Meli za MOZZART Sport: Marko i Nikola su igrali za Zvezdu, u svom su gradu, uzbuđeni su

Vreme čitanja: 2min | čet. 17.05.18. | 19:16

"Nadam se da ćemo imati dobar vikend u Beogradu. Željko nam je 100% vremena pričao samo o Žalgirisu"

Nikolo Meli je jedan od igrača koji je novost u odnosu na prošlogodišnji šampionski sastav Fenerbahčea. Tim Željka Obradovića sada sa njim, Markom Gudurićem i još nekim novim igračima u odnosu na prošli Fajnal for u Beogradu ide na odbranu titule.

Na večernjem treningu pred polufinale koje Fenerbahče igra sutra od 18 časova zaista veliki broj novinarskih ekipa bio je u Areni, a italijanski reprezentativac je za naš sajt govorio o utiscima pred utakmicu.

Izabrane vesti

Pre svega o tome kako se oseća u Beogradu i šta mu je Željko Obradović rekao pre utakmice?
"On je 100% vremena proveo pričajući o Žalgirisu. Fokus je na utakmici, nadam se da će atmosfera biti fenomenalna", prvi su utisci Melija.

FENERBAHČE OSVAJA EVROLIGU - 3,10

Da li si pričao možda sa Nikolom Kalinićem i Markom Gudurićem. Šta su ti rekli pred dolazak u Beograd?
"Uzbuđeni su zbog svega. Igraju u svom gradu u svojoj državu, igrali su dugo za Crvenu zvezdu, uzbuđeni su što su ovde i nadam se da će biti dobra sedmica za nas".

Šta generalno očekuješ od ovog Fajnal fora? Prognoze?
"Nadam se da ćemo se boriti koliko možemo i da ćemo doći do pobede. Kada dođeš na Fajnal for igraš dve utakmice za vikend. Sve može da se dogodi".

Da li si očekivao ovakav rezultat kada si stigao u Fenerbahče iz Brose Bamberga?
"Bio je to jedan od ciljeva tima. Borili smo se veoma jako tokom cele sezone da bismo bili ovde. A biti na Fajnal foru je bio naš cilj".

U polufinalu je protivnik Žalgiris. Vrlo nezgodan rival...
"Za nas je to naravno jedan od najtežih izazova. Žalgiris je mlad tim sa mnogo energije. Veruju u svog trenera. Verujem da ne osećaju mnogo pritiska, biće to pravi izazov za nas. Ali, spremni smo za njih", kaže Meli.

ŽALGIRIS OSVAJA EVROLIGU - 12,00

Fajnal for je vrhunac u karijeri mnogih evropskih igrača...
"Za mene je ovo san koji je postao realnost. Ovo je nešto čemu sam se nadao otkako sam došao u Fenerbahče. Osećaj je drugačiji nego u Bambergu, ali nisam nervozan toliko. Možda osećam malo više odgovornosti. Uzbuđen sam što ću igrati", zaključio je Meli.

Foto: MN Press, Star sport


tagovi

Nikolo MeliFajnal for Beograd 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara