Komentari na vest

Milutinov i Davidovac zaključali reket, blistao povratnik u CSKA: Antonov slomio Uniks u finišu

V

Videli smo...

pre preko 1 godinu

...skoro ove asove na delu! Krševi, delovali su kao glibavi poluamateri tj kao da su krenuli na basket na Adi pa ko izgubi, plaća pivo.
O

Ogi Lučo Lolo

pre preko 1 godinu

Zbog Jaramaza. Da nije on igrao nego da je igrao neki pravi plej tih kobnih 4 minuta protiv Italije, kada partizanov Ogi nije mogao da organizuje ni jednu akciju, vec je uplaseno tapsao loptu u mestu, sada bi drugu pesmu pevali. Decko je toliko ocajan na poziciji plejmejkera da je definitivno najgori plejmejker ikada u nasoj kosarci. Ali grobarski lobi ga je ubacio i sada se kriju i nema nikakve odgovornosti. A tek Lučo kapiten kako je samo nekulturan i svaku utakmicu na ivici incidenta... To je to partizansko vaspitanje. Lučo bio najgori a dobio kapitensku traku da bi se dodvorili grobarima.
A

AvramNedostajao

pre preko 1 godinu

Nedostajao je samo Avram da da izjavu nakon kraha, fantasticno je odradjivao taj posao prosle sezone, protiv Belgije u Belgiji i u Nisu, protiv Tuti Frutija, nakon finala kupa i nakon finalne serije Aba lige. Njegova najbolja pozicija je pozicija komentatora nakon poraza kluba u kom igra i nakon poraza u reprezentaciji. Svakako ne bi bio gori od Jaramaza. Jaramaz je ubedljivo najgori, on je ako se secate iz one generacije Partizana koja nije mogla da postignu dve pobede u Eurokupu i u Ligi Sampiona.
Z

Zeleznik

pre preko 1 godinu

@AvramNedostajao Ja ipak mislim da su LeBranko i Simon "kapiten" nedostajali. Jedan da sa svojim indeksom od -10 podigne tim a drugi da ukrade trofej.
@

@zeleznik

pre preko 1 godinu

Pa ta dvojica bi zaključali prosečne Italijanske šutere, uostalom to su uradili iste sezone tom istom Spisuu, kao i Fontekiju u revanš utakmicama u zadnjoj četvrtini u el. I zamisli onda je Zvezda dobila te utakmice, kao što bi i Srbija da je imala defanzivce spolja ( i rezevnog plejmejkera ).