Komentari na vest

Mnogi razmišljaju da se zbog Dončića povuku iz reprezentacije, ali Zvezdin centar će da igra

T

Tačnije

pre 2 meseca

Slovenačka reprezentacija bez Srba Dončića, Dragića... i sa nije ista reprezentacija
Т

Тодор

pre 2 meseca

Звездин центар "осећа дрес", грб, химну..Старо словеначко презиме Тоби..
R

Rajder

pre 2 meseca

Duka Lončic je the best
P

Pa eto

pre 2 meseca

Kod nas u Srbiji je drugačije. Nema Jokića i nikoga nije briga.

Toto-ko-tunjo

pre 2 meseca

Pošteno. Da nekad ispadnemo i mi mudriji.
Z

Zokilii

pre 2 meseca

Pa eto tebe je prvog briga..da te nije brigs sto ga spominjes...zato bolje ne samaraj gluposti..
P

Pa svuda je isto

pre 2 meseca

Jer je većina ljudi siromašna, a na internetu gledaju jahte, super automobile, vile i top modele i onda kao što oni nemaju, pa onda daj da ispljujem sve. Imam dva odvojena društva, jedno iz dela grada gde sam odrastao, a drugo koje sam birao, od tih gde sam odrastao uvek neke mračne priče, nezadovoljstvo, pljuvanje svega, a ovo drugo, teme, koja su se nova kola kupila, koji se novi biznis pokreće, gde se sve putovalo ove godine, nema pljuvanja, nema loše energije. Tako da prvo našim sportistima koji čitaju, a verujem da ih ima, ne obazirite se na komentare nesrećnih i ne ostvarenih ljudi, sve da osvojite OI i pobedite Ameriku trojkom u poslednjoj sekundi, neki će pisati kako ih nismo mogli dobiti ranije nego smo ušli u neizvesnu završnicu.
h

hoces reci

pre 2 meseca

da si ti bogat i uspesan..i imas lep zivot?
@

@hoćeš reći

pre 2 meseca

Finansijski, ako si mislio mi je sređen život, trenutno jeste i poprilično sam zadovoljan sa njime. Porodično gledano sam jako srećan.
Т

Тоби

pre 2 meseca

брат од тетке Срећка Катанеца....
š

šaumau

pre 2 meseca

Manite se ovako idiotskih naslova osim ako vas je kupio Kurir
K

Ku m

pre 2 meseca

Tražite senzacije.
Đ

Đukin fan

pre 2 meseca

E još da Tobi makar 2 utakmice o odigra za Zvezdu na ovom nivou u EL pa i nekako!! Do sada vajda nikakva a to sto prikazuje sa Slovenijom sretno bilo!!!Cudna “forma”!Ili Sekulić nešto zna sto ovaj mučeni Grk ne uspeva da izvuce!!!Kako god Zvezda bacila pare na Tobia skroz
V

Volim fucu

pre 2 meseca

Samo pogledaj protiv kojih igrača igra u EL, a protiv koga je igrao u kvalifikacijama.
M

Masturbator blues

pre 2 meseca

Realno, isto sranje svugdje, u sve repkice, i odnos javnosti kon svoje košarkaše. Kad dolaze, pljuje te , kad su odsutni i kad sede kući ili u klubu ne gi puštaju opet su igrače krivi . Al, iskreno i Klimentina je 100 posto u pravo. Sve šta je rekao . Ne, može na primjeru Dončić koliko da je dobar sam doneti pobjedi. Nijedan košarkaš to ne može. NITU Jedan. A , da obojicu vrede, vrede. Naravno Dončić mnogo više.
P

Prepeličč

pre 2 meseca

Malo je rec da je naslov izvucen iz konteksta, rekao je da ce se mozda povuci jer ih mediji pljuju a zasluzuju postovanje sto igraju a znaju da neki nece gledat veliko prvenstvo, a vi ovako senzacionalisticki naslov kao da su se posvadjali sa njim, totalno ludilo danasnjice.