Komentari na vest

Mitrović i Jago radili šta su hteli, Smart se raspucao, Zvezda ostavila Krku na minus 53

l

lakse

pre oko 2 meseca

Ubedjivo vodis u ABA ligi i neki traze dlaku u jajetu. A Humska pitanje da ke ce biti i druga. i sad sto ne ynamo da pobedimo asvel,albu,zalgiris kao oni,mi smo vrane iako ih bambusamo uvek,a oni su medijski miljenici sa mesijom Zocom. Sto gube aba ligu,kup i sto imaju 6 poraza u toj aba ligi. Igraci su, kakvi su takvi su,budzet nam je nasjlabiji fakticki u EL,tako da ne mozes dovesti pet larkina kad imaju 25-28godina,vec kao uvek kad su na zalasku karijera,kao Hanga,Tompkins i sl,ili neafirmisane poput Jaga ili Smarta.
S

SeriaAba

pre oko 2 meseca

Jedva čekam jun i proslavu titule na Malom Kalemegdanu uz besplatno pivo od gazda Nebojše i gazdarice Vesne!
M

MNM

pre oko 2 meseca

Pomešao si sa čašćavanjem,to je navika frakcija i prislonice,tako ih kupi a oni na sedmom nebu:)))))
D

Dragačevac1989

pre oko 2 meseca

Zvezda šampion!
Ј

Јосиф

pre oko 2 meseca

Мене занима због чега Тоби и Ханга примају плату? Људи су једноставно незаинтересовани, мислима негде далеко од збивања на терену. У задње време и Гиедраитис делује исто, нити му шта иде, нити се труди! Јуче стартер није узео нити један шут, мувао се по терену, бежао од лопте, ја стварно незнам шта сњ дешава? Касне плате, или шта? Ови дивљаци типа Смарта и Гилеспија, јес дасу лимитирани, ал се брате труде, трче, скачу, сад што су нивоа морнар и фмп, то је друга прича!
O

Ok

pre oko 2 meseca

Po tvom strucnom komentaru ovi sto su limitirani zamenili mesta. Vec sutra ce to biti neko drugi. Cele sezone angazujes nove teras one igrace koji su u rosteru. Da ti promenis sebe. Sto recimo ne pohvalis trenera sto je razigravao neke igrace. Sto ne pohvalis Mitrovica koji je juce pokazao bogatstvo tehnike igraca van sablona. Itd, itd. Sezona bi bila mnogi bolja da nismo imali ovoliko povreda najbitnijih igraca. Hanga je covek dvojka a mora da kreira. Tobiju ne odgovara ovako sastavljen tim. Covek fizicki ne moze da da to sto tim trazi. Opusteno osvajamo ABA ligu.
C

Cccc

pre oko 2 meseca

A sto ne upita za Nedovica molim te ko boga što on prima platu, jel mozda sto se hvali po portalima kako navija i voli Zvezdu. Pa navijam i ja i volim je i da bi je gledao moram kupit kartu a on ima sve džaba i još je plaćen za to i pravi nas volove obične smrtnike.
g

gonpi

pre oko 2 meseca

Cemu Krka kad moze Spartak iz Subotice? Cemu sc derbi kad moze Vojvodina? Cemu aba liga kad moze Srpska liga? Ljudi, aman!!!
k

kikoman

pre oko 2 meseca

jer u top 10 aba lige imas samo tri kluba iz srbije. pa kakav je to kvalitet kad ne mogu u top 10 da udju. Pritom pogledaj koje jos ekipe imaju neki rezultat u Evrokupu i Ligi Sampiona? Nikakav. Bukvalno bi unazadio Zvezdu i Partizan time.
L

Luja

pre oko 2 meseca

A jel ti misliš da će EL da rezerviše jedno mesto za srpsku ligu?
N

NOLEEEEEEEEEE

pre oko 2 meseca

PA IGRAJTE KLS KO VAM BRANI.
P

POVELIKOGLAVATANKO

pre oko 2 meseca

A gde je vest o pobedi srpskog Takova nad jugoslovenskim Partizanom?
р

распаду

pre oko 2 meseca

оно што се није догодило,не може ни да се објави,опет испадаш смешан у друштву....
C

