Komentari na vest

Makabi ima bolji skor u Beogradu od Partizana i Zvezde

D

DakaCZ

pre 16 dana

Slazem se da je nedopustivo pogotovo za Zvezdu da ima ovakav skor.Glavni krivci su u Upravi koji su sastavili frankestajn ekipu.Doveli neproverenog igraca za glavnog koji nam je ispostavice se ukanalio sezonu.Teo je preuzeo odgovornost i vukao ekipu dok ga ritam nije samleo,vapilo se za bekom jos pocetkom sezone,pa je nejpir otisao sredinom decembra onda posle 15 dana je vracen Topic koji je odigrao samo Fener u gostima i povredio se u derbiju tokom druge cetvrtine,veliki hendikep za ekipu.Jago je preuzeo sve na sebe i mnogo napredovao ali nije imao zamenu i rezultati su trpeli.Kljucne utakmice smo igrali bez Tea koji je pola ekipe.Asvel tamo,kuci Baskonija,Makabi,Zalgiris,u Nemackoj kod Albe i Bajerna.I kako da pobedjujes bez igraca kalibra?Da ne procako koji je nejpir trebalo da predstavlja i Tea pa i Topica?Da ne pricamo o povredama ostalih igraca Hange Lazica Nedovica Mitrovica i njihova duza odsustva.
A

Aloo

pre 16 dana

Kad ce neki tekst o bogatim luzerima koji su vec dva finala izgubili ove sezone i koji nisu ni u Top 10 usli sa 20+ meleona??
R

Roki forever

pre 16 dana

Stalonetu se ne svidja ovaj tekst
m

megisa89

pre 16 dana

Pa kad su realno bolja ekipa i od Zvezde i Partizana.
L

Like a boss

pre 16 dana

Steta sto nije moglo da se gleda. Vrhunske ekipe bez pritiska i domacih huligana.
2

277

pre 16 dana

Pionir je Pionir !
p

pipo_inzagi87

pre 17 dana

Strahota, Partizan i ajde, samo Bog zna kako su izgubili Bajern i Olimpijakos a vodili do 4/4 oko 12-13 razlike, realan skor Partizana je 14-3 kod kuce, sto je sasvim ok..Zvezda ima skor 8-9, to je skandal, sigurno ima kuci neki glupi poraz kao i Partizan ova dva, ali to ih ne opravdava jer bi opet imali bar 7 poraza kod kuce sto je sramota.
F

Fef

pre 16 dana

Koliko od tih poraza je Zvezda igrala bez plejeva?
J

Jesse Custer

pre 16 dana

Pa kad tako gledaš, možeš da računaš i Zvezdu, PAO, Makabi i Fenerbahče gde su gubili 10-20 razlike pa volšebno preokretali. Pa bi tako "realan" skor bio 8-9. Ne znam što su utakmice gde su gubili prednost bitnije od ovih koje su dobijali preokretom. Ah, da, čuveno grobarsko "pobedili smo sami sebe", jer su najbolji tim u univerzumu i jedino se oni pitaju u utakmicama. Pa tako, kad izgube prednost, onda su pobedili sami sebe, a kad protivnik izgubi prednost, onda on nije pobedio sam sebe, nego je i za to Partizan zaslužan.
U

UPDP

pre 17 dana

Imali bi 12-5 da su nas ugostili u Beogradu:-D Partizan je dugo bio samo sa jednim porazom (onim od barselone) i tek kasnije smo poceli da padamo i u tom segmentu.