Komentari na vest

Micić izrazio želju da igra na Olimpijskim igrama: Imamo veliki potencijal, samo da ostanemo zdravi

m

mile 22

pre 6 meseci

"realno imali smo vise srece nego pameti" __________________ Ma nemoj. Pogledaj rezultate cevrtfinala i polufinala. Litvanci i Kanadjani NISU BILI NI BLIZU. U finalu skoro pa ravnopravno . Nema tu srece - vec znoj, rad i znanje.
D

DraganKojic

pre 6 meseci

Bolje Topić .
G

Ggv

pre 6 meseci

Nije bolje Topić ali može i Topić.
S

Sf

pre 6 meseci

Pa nisu ti ovo čestitke, želje i pozdravi. Da izražavaš želju kada si ti raspoložen a kada nisi onda ćao nema me.
T

Ture43

pre 6 meseci

On je igrao za reprezentaciju kad mu je mama umrla.Sad ti nesto pametujes tu,a realno imali smo vise srece nego pameti na sp tako da nam trebaju najbolji igrac za olimpijadu ako hocemo medalju.Sa ovim sastavom na olimpijadi ispadamo odmah
B

Blek Stena

pre 6 meseci

Prijatelju taj dres i učešće treba zaslužiti igrama pa se na taj način preporučiti selektoru. Ako budeš mahač peškiriima takve imamo na kilo . Momci su u Manili gubili bubrege,sa puno znoja i znanja dodjoše u finale i overili Pariz. Zapitaj se da li nekom ko je zaslužio tu olimpijadu oduzimaš mesto?
S

Sf

pre 6 meseci

Ne treba nikog zvati više. Oni koji su izborili OI neka idu.

КоТоГовориИстину

pre 6 meseci

Нека хвала! Сад те ми одбијамо и то заувек! Имамо ми малог Топа! Него ти се лепо спреми рукице за дизање пешкира у нба дугачка је сезона,зато су те и довели.
C

Cncn

pre 6 meseci

Ne sumnjamo u tebe Vaso. Znamo da si igrao i onda kada ti je majka preminula. Puno sreće i tebi i Bogdanoviću i Joviću i Petruševu.