Komentari na vest

Majstori za majstorice: Zvezdinih 6/6 u završnim utakmicama plej-of serija ABA lige

P

Prolsznik1

pre gotovo 2 godine

Vreme je da izgubimo. Sramotan tim imamo
R

Raki Delija

pre gotovo 2 godine

Ne sumnjam u nasu pobedu titula ostaje na Kalemegdanu
B

Bafana

pre gotovo 2 godine

Jel moguće da niko nigde ne sme da piše o onoj sramoti iz Ljubljane sinoc?
V

VeritaS

pre gotovo 2 godine

Da je klub jsd-ovaca igrao isli bi naslovi "bode oci 42 bacanja" i proprarni tekstovi sve vreme.
B

Bafana

pre gotovo 2 godine

Misliš kao vi sada? Ne bi mogli da živimo od Covia da se ona sramota desila na utakmici Partizana, a i čudno kako treneru zvezde nije bilo čudno pre par godina kada je zvezda imala po 40+ bacanja a Partizan ni 20, čudo da mu i tada nije to smetalo.
k

kuzmicu Odlazi

pre gotovo 2 godine

HOCE OPET IGRATI KUZMIC U PENZIJI SA PROSEKOM OD 3p PO UTAKMICI,DA ZNAM DA PREBACIM KANAL KAD GOD ON UDJE NA TEREN!

PsyhoDelija

pre gotovo 2 godine

Biće i 7/7 kad treba uvek smo pravi..Izgoreće COL u pioniru... Pa mora nekad i da se izgubi od njih..Dobra su ekipa,pobedili su Valensiju,Virtus i 2x partizan... Ne moze se jedna opasna ekipa pobediti 4,5 puta zaredom,ali opet smo mogli ,da smo bolje izvodili slobodna bacanja
K

KIMI 85

pre gotovo 2 godine

Onako bedno ne mozemo odigrati opet, pogotovo pred nasim navijacima. To je ono sto sam pricao, Radonjina tvrdoglavost ili sportskog sektora, sto nisu doveli centra kad je trebalo i jos jednog beka sa poenima u rukama. A da je bilo izbora, bilo je i nikako skupih kao sto su neki lupali tada cisto radi opravdanja. Tim je takav kakav je, od sledece sezone da se malo bolje rezonuje sta nam treba, bolja analiza i da batalimo ozivljavanje karijere nekih igraca.
T

TzT

pre gotovo 2 godine

Nismo mi toliko bedno odigrali i ne bi da te sudije ne sakate konstantno
d

dosta penzosa

pre gotovo 2 godine

Slazem se potpuno,penzioneri i rekreativci kuzmic,cirbes i simon prvi moraju da lete napolje na kraju sezone,njihovim odlaskom bicemo 50% jaci nego sad!
K

KIMI 85

pre gotovo 2 godine

@tzt To je bilo ocekivano, i u pioniru su pokusali pa im nije poslo za rukom jer smo odigrali kako treba. To nije nista novo, ali ne sme onako da opadne koncentracija kad uspes da izboris produzetak i umesto da proradi adrenalin, sve padne u vodu. Nije cedevita losa ekipa, stavise kompletna skroz i nije sramota izgubiti ali da smo u nekim situacijama bolje odigrali, zavrsili bi vec seriju. Imamo Mitra na centru da valja i od sutera Dobrica i Kalinica kad ga hoce, za ostale ako im je dobar dan. Da imamo ozbiljnog beka, pa da ne brinemo ko ce da resava utakmicu. Jeste da sudije sakate, i to je nesto sto traje ali fokus mora biti bolji i da se ne prave pocetnicke greske, neozbiljnost u zavrsnici napada i nerezonski sutevi.
T

TzT

pre gotovo 2 godine

Opada koncentracija jer te konstantno seku.Ubacuju u bonus.Samim tim ti nisu dali da igras svoju odbranu i svoj stil igre.Sve vuce jedno drugo.Otuda i ta preterana dekoncentracija i nervoza u igri.Sramno sudjenje.
K

KIMI 85

pre gotovo 2 godine

@tzt Ti se ponavljas sa sudjenjem i ja ti uporno govorim da razumem sa te strane ali sudjenje nema veze sa nasim napadom i organizacijom u napadu. Mi smo sutirali trojke sinoc kao da smo nba ekipa. Nismo imali pravi plan u organizaciji napada. Ne mozes drzati kalinica 40 minuta, a nekima dajes par minuta i onda kad odigra dobro opet mu skracujes minutazu. Opet ti kazem i zavrsavam, ja znam kako nas kradu sudjenjem i to ne traje od juce vec godinama, ali neke stvari se moraju menjati u fazi napada. Moras imati vise opcija!
K

Komsija grobi

pre gotovo 2 godine

Simonovic igra za dzabe , decko je dosaoxda pomogne kapa dole,resio vam je trojkama tj prelomio tri uktamice i doneo vam domaci teren Cirbes je tu uz crkavicu i to je sve Prvo se i formisi pre nego sto komentarises gluposti ,ovo ti iskren Partizanovac kaze a ti se zapitaj ! Komentarisi hokej
G

Gost KGB

pre gotovo 2 godine

Crvena zvezda je upravo objavila termin majstorice.Susret će se odigrati 23.05.u 19:00h!
N

Na rodjendan

pre gotovo 2 godine

Samo želim da Zvezda pobedi
a

asi

pre gotovo 2 godine

Cirkus liga,gde jos ima da se ne zna termin utakmica pre plejofa. Mozda zakazu sad pa pomere opet ako baba sera u Areni ili Pioniru ne bude taj dan mogla da dodje na posao. Strasno koliko nemamo postovanja prema samom sebi,sve nam je prece od nasega.
M

Milojko Arsenic's

pre gotovo 2 godine

U Beogradu gase struju opet?
G

Gule

pre gotovo 2 godine

@Milojko Arsenic's Ne nego gase INSTALACIJU !
G

Gost MMS

pre gotovo 2 godine

Termin majstorice: 18.05. - 19:00h
R

Realno...

pre gotovo 2 godine

Može samo biti 20. ili 21. Maj, zbog Evrolige se razmišlja, a i Partizan ima majstoricu...U krajnjem slučaju i 22. Maj dolazi u obzir.
G

Gost KG 034

pre gotovo 2 godine

Igra se 23.05.od 19:00h