Komentari na vest

Micić o svom NBA početku: Baš je teško kad igraš dva dana zaredom, ne znam kako to igrači ovde izdržavaju

S

SvrakaShearer

pre 5 meseci

Lepo je bilo da probaš jednu sezonu, da vidiš. Vrati se ti u svoj Efes da evopski splash brothers dodju opet na F4. Tad se zna velike su šanse da osvojite, recimo tvojim tricama za anale u poslednjim sekundama
8

8

pre 5 meseci

Nisam baš siguran kako se do detalja desilo , ali odprilike ovako : na kvalifikacijama za OI u Italiji Hrvati su otišli kao aucajderi uglavnom pred duel sa domaćinima jedaan od talijanskih pomoćnih trenera zaboravio je bukvalno skauting knjigu sa podacima o hrvatima ;ona je stigla fo tadašnjeg trenera hrvata Ace trice ; on je sa njom izašao pred ograče bacio je i ba tabli kao taktiku napisao idemo na Olimpiski turnir; i tako i bi . Sad ova " nova NBA " košarka bukvalno negledljiva do plejofa . Razumem da treba neka analiza al ovo što se radi zaglupljuje igrače . A inače priču je ispričao Bojan Bogdanović .
R

Redsi

pre 5 meseci

I to sve za minimalac Tugo pregolema
V

Vare

pre 5 meseci

Čovek igra dve utakmice zaredom na jednoj 3 minuta na jednoj 4 minuta i kuka kako mu je teško da izdrži.i za to jos dobija milione
M

Micicu Delijo

pre 5 meseci

VRATI SE U ZVEZDU!
L

Lom

pre 5 meseci

Vasa je grobar!!!!
D

Don Vito Corleone.

pre 5 meseci

Ajde šta se foliraš, svi znamo da su profi sportisti koji igraju na top nivou, da su na raznim lekovima. Ljudsko telo ne može da izdrži tolike napore, svaki dan jak trening, svaki treći dan jaka utakmica, putovanja, itd i tako cele godine, celu karijeru, ma kako da ne. Bez lekova, da ne kažem pravi naziv za to, bez toga bi se ugasili kao sveća posle par meseci. Mislim na skoro sve sportove na visokom nivou.
b

bateuuu

pre 5 meseci

Nema treninga, sto si se spremio u off seasonu spremio si se, osim ako nisi neki prospect, pa picis u toku sezone trening, jer igras par minuta, analize i suterski trening dok ceses jaja, pritom i regular season igras sa 70 posto
n

niko123

pre 5 meseci

Poslusajte Ducija Simonovica,sta kaze za ceo "Profesionalni sport"
I

Igor955

pre 5 meseci

Tako je.Pogotovo je to vidljivo u biciklizmu i tenisu.Svaki ,vrhunski,profi sportista nešto koristi.
F

Forever Young

pre 5 meseci

Kako izdržavaju da igraju na svaka dva dana i tako cele sezone???? Iz Aviona u halu, iz hale u Avion??? I još na utakmici trče kao ludi, skaču, zakucavanju, itd itd itdddddd. Pa "VITAMINI" I baš me čudi da i ti još nisi na tome.
@

@Forever Young

pre 5 meseci

Mislio je na to kako izdravaju silna putovanja, ne treninge, citajte sta pise, ljudi..
D

Djape45

pre 5 meseci

Pa nije covek ni pominjao treninge. Nego kako posle tih silnih putovanja i letova posle na utakmici opet fizicki perfektni.
Č

Ček bre

pre 5 meseci

Pa i u Evropi se tako igra. Evo kod nas ABA pa npr duplo kolo EL. Hrvati i slovenci igraju i svoju ligu a uz to Cedevita igra u EK. Znači tri tekme imaju nedeljno. Plus kad krenu kupovi i razna druga takmičenja. A i sezona traje duže nego u NBA.
c

coki976

pre 5 meseci

ja radim 6 dana zaredom
G

Gost81919

pre 5 meseci

i to po 10 sati na dan a oni balerine nmg po dva sata na utakmicu da daju sve od sebe!
c

cicvili

pre 5 meseci

ceo svet zna