Komentari na vest

Marinković za Mozzart Sport: Bitno je da se igra dobra odbrana, a ući će sledeća... Šegi probio čep

R

Rsa

pre 8 meseci

Iako sam veliki protivnik lozenja i nabijanja pritiska momcima, opet krece da me cepa euforija! Napred Vanja, napred momci, samo da ostane dobra hemija u ekipi i da imamo malo srece u nastavku.... Moze do medalje!
S

Srbija Majka

pre 8 meseci

Preduslov svih preduslova u kolektivnim sportovima pa i u kosarci za osvajanje medalje je, da je dobra atmosfera medju igracima i da nema sujete i ljubomore. Imali smo 2005 ekipu sa Zeljkom Obradovicem koja je bila vec vidjena na postolju...jer smo u tom trenutku imali najbolje igrace u Evropi i NBA-u, ali nismo imali tim i skup igraca koji su bili podredjeni ekipi...vec samo individualnom ucinku i unutrasnjim nesuglasicama...i svi znamo kakav je bio epilog. Tako da veoma je divno cuti iz usta Marinkovica pa i ostalih igraca kako sipaju hvalospjeve jedni o drugima i zelju da se stave u sluzbu reprezentacije, ma ko to bio i kakav renome u svjetu kosarke uzivao. Vjerujem u ove momke ako nas zaobidju povrede i nastave da igraju kao i do sada...srcem i za saigraca.
o

otodjibaje

pre 8 meseci

Kako je lepo cuti da neko nekoga hvali...kod nas u Srbiji je sramota pohvaliti nekog, reci da je bolji od tebe, da je posten, vredan, radan...sve se svelo na ogovaranje i kad bi slucajno neko za nekog nesto lepo rekao, ne bi se tu zaustavio, vec bi rekao "ali" i naveo jos 10 stvari koje bi pokvarile i ono malo lepog....

Bojank91

pre 8 meseci

Možda je to zato što i nema šta lepo da se kaže za te ljude?