Komentari na vest

Miletić zablistao u tandemu sa Gasolom i ubacio 25 poena Barsi

c

cepajMileticu

pre preko 1 godinu

Zvezdas sam,ali cudio sam se kako je Miletic zapostavljen bio u Partizanu i to pored velikog stvaralaca igraca Obradovica,haha. Ipak on voli zvezde velike u timu i tonu amera. Miletic je u Borcu bio odlican igrac,sahranio i Partizana jednom u Cacku,Aba ligi tad imao prosek 14-16k. Nadam se da ce decko biti jos bolji i zameniti ona drva,beskrvna od centara Ristica i Milutinova dogodine u A timu.
G

Gost200

pre preko 1 godinu

Mislim da je Koprivica veći talenat od njega. Videlo se prošle sezone da je sasvim pristojno napredovao od onih prvih pa do poslednjih utakmica u sezoni, posebno je krenuo da igra dobro od dolaska Lesora, a i fizički je dosta jači od Miletića, što je svakako bitno za centra.
n

nenii

pre preko 1 godinu

prosle godine govorili ste kako nemamo krstenog centra,kako je Miletic nije fizicki spreman itd a sad posle jedne pripremne wau.Da ga je zoc sada ostavio bilo bi komentara dovedite centra ocete da vam Miletic iga evro ligu.
T

Tuneki

pre preko 1 godinu

kod zoca odigrao je 5 utakmica prosle godine
G

Gost Pele

pre preko 1 godinu

Možda gresim ali mislim da je Partizan napravio grešku?
J

Jtr

pre preko 1 godinu

Ako je normalno od partizana da ostane glas, bez zelje da decku bude ista lose, a miletica da puste onda savicu stvarno svaka cast, veze ti nemas ali interes ocigledno imas...
P

Pfc

pre preko 1 godinu

Bravo Dule
h

hulio

pre preko 1 godinu

Pa Partizan moze jos kojeg stranca ..ima mjesta u rosteru 😄
G

Gostovanja

pre preko 1 godinu

Velika nepravda prema ovom dečku je napravljena u Srbiji. Novinari ga čak nisu stavljali u roster igrača prethodne sezone kada bi nabrajali igrače, nije dobijao priliku, a bolji je i inteligentniji od Koprivice i Smajlagića... Kad abindobio minute igrao je vrhunski...
S

SUNĐER BOB

pre preko 1 godinu

Bravo mali samo napred! sro da ostanes u partizanu i boris se za mesto..lakse je kupiti još jednog stranca centra..
t

tutankamon

pre preko 1 godinu

uz gasola i aita kao trenera ima da postane vrhunski igrac.
V

Vini Jr

pre preko 1 godinu

Trebalo je dati mu šansu.