Cuvaju ga za NBA.

pre oko 2 meseca

Meni je vise stvarno muka od ove FARSE sa malim Topicem,eno cak i komentator meca covek pomenu da se ocekuje njegov ulazak u igru protiv Krke i sta bi,opet NISTA...evo vec dva puna meseca nas uprava konstantno Laze i Obmanjuje kako je Topic toboze "povredjen" a njemu NISTA NIJE I POTPUNO JE ZDRAV cak do te mere da su ga ljudi snimili kako u nocnom klubu djuska sa devojkom,stvarno vise ovo je prevrsilo svaku meru,dok Zvezda gubi najvaznije utakmice u EL nasa uprava cuva Topica za NBA ligu i draft sl.godine sto zna cela Srbija,nasoj upravi je bukvalno vaznije da Topic bude Zdrav i sacuvan za NBA ligu,nego da pomogne svom klubu da izbori sto bolji plasman u EL,ja ne mogu da verujem sta se ovo vise desava u klubu!
a

ajde...

pre oko 2 meseca

Jel pao neki rekord ili to samo partizan pravi rekorde?
P

POVELIKOGLAVATI

pre oko 2 meseca

Dolazi sine iz kaficu u nasu jugoslovensku buvaru ohladice ti se splacine spremila ti glavata roshava.
d

d.o.o.

pre oko 2 meseca

ukinuti aba ligu. jel realno ovo da se zvezda i partizan sa svima ostalima poigravaju? koji je smisao lige?
2

25

pre oko 2 meseca

Zvezda da...Partizan teško...ponekad
A

Astoria

pre oko 2 meseca

Smart i Gilespi samo mogu u ovakvim utakmicama da pokažu razliku. Uz dužno poštovanje prema protivniku, ali Krka nije merodavna kao rival i ne može da pruži pravu sliku o kvalitetu pomenutih igrača. Obojica su maksimum Evrokup kvaliteta i ne bih voleo da ih vidim sledeće sezone. Ako Sferopulos ostaje, on mora biti uključen u izbor rostera za sl.sezonu. Dosta je bilo propusta u dovođenju igrača ove sezone. Ovu poslednju glupost sa Tompkinsom da ne pominjem.
D

Dane Daca

pre oko 2 meseca

Tompkins ce da pokida u finalu Aba lige.Zivi bili pa videli.Upamti moje reci.I potpisace ga za sledecu sezonu
P

Prcko33

pre oko 2 meseca

Sto mlatis gluposti? Smart ima odlicne predispozicije , treba ga pod hitno ostaviti ... Gilespi odlicne predispozicije fizicke , uz kvalitetan rad sa njim moze se on na neki vise nego solidan nivo dovesti!
O

Ok

pre oko 2 meseca

Danas se videlo u neobaveznoj utakmici da je Tobi promasaj jer tim ne igra na nacin koji mu odgovara. Sa danasnjom tranzicijom nemaju konkurenciju u ABA ligi. Cele sezone upozoravam Uskokovica u roster. Radnik vec iskusan plej razigravac. Dete kluba. Sa njim i Jagom imali bi tempo. Teo samo da napravi razliku. Topa tesko cemo gledati naredne sezone. Lazarevicu i Ilicu treba razviti veru u sut. I momci trojke sa samo dve navezbane pozicije.
J

Ja ja ja

pre oko 2 meseca

Ispravka...u EL joj ne ide poslednjih godina....
G

Ghost5

pre oko 2 meseca

Tobi.. nestvarna prica. Toliko mi je zao sto nisam ozbiljnije shvatao sport u mladosti. Jbt evroligaski igrac.. Nedovic, Hanga? Kako te ljude nije sramota, sta kazu sebi kad se pogledaju u ogledalo? Da li ih je blam ili su u fazonu jbt koji sam ja kralj, pa mene plaćaju 100 000 euta mesečno.. A mi ćemo da se koljemo, a sljakamo svi za soma, dva.. pozdrav svima
P

