Komentari na vest

Mamba Mentality na srpski način

G

Gost1717

pre 8 meseci

Ovo je zasluga i Nedovica, sto se sam javio da nije spreman za Sp..inace bi isao, na ime, pa bi opet kao 13-to otpao Dobric..a na Sp bi se Neda povredio, jer je nespreman, a svi biju..pa kuku nama..ovako top ispalo!!
g

gost89

pre 8 meseci

Guduric sa engleskog na srpski znaci Dobric 😉
V

Vreme je.

pre 8 meseci

Vreme je ! Košarka se vraća kući sutra !
e

ej

pre 8 meseci

ako izgube zvedini igraci ce da budu krivi, lozenje grobara...
S

SRB,

pre 8 meseci

O cemu pricas ti decko,ti bas imas nekih problema u glavi
J

Jedini

pre 8 meseci

Igrac iz protivnickog tabora kojeg sam voleo da vidim kod nas.Nacin ponasanja na terenu,kao i van njega su izuzetni!Isto tako mislim da bi Zeljko od njega napravio jos boljeg igraca!
G

Gost "

pre 8 meseci

Pre bih rekao UN nego Nemačka , ali dobro idemo sa verom u Boga do pobede!! ŽIVELA SRBIJA!!
r

reb8888

pre 8 meseci

...ekstremno mi je drago zbog dobrica, nadam se da sada i oni koji ga prozivaju godinama shvataju zasto igra i kada ga ne ide sut i zasto se kod svakog trenera izborio za minute, pa i sada u reprezentaciji za koju je takodje bio ismevan - u fazonu, ko ce da igra dobric i davidovac. sada su pokazali da ni to nije problem...
I

I Pantera

pre 8 meseci

Nećemo išta uraditi bez megalegendarnog Teodosića, jer bismo tada bar imali u ekipi nekoga ko ume da ne igra odbranu.
S

Sekula01

pre 8 meseci

Kakav mamba, sta spominjete tog satanistu, ovo je nebeski narod mentality! Idemo sutra sa verom u Boga!
М

Митт

pre 8 meseci

Свака вам част браћо Срби!
1

149

pre 8 meseci

Ahahahahahahaha
S

Stogod

pre 8 meseci

Ja se najiskrenije nadam da im je Pesic svima uzeo mobilne i zakljucao internet ,jer ovo sta vi "novinari" radite je strasno ,ili da je nekako moguce da se izdignu iznad ovih svih hvalospeva(koje zasluzuju ali posle finala,sta god tamo uradili) i da ostanu na zemlji i skoncentrisani i motivisani odigraju kako svi znamo da mogu pa sta bude jer su vec ogromni heroji sta god uradili . Nemacka uopste nije naivna ,uz nas su prikazali najbolju kosarku a i pobedili sve do sad . Visoki su ,dobri suteri,dobar prodor tako da mi moramo da budemo na max focusku i da pokazemo sta znamo na parketu a vi ovakvim tekstovima ne pomazete ni malo....
M

M. R.

pre 8 meseci

Još Le Branka da povedosmo, ovi NBA starovi bi se vratili sa traumama sa SP :)
Б

Белграно

pre 8 meseci

Злата вредан играч, без оваквих у екипи нема успеха. Хвала ти за све Добри и шта год урадили сутра, ви сте наши хероји који су пробудили понос и љубав у нама каква није била дуго, дуго!
I

Ivke88

pre 8 meseci

Moj Mladenovcanin 💪💪 (znam odakle je poreklom, samo kazem gde živi).. Cesto ga srecem po gradu, normalan momak.. Ne vozi besna auta, ne šeta cure sumnjivog morala.. Sve najbolje mu zelim, kao i svim momcima u ekipi..
ш

шеги

pre 8 meseci

Стално пије кафу у анголу 😂
g

grob12

pre 8 meseci

Covek zna da igra velike utakmice (vecina puta na moju zalost). Svaka mu cast.
A

AK477

pre 8 meseci

Kninska kobra strike again! 🥊🐍
P

Pistolero

pre 8 meseci

Što ste bre navalili na Knin i kninska, kad čovek uopšte nije iz Knina.
S

Salamander

pre 8 meseci

Par čvrstih odbrana nad Šroderom, koji je dosta nestabilan, i eto nama prilike.
F

FM

pre 8 meseci

Nazalost nije Nemacka samo Sruder. Braca Vagner, Fojtman, Obst, Tajs… Dobra su ekipa, imaju i klupu, mislim da ce biti pravi spektakl od utakmice, a nadam se ipak nasoj pobedi, ako nista, na iskustvo :)
m

milo123

pre 8 meseci

@fm: istina, i meni se mnogo dopadaju, ali nema teorije da ponove onakvo izdanje kao protiv amera.. doslovce je šporet prolazio kroz obruč. Mislim da su se izduvali, kao i Italijani i da su nam Ameri spakovali ovo zlato.
A

Aman više

pre 8 meseci

Čovek se preziva Šreder, kakav Šroder, Šruder...
m

milo123

pre 8 meseci

Pardon, htedoh napisati Litvanci.
v

vnj

pre 8 meseci

To nemačko o sa dve tačke se izgovara tako da ne znaš da li je e, u ili o. Više liči na uzdah nego na glas. Tako da su sva tri izgovora tačna.
4

46

pre 8 meseci

Svaka mu čast, mada se i pre prvenstva znalo da je odličan košarkaš i veliki radnik.
s

svi su odigrali odlično

pre 8 meseci

to nam je potrebno da imamo raspolozene igrace a ne da se kriju.Dobric nas je vukao kada su Bogdana zatvorili Guduric isto sa tri trojke odbijao napad. Aleksa i njegova odbrana je doprinela isto kao i napad... Protiv Nemačke nam trebaju sviiii. Sad ili nikad....da se vratimo gde smo bili.
A

Alcatraz

pre 8 meseci

Kao grobar gotivim ovog igraca, pre svega zato što je dobar čovek, a onda košarkaš. Vreme je Orlovi!!!!!!!! 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸
P

Padinjak

pre 8 meseci

Kao Srbin, zaista me boli briga za vas grobare i delije, šta se uopste deklarisete tako po imenima grupa koje se bave kriminalnom i to reklamirate na vestima o Srbiji Pravite štetu našem narodu, zavadjate ga i slabite. Zavodite klince na pogrešan put. Živela Srbija!
p

pozz

pre 8 meseci

tako bih trebalo da bude druze u normalnim zemljama, bez mrznje i provokacija po komentarima, jer pre svega svi igraju za Srbiju ❤️
@

@@@@

pre 8 meseci

Dobric je sjajan momak i kosarkas dosta puta je u karijeri nepravedno zapostavljan ali nikad se nije bunio nego je cutao i radio i cekao svoje minute. Za Ognjena se zna da ce ostaviti srce na terenu kako je juce samo u prvoj cetvrtini zaustavio Sai Gildziusa i povukao je u napadu kad je trebalo u trecoj cetvrtini kad smo malo pali ocekujem sutra vrlo bitne uloge za njega i Aleksu.
P

Pley

pre 8 meseci

Molim vas ako čitate komentare napišite jedan kratak naslov ništa nije gotovo u nedelju nas čeka možda najteži meč i neka se naši spreme , a posle meča pišite šta vam je volja i koliko hoćete eto hvala unapred
6

6362626

pre 8 meseci

Vi novinari stalno morate bezpotrebno da palite atmisferu, pustite momke da zavrse turnir pa onda pisite, sada samo podrska bez previse uzdizanja, posle vam bude djavo kriv... Posao nije zavrsen, verujem da i oni tako razmisljaju, i da verovatno i ne citaju ovakve naslove... Sutra samo hrabro
@

@636

pre 8 meseci

ne nego će da plaču i kukaju jer smo u finalu. Kad ćemo da se ložimo, ako ne sad?!
I

Iz Knina moji

pre 8 meseci

Znas ti dobro koji