Moneke i Vanja nezaustavljivi za Saragosu, Baskonija krenula po plej-of

Vreme čitanja: 1min | sub. 30.03.24. | 22:36

Važna pobeda ekipe Duška Ivanovića - 102:94

Baskonija je zvanično krenula u proces "vađenja fleka" u ACB ligi, kako bi uspela da se izbori za ulazak u plej-of. Sastav Duška Ivanovića je na svom terenu bez mnogo muke savladao Saragosu, pa se po broju pobeda izjednačio sa osmoplasiranom Manresom - 102:94.

Dominantan na parketu u oba pravca bio je Čima Moneke koji je ubacio 22 poena i imao tri skoka, a veoma zapaženi bio je i Vanja Marinković sa 19 postignutih poena, uz pet pogodaka za tri poena iz ukupno sedam pokušaja. Sa druge strane Mičel Vot i Dejan Kravić postigli su 16 poena, a srpski centar je imao i pet skokova

Izabrane vesti

Posle svega viđenog, gosti imaju razloga da budu zadovoljni konačnim rezultatom, pošto su tokom meča imali i zaostatak od 25 poena. Ipak, nijednog trenutka nisu uspeli ozbiljnije da ugroze pobedu domaćina, iako su u samoj završnici uspeli da se spuste i na minus od sedam poena.

Saragosi je ovo bio 17. poraz u sezoni, a četvrti u poslednjih pet utakmica, čime se sastav Porfirija Fisaka i definitivno oprostio od borbe za plasman među osam prvoplasiranih.



tagovi

Čima MonekeVanja Marinković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara