Komentari na vest

Maksivitis se raspričao o Partizanu: Moćniji su nego lani, svi šutiraju za tri, Kaboklo podseća na Veselog

m

miile

pre 5 meseci

još jedan dokaz...za sve se navija Partizan se voli....objasnio čovek da ,,prati",e još samo budžet nije spomenuo za razliku od vas ....nastavite panteri
g

gost978

pre 5 meseci

Kakva gomila likova bez mozga u komentarima. Komentare definitivno treba ukinuti na portalima, jer umesto da ljudi ostave neka normalna misljenja to se pretvorilo u portale za potpune mediokritete bez mozga
O

Ogi Srbija

pre 5 meseci

Jel ima neki navijac fmp da je raspolažen da mu dam 22 cm bez glave da se poigra malo???
i

idi bre u pm

pre 5 meseci

haaaahaaa…
y

yourMother

pre 5 meseci

likes FMP
y

yourDaughter

pre 5 meseci

likes FMP
y

yourSister

pre 5 meseci

likes FMP

CrniGrobar

pre 5 meseci

Ocekujem da Ponitka pokaze zbog cega je u Partizanu. Takodje i bitna rola Vukcevica i da se pokaze mali Drezgic, P.J. Dozier ce prestici Exuma. Savrsena utakmica i ambijent gde Partizan treba da pokaze borbu do kraja i pokusa da izbori pobedu.
B

Brine

pre 5 meseci

Ima da vas žalgiris odvali bar 10 razlike
K

Kezman 14

pre 5 meseci

@Kezman mi privatan klub nismo prodali grb,koseve i nismo pravili fuziju ili menjali ime fmp i rentakar navijaci i mi kad osvajali niste znali sta je evroliga i opet vodimo po titulama u abaligi i bolje pravimo rezultati u evroligi nego vi sto igrate 10 godina ziveo Partizan srpski i evropski brend,nek vam covic maze ocima saopstenjem a ne rezultatima.
T

TerzaMag

pre 5 meseci

Partizan je hrvatski klub.
P

Prava istina

pre 5 meseci

Košarkaška lopta preskočila je Drinu u dva pravca! Partizan iz Beograda i Igokea iz Aleksandrovca potpisali su juče ugovor o poslovnoj i sportskoj saradnji, kojim će se FUZIONISATI.....Kraj Price!
k

kako su se

pre 5 meseci

fuzionisali ako oba postoje, znas li sta je fuzija cedevita+ ollimpija= cedevita olimpija..plus 10 poraza od igokee, a vi sa fmp1 i megom 56: 0 score..to je ljubav
n

niko igokei...

pre 5 meseci

..ne moze da zabrani tu cinjenicu da drze apsolutni negativan rekord u celoj evropi,tako sto niti jedne EL i titule videli nisu poslednju celu Deceniju za redom,to je ta njihova "slavna istorija" kojom se toliko ponose!
K

Kec u Nisu

pre 5 meseci

Malo ste prodisali sa dve pobede u EL pa se odmah okuražili i poceli busati u grudi, a Čovke vam pluća napunio do vrha u prethodnih 12-13 godina koliko niti jedne titule i EL videli niste u poslednjoj deceniji, na sve to vas i Terza dopunjava evo već 6-7.god za redom. Mada, već ste oguglali, gutate profi, i treba jer nastaviće se ovo prskanje i punjenje, i trajace još godinama i narednu celu deceniju... Ušivaće igokeasicu i vraćati je iz mrtvih još godinama a mi ćemo da je cepamo sve jače i jače dok nam ne dosadi....
J

Juju

pre 5 meseci

Za ovo vec treba pisati dijagnozu
M

Miloš 1970

pre 5 meseci

Čoveče idi u Novi sad ,propade ti 2 črvene ...
u

uzicanin

pre 5 meseci

Ajde kucooo ozdravi od srca ti zelim !

Coki

pre 5 meseci

Jos malo i vama ce Coki ugasiti svetlo kad bude izlazio a vi cete docice i to vreme pricati da vam je Covic podmetnut kao Trojanski konj do tada lupajte gluposti do mile volje.
t

tako je

pre 5 meseci

znamo da je to tim sa neogranicenim budzetom koji krije budzet
r

rea

pre 5 meseci

Bravo - zaslužio si svoj sendvič za danas. Možeš da se vratiš predizbornim aktivnostima.
P

Posao i

pre 5 meseci

Maksivitis zna da igra protiv extra tima, sa najboljim trenerom. Da ih pobedimo, pa neka oni onda pobede neke sledeće, a mi da krenemo i nastavimo još jače.
0

0777

pre 5 meseci

POSLE IZBORA U SRBIJI ZAVRCU SE SLAVINE U KK PATLIDZAN. USKORO OPSIRNIJE
m

merllin_pfc

pre 5 meseci

Hajde raspiraj se I za porez. Kakvo je stanje I koliko smo uplatili , kolika je glavnica.
K

Kezman 14

pre 5 meseci

@0777 Kako da ne vama zavrcu slavinu 13 samo se brukate u Evroligi vise ste poznati po saopstenjima nego rezultatima vama ne moze zabraniti kako ce se zovete Partizan vas srpski i evropski brend.
@

@kezman

pre 5 meseci

Evo ga javio se navijac Miloradovog privatnog kluba koji jedne jedine titule i EL video nije 12-13 zadnjih godina ili ti vise od pune zadnje Decenije sto je najveci negativan rekord u celoj evropi bez konkurencije!
K

Kezman 14

pre 5 meseci

@0777 u vas se cipa godina niko da vam zavrnu slavinu bili su izbori i opet se cipa u oba fmp 1 i 2 i na kilo igraca dovodite.
г

гаго м

pre 5 meseci

Али ти ћеш и даље паратити институцију ПАРТИЗАН јер је твој клуб одавно угашен 🤔
P

PartizanPFK

pre 5 meseci

Gurat ćemo vam ga jako
C

Covic...

pre 5 meseci

...gura redovno igokei evo vec 13.god za redom!
G

Goss

pre 5 meseci

Igokea2 Ne sme da stane
O

Ogi Srbija

pre 5 meseci

Kako drugacije covek da prica, mi smo tim i to vidi, ne igra protiv fmp-a, skupa penzionera koji kostaju kao 2 Partizana, a igraju kao Kk Tamiš!!! Ziveo Partizan i majka Srbija!!!

kln

pre 5 meseci

ok
M

Maksi

pre 5 meseci

skupa legija stranaca je to
1

1100

pre 5 meseci

Samo kad je vasa jeftina..neiskusna..i neuigrana...za male pare ste skockali tim kao bombona...divi vam se evropa...ali zla EL..Savic..Bodiroga i ekipa vam ne daju da disete i odete na F4...sve se urotilo protiv vas...ako slusas magistra i gledas Pink onda je to istina.
p

preskupa

pre 5 meseci

samo nije ni vasa jeftinija..plus vas fudbal koji je jos 5 puta skuplji..umesto sto se svadjate da sno bokkotovali..i krenuli iz beton lige sa takentovanom decom..sad smo u raspadu u sve jednom sportu..uskoro ce reprezentacije igrati prosecni igraci koji malo treniraju.jer su talenti na tik toku..instagramu..proglasu ili vikaju pekarre po begaljici
M

Mrski ste mi ali

pre 5 meseci

Srecno protiv drzavnog projekta
t

tre

pre 5 meseci

ne…imaju slab,roster,neiskusan..svi prvi put igraju evropu…ovi odranije koji su ostali tu su za mnogo manje pare…vi nista ne znate…oni prave ogroman uspeh bez ozbiljnog budzeta…