Komentari na vest

Marko Simonović: Nisam još na 100 odsto, trener od mene traži energiju, da budem aktivan na skoku

n

nista

pre 5 meseci

od 100%...bilo bi ok i pola od toga.
m

milo123

pre 6 meseci

Neverovatne predispozicije ima. Ta brzina i atleticizam za tako visokog coveka, sut ko Kicanovic, duge ruke. Problem je odbrana i selekcija faulova - svaki put se sam izbacio iz igre. To mi je cudno, jer nije da je dosao neki Amer prvi put u Evropu, on je ovde ucio da igra kosarku. Ocekujem da bude x faktor (bolji od Petruseva) u nastavku sezone.
p

pst

pre 6 meseci

Vidis ja ocekujem da naredne dve sezone gledam Simona i Petruseva kako trpaju one koji ih pljuju u njihovoj Zvezdi gde im je i mesto.
A

ABCDR

pre 6 meseci

Simonovic je promasaj,kao i Tobi. Simonovic je suguran sam doveden samo zbog kombinacije Raznatovica i Covica. Recimo Simonovic je trazio platu (lupam) od 500 hiljada a dobice milion,naravno ostatak podele ova dvojica.
o

ok

pre 6 meseci

Lupas kao otvoreni prozor. Sto se Zvezde tice. Dva igraca moraju u Zvezdu. Top i mali Srbin iz CG Luka Bogavac. I dalje mislim da je Balsa Zivanovic najperspektivniji cist plej sa ovih prostora.
n

nhmjkiju

pre 6 meseci

A kada ces da budes? U avgustu?
l

lol12

pre 6 meseci

Volio bih da se manje izvlači na sut za 3 a da vise zakucava i lagano resava iz reketa, s tom visinom i brzinom to moze.A odbrana je pod obavezno da se popravi.Ilic je tu mnogo bolji u defanzivi,pograbio je onolike skokove(cak 6 u napadu plus jos par u odbrani),stameniji je,pravi pametnije faulove.