Komentari na vest

Miško Ražnatović: Jokić je veći od Dražena, svi u Srbiji znaju da je Real nepravedno pobedio...

P

Pobeda je resenje

pre 12 meseci

Jokic,Drazen,Paspalj,Dalipagic,Kukoc svaki na svoj nacin je obelezio kosarku.
2

2 na 2

pre 12 meseci

Kad vreme da klincima i menadžerima da sude o igračima... Neumesno je porediti Dražena, kog lično nisam voleo (sem kad je igrao za reprezentaciju) baš zato što je trpao odakle je hteo. U današnjem vremenu, on bi bio ispred Karija, sa svom radnom etikom i talentom. On je u vreme batinanja zatrpavao koš, danas bi davao po 70,80 koševa. Jokića u 90im mogu samo da zamislim u tučama, svađama i suspenzijama. Omiljeni duel bi bio sa Lambirom. Ovo kako on igra, ne da ne bi prolazilo, nego bi posle prvog "pametovanja" dobio lakat, čisto da zna gde je došao. Bez da mu umanjujem uspeh, Bogu da zahvali na telefonima i tupavim amerima koji se lože na zakucavanja i koješta dok on trpa, asistira, mlati... Oni 90ih su bili namazani i nabrijani, pa su zato evropljani bar 2 sezone nabacivali masu da bi mogli da izdrže sezonu i krljanja. Verujem da pola Amera ne bi moglo da igra u tadašnjoj NBA. Prosto ovo danas je seka persa košarka spram 90ih. Zato ne gubite vreme na provokacije lika koji bi NBA 90ih gledao na posterima. Uspesi igrača su njihovi, a ne vaši. Uživajte u igrama Jokića, uvek je zadovoljstvo kad neko sa ovih prostora izluđuje one preko bare.
A

Andrejka

pre 12 meseci

Sve je stvar okolnosti I trenutka, iskreno mongo bolja kosarka se igrala '80-'90ih I nije bio toliki biznis marketing, plus treba uzeti u obzir postupanje Prema Eveopskim igracima tada I sada...ali realno niko nije postigao kao Jokic sa ovih prostora preko bare...sad ovako Ili onako tako je
O

Ognjen Drinski

pre 12 meseci

Ne lupaj Miško. Svi u Srbiji znaju da je Real zasluženo otišao na Baltik.
S

Sid

pre 12 meseci

Realno trenutacno je Doncic veci i trofejniji kosarkas od Jokica. Prvak Evrope sa Slovenijom i Realom. Jokic nista nije osvojio. Kobi je bio jednom MVP. Svi bivsi igraci bi sa sadasnjim treninzima bili top ograci. I Drazen i Sabonis i Kukoc.
S

Sustina...

pre 12 meseci

Ko ne zna sta su bili Drazen i Kukoc moze samo da bulazni ovako..Pa bio to i Misko..Ali on je ovog otkrio i menadzer mu je pa je i razumljivo da ga stavl na prvo mesto
B

BicuSlobodan

pre 12 meseci

Dražen nije bio umetnost nego mašina. Nenormalan radnik. Ali glupo je porediti njega i Jokića. Jokić je mnogi veći igrač od Dražena. Ali Dražen nije stigao da uradi u karijeri sve što je mogao. Nije bio prva zvezda ekipe kao Jokić i Dončić. Nije mu dato da se oko njega gradi ekipa osim možda poslednje sezone. Ali isto tako ko zna šta bi bilo da su Dalipagić i Kićanov došli u NBA. Ili Bodiroga. Divac da nije igrao u vreme O Nila, Olajdžuana, Robinsona nego npr sad, možda bi bio i bolji od Jokića.
I

Ipak....

pre 12 meseci

Divac ni u Jugoslaviji nije bio najbolji centar , za 3 klase ispod Radje recimo..Ali bio je "patriota" i time sebe "stavio" na vrh u ono vreme....Drazen,Kukoc,Jokic,uz Sabonisa a ostali neka se poredjaju kako hoce
B

Blaki

pre 12 meseci

Košarka kada je igrao Dražen i sad su dva različita sporta,tad su ih mlatili u odbrani samo tako,a sad su napadači zaštićeni ko beli medvedi.
@

@ssss

pre 12 meseci

Divac je bio komletniji igrač od Rađe.Rađa je lošiji bio defanzivno i to poprilično.Možete na youtube da pogledate snimke i videćete da je Divac bio Jokić pre Jokića.Sabonis senior je svakako najbolji u toj konkurenciji.
T

Tacka

pre 12 meseci

Real je pravedno pobedio.
D

Don Vlto Corleone

pre 12 meseci

Kaj ovaj sad naklapa? Dražen je neponovljiva figura košarke i MJ je to osetija!
V

Vasilis

pre 12 meseci

Al svi ovi matorci sa pricom kako je nekad sve bilo bolje... Jedini Dusko Savanovic prica (sjajna prica, pogledajte Alesto podkast) da ne mozes porediti ove ljude danas i nekad. Jokic, Doncic su nivo iznad, posle idu Drazen i ostali da se poredjaju.
M

MVPČAČAK

pre 12 meseci

Jokića i Dončića gledao nisam uživo pa ne žogu mnogo da pričam o njihovim košarkaškim vrlinama. Uživo sam gledao Divca, Đorđevića, Danilovića, Paspalja, Rađu, Kukoča, Petrovića o još mnoge iz te generacije i mlađe. Kao SRBIN moram da prizanam da je Dražen bio košarkaško savršenstvo.Ja toliko a ti mi veruj ako hoćeš.
4

444

pre 12 meseci

Normalno buraz, sve napreduje, sportisti su jači, medicina je na višem nivou. Ranije je bilo bolje, jer se sportom bavilo više iz ljubavi. Danas se 95% ljudi bave zbog para. Meni je jedino to ono što je bilo pre bolje. Ranije su svi sve radili samo da bi pobedili, da bi imali više titula, što jeste poenta sporta, danas se svi tuku za individualne nagrade, jer će onda sponzori platiti više.
V

Vasilis

pre 12 meseci

Verujem ja tebi Cacak, dosta mi je cale ispirao mozak sa Drazenom i ekipom, ali ipak mislim da su ova dva danasnja nivo iznad.