Komentari na vest

MOZZART ANALIZZA: Nije samo Aleksa, nego i Doužer! I kako su Hanga i posebno Bolomboj postali žrtve saigrača?

h

hmmm

pre 6 meseci

Ne razumem zašto još uvek stoji statistika sa greškom kod skokova... Dva puta sam ostavio komentar, oni i ne objave.... Skokovi nisu bili 26 -24 za zvezdu. Bilo je 32-28 za Partizan. Naravno onda bi trebala i mala korekcija u tekstu :)
t

trilion

pre 6 meseci

ko je bre onaj avramovic da provocira kapitena reprezentacije i naseg najboljeg igraca do pojave jokica.sta ima osvojeno ,usao u reprezentaciju sa 30godina,decko je indijanac.Zvezda se samopobeila ,drzala je cas kosarke i smorila,videla da ovi im nisu do kolena pred svojim navijacima,opustila se i izgubila neizgubivo.
o

on je vasa

pre 6 meseci

nocna mora, inace prijatelj sa Teom, zato se i zezaju..
l

lozimo li

pre 6 meseci

se ove godine na evroligu ili revijalno od novembra?
b

boli i nakon

pre 6 meseci

48 h, kuku...
L

Liga sampinjona

pre 6 meseci

Nije Kari Pesic lud!
a

as77

pre 6 meseci

A kad pricaju da nisu igrali Nedovic i Lazic.Pa imate 20 igraca.Logicno da svaki put neko nece igrati..
g

gost23 #

pre 6 meseci

15.
I

Ivan Bor

pre 6 meseci

U ponedeljak reset. Realno 15 razlike Napred Zvezdo
N

Neutralan navijac

pre 6 meseci

ko i u cetvrtak jel hahahaha
l

lion zion

pre 6 meseci

TEO BRATE ISKULIRAJ INDIJANCE ZNAMO DA NAS VODIS U TOP 8 I TRIPLETU
T

T0-1

pre 6 meseci

Ahahahahahahah...kupi mi majko TOP!!!
D

Dojčilo

pre 6 meseci

Kao i prošle i svih prethodnih godina.....
p

psyhhodelija

pre 6 meseci

Zvezda bolja i jača ekipa,na kraju se svode računi.Zvezda i da izgubi u ponedeljak ima partizanov kiks od Mege... Ispustila pobedu ošamućenom partizanu...Jako oslabljena negiranjem Nedovića i Lazica... Nedović znamo kako igra derbije,imao bi minimum 6-7 poena.. Lazić odbrana,sprečio bi nesto...Samo 2 razlike..
o

ovo ista prica

pre 6 meseci

zvezda zbog trojke Nedovica ima bolji skor pd partizana i ide u top 8,... ha ha... naravno da se na kraju svode racuni, do kraja cemo vam promeniti jos par trenera i uzeti aba ligu..finale sa fmp-om u kls vam ostavljamo..
p

psyhhodelija

pre 6 meseci

Kad kazes "ovo ista prica" jel to misliš na 10 godina zaredom? to ste vi pricali svake godine..Ili mislis na duplu krunu našu od prosle godine? Tezina KLS titule je u rangu ABA titule kad vidimo da se igra evroliga...Jel mislis na onu metlu u ABA kad ste vodili 2-0 ? ili na Kup Koraća od +18 do poraza od tog Nedovica...Zahvalite Ciboni na taj jedan jedini trofej u zadnjih 3 godine Žoca..Od mogućih 7...Nastaviću
@

@ssss

pre 6 meseci

Druže kada Nedović ne igra vi uopšte niste oslabljeni.Dečko je teška truba!
S

Subjektivna neobjektivnost

pre 6 meseci

Čitajući tekst, da čovjek nije gledao utakmicu, rekao bi da je Partizan dobio 20 razlike. Potpisujem, pet minuta prije završetka utakmice, sličan članak ali zamjenjenih uloga je već bio spreman za objavu!
T

Toto-ko-tunjo

pre 6 meseci

Sponzor nije dugme.
D

Dre

pre 6 meseci

Zvezda mora da promeni neke igrače, a Partizan da dovede centra!
s

sokoljanac

pre 6 meseci

Partizanu treba plej, a centarska linija je u edljivo makbolja u Evropi, što će se tek vremenom i pokazati.
B

Bane 2

pre 6 meseci

Рекли би да се победи у зубе не гледа али на 5-6минута до краја сви би се кладили да ће се завршити са 20 разлике за Звезду. Оно што јепоново одиграо Нејпир је за неиграње у следећих месец дана или дуже док се дечко не отараси своје надменост. Између 5. и 35. минута Звезда је држала кошаркашку лекцију Жеци и црно-белој компанији. Тишина у Арени говори све. Одлично је одиграо Алекса у задњим минутама нема шта али играо је без чувара. Нејпир је продао екипу а Милош није био кадар да је спасе.
K

Kraljević Marko

pre 6 meseci

To je tačno ali smo ponovo i ponovo izgubili na isti način. Prošle godine 10 puta ove već 4. Šta imamo od toga što smo , šatro, bolji u 30+ minuta? Isto kao ona Nedovićeva trojka prošle godine. Beskorisna.
K

Klasno deklasiran sirovi tip

pre 6 meseci

Beskorisna trojka u pobedi?!?!?!? Kakva je korisna ako ne za pobedu?
T

Tajaj

pre 6 meseci

Ovo je bila na neki nacin prekretnica sezone. Dakle posle ovoga Zvezda ide vrlo brzo na 9-2, u El. San za top-8 se gasi. Ostaje lozenje u oktobru za finale ABA lige u maju gde ce Zvezda i tu da pukne. Ovaj izgubljem derbi je bio mnogo,mnogo bitan da se dobije!
@

@tajaj

pre 6 meseci

...i dobili ste ga zahvaljujuci promasenim slobodnim bacanjima igraca koji inace sutiraju 90%, znaci sreca. a zvezda bez jedinog beka sutera i najboljeg defanzivca i naravno vremena da se uigraju svi novi igraci. partizan je uz jezgro i trenera kojima je treca sezona zajedno i sve ostale okolnosti ovo morao da dobije 20 razlike. kao sto je i u evroligi morap prvih 10ak kola da iskoristi to sto je mnogo ekipa uradilo ozbiljnu rekonstrukciju a oni zadrzali 80% ekipe, kao sto recimo zalgiris radi.
m

mordd

pre 6 meseci

Grobar sam, al tesko da ovo sto napisa ima smisla. Zvezda je solidna ekipa, i to ne u pogresnom smislu reci solidan = prosecan, vec solidna kao cigla. Samo joj je potrebno vreme. Da se iskristalise ko je sta tu, ko ce da kosi, ko vodu da nosi... Za top10 ce dugo biti konkurentna, cak i da ne briljira, za toliko ce biti dobra. A partizanu ne vidim sta ce sada ova jedva izvucena pobeda da preokrene. Osim katastrofe protiv mege, oni nisu nista ni gubili sto su trebali dobiti. Nego se ovde dobrano preteruje sa f4 snovima.
K

Krusevac

pre 6 meseci

Da se Avramovic nije upalio zadnjih 4 minuta i ubacio sve sto je sutnuo(i televizor da je bacio i to bi proslo kroz obruc) utakmica bi otisla na Zvezdinu stranu.Kod takvih igraca ne pomaze odbrana.Desi se ono kao sinoc ili te jos vise ukanali.Do sada je vise puta ukanalio Partizan sto govori i njegova minutaza,6,7 igrac u klubu.U reprezentaciji slicno
n

nemanja02877

pre 6 meseci

E da nisu zaredom prodali po dve lopte Naneli, Panter i jednu Ledej na 15 razlike Partizan bi otišao na preko 20, a možda i do 30 razlike, šta bi bilo kad bi bilo su mi najjači komentari u sportu.
A

ABCd...

pre 6 meseci

Eh da nisu,eh da nije ovoga,onoga...ma daj. Treba priznati da je Partizan vratio Zvezdu na fabricki mod od kojeg nece skoro da se oporavi. Uso Partizan u glavu,strah od pobede se oseca...
d

duš

pre 6 meseci

Strašna utakmica! Biće ovo ozbiljan maraton cele sezone
B

B.C

pre 6 meseci

Kao što sam i pisao , Panter neće ponoviti prošlu sezonu više nikad! Što zbog očekivanja, povreda, godina , postavke igre protivnika protiv njega.... sinoć ova ekipa Partizana je dala svoj maximum, teško mogu više! E sad , kod Zvezde , Nejpir, Teo mogu bolje sigurno , Toby dolazi polako sebi , Yago isto tako, Bolomboj sve bolji , naravno tu su Nedović , Mitrović i Lazić ( zbog odbrane ) ! Teško će Partizan moći parirati sa ovim sastavom! Mislim da će obe ekipe dovesti jedan do dva pojačanja , ko tu ubode taj će na kraju biti bolji u ABA ! Sve to pod uslovom da zdravstveno stanje koliko toliko služi!

Sakur

pre 6 meseci

Ladno ovaj strucnjak napise Partizan ne moze bolje od ovoga a Partizan odigrao katastrofalno utakmicu
T

TP-1

pre 6 meseci

Partizan ne moze bolje?! Jbt sta je bre sa ovim ljudima?! Au...
m

mordd

pre 6 meseci

Samo ces videti jednu utakmicu gde lopta ide brze po perimetru il pod kos pa vani, videces kako panter, naneli, andjusic, dozer ostaju sami i kako pljuste trojke. