad ovako nesto procitam,povraca mi se. . .
i

ioio

pre gotovo 3 godine

Koliko bedna partija Bukera.
m

mile dodik

pre gotovo 3 godine

Zasluzeno!
T

TheJoker

pre gotovo 3 godine

Buker tragicar i veceras,ocajan sut uz nekoliko nepotrebnih srljanja i izgubljenih lopti. Janis MVP apsolutno zasluzeno, sve je pogadjao i ovo mu je nagrada za ostanak u Milvokiju iako su ga svi videli u nek drugom timu(citaj LA) posle proslosezonskog debakla protiv Majamija
G

Gos

pre gotovo 3 godine

top 5 partija u istoriji NBA Finala. Ako ne i najbolja.
p

plavac

pre gotovo 3 godine

ahahahahaha
Z

Zizuu

pre gotovo 3 godine

Ljudi, al ste svesni sta uradi Janis??!! 50 poena 14 skokova 5 blokada 17/19 slobodna.... Kakav igrac, razneo Finiks sam bukv... Najbolji na svetu!!!!
L

Lepi89

pre gotovo 3 godine

Odigrao je savršeno finale, da posle 0-2 uspe da preokrene rezultat. Dru Holidej i Midelton su isto odigrali fenomenalno, ali Janis se izdvojio. Kakva igračina!
G

Gost 456

pre gotovo 3 godine

Nestvarna partija, neverovatan igrač ali ne slažem se da je najbolji na svetu. U svakom slučaju, MVP plej ofa je sigurno, možda ne plej ofa ali finalne serije svakako. Ono za šta mu treba odati priznanje je što je sa ovakvim Milvokijem uzeo titulu, ljudi su limitirana ekipa i on ih čini sve dosta boljim.
D

Darkoman

pre gotovo 3 godine

Kakva partija Janisa, nestvaran lik. Svaka cast !!!
J

Janis

pre gotovo 3 godine

Hvala brate!