POVELIKOGLAVATI

pre oko 2 meseca

Nit skole nit sporta, samo kaficu i botovanje protiv Zvezde, pa je ljubomira kod glavatih nekrstenih jaka kada vide kako su pojedini sugradjani uspeli.
k

kikoman

pre oko 2 meseca

Okej malo razumem za ostale ali gde Hangu u isti kos, covek igrao u Realu osvojio Evroligu...nisi mi jasan uopste...
D

Dokle vise...

pre oko 2 meseca

TOPIC OPET SEDI NA KLUPI POTPUNO ZDRAV NISTA MU NIJE, A OPET NE IGRA JER GA NASA UPRAVA CUVA ZA NBA!
@

@dokle

pre oko 2 meseca

brate, stvarno dokle vise? sto bi ga zvezda cuvala kada joj se vise isplati da ostane. plus sto on samo gubi dok ne igra, moze da padne na draftu. u sustini, komentar ti nije tacan a nema ni smisla.

gemathegreat

pre oko 2 meseca

Šta se dereš ???
H

Herakle

pre oko 2 meseca

Ekipa za domace trofeje. Nadamo de sledece godine Kalinic, Dobric, Jovic Stefan, Guduric, Petrusev in Nedovic, Smart, Gilespi, Hanga, Tobi out i da se igra ozbiljnija kosarka
a

auuu

pre oko 2 meseca

Nedović čemu on u ekipi, da topi razliku u korist protivnika?
ć

ćujaa

pre oko 2 meseca

Opet ste nas pokrali u derbiju. Ndijae dao gol rukom i Severina dobio bezveze crveni kartin. Bruka i sramota
T

Tarantula

pre oko 2 meseca

Grešiš zalutali,pogledaj kameru iza gola,nikakve ruke nije bilo.Oštećeni ste za Hvanov crveni ali i mi za penal nad Đigom.Sad,na plivanje.
R

Realno istina

pre oko 2 meseca

Za vas je malo napisati da ste bruka i sramota. Da ne pisem dalje.
6

67

pre oko 2 meseca

Ndijaje dao go rukom bog silu nevoli upravu je lazetic
L

Lazite lazite...

pre oko 2 meseca

https://twitter.com/ZvezdaTV_fkcz/status/1766906468576403728
Б

Базинга

pre oko 2 meseca

Једва си 2 речи укупно правилно написао.
P

POVELIKOGLAVATNE

pre oko 2 meseca

Kada ćeš savladati pravopis?
B

Bss

pre oko 2 meseca

Laž se ogoli ali grobar istinu ne voli.
G

Grga Trombon

pre oko 2 meseca

Znaci jedino Mornar,Krku i Partizan mozemo da dobijemo a da se ne oznojimo. Steta sto ne igramo stalno protiv njih.
z

zaks

pre oko 2 meseca

Bravo momci, idemo po ABA titulu.
j

jjjjjjjjjjj

pre oko 2 meseca

u ovakvoj utakmici trener drzi 27 minuta jedinog pleja,strasno, pa neka ga zamene hanga,nedovic,davidovac ,svi oni mogu da pomognu na keca a ne bez veze trosis igraca
V

Volim zvezdu

pre oko 2 meseca

Kada se pogleda statistika vidi se da su Yagu falila 2 skoka do triple-double (visok je metar sedamdeset i nešto) ... To sve govori o Krki i zašto su oni glavni kandidati za ispadanje u Abu 2
C

Czz

pre oko 2 meseca

Bravo, super, sad opet skinite gace u evroligi. Nikoga vise aba ne zadovoljava. Ako niste spremni da puknete pare za evro pojacanja recite lijepo pa da ne gledamo nijednu utakmicu u slucaju da dodje A licenca.
R

Realno istina

pre oko 2 meseca

Vama same spadose nazad par dana galaktikosi.
@

@czz

pre oko 2 meseca

...ko te tera da gledas? imas navijace rezultata, pa sa njima pod ruku i uzivaj.
L

LK 1962

pre oko 2 meseca

A jel idu sada na f4 pitam za druga
F

Ff

pre oko 2 meseca

Ovi tvoji se bore za f4 ABA lige😂😂
L

Laza.Neamdretalus

pre oko 2 meseca

Ne, idemo samo u kaficu i u Albaniju na more a kad plate proevropski stranke odidemo za Brisel u vreme Bozica jer i nismo krsteni.