Foto: Lejča photography
Foto: Lejča photography

Marko Radonjić: Uz pomoć Čačana probaćemo da dobijemo utakmicu

Vreme čitanja: 2min | uto. 03.01.23. | 11:06

Igramo na domaćem terenu i imamo čemu da se nadamo protiv Cedevita Olimpije

U 14. kolu ABA lige košarkaši Borac Mozzarta će po drugi put u tekućoj sezoni imati priliku da se sastanu sa igračima koji nose dres Cedevita Olimpije (četvrtak, 19:00, Dvorana kraj Morave).

Bek čačanske ekipe, Marko Radonjić,  ističe da se tim nalazi u veoma napornom ritmu, u kome igra sa sastavima iz samog vrha jadranske lige.

Izabrane vesti

,,Iza nas su sve veoma teške utakmice protiv Crvene zvezde i Budućnosti. Mislim da će nam pomenute dosta pomoći u narednom periodu, jer smo izvukli neke pouke i videli gde se nalazimo u ovom trenutku u odnosu na najjače timove u takmičenju“, rekao je Radonjić.

Pakleni ritam se nastavlja, a prva sledeća utakmica je protiv moćnog tima iz Ljubljane.

,,Sledi nam utakmica protiv Cedevita Olimpije, ekipe koja stremi samom vrhu tabele ABA lige. To nije slučaj samo ove sezone, već i u prethodnim su se Slovenci uvek nalazili među četiri najbolje ekipe“.

Zastao je Radonjić, a onda je dodao.

,,Smatram da imamo čemu da se nadamo, jer igramo na domaćem terenu. Mislim da možemo da iskoristimo neke nedostatke rivala, pa da odigramo jednu egal utakmicu. A onda ćemo možda moći i do iznenađenja. Trenirali smo dobro prethodnih dana, tako da spremni čekamo početak meča“, izjavio je košarkaš Borac Mozzarta.

Čačanski tim će, kao i uvek, moći da računa na podršku svojih sugrađana.

,,Dosta nam znači pomoć publike. Zbog toga želim da pozovem Čačane da dođu u što većem broju i da nam pruže preko potrebnu podršku protiv jedne od najboljih ekipa, pa da zajedničkim snagama probamo da dobijemo utakmicu“, završio je Marko Radonjić.


PIŠU: Đurđe Mečanin/Nikola Minović



tagovi

ABA ligaKK BoracMarko RadonjićCedevita Olimpija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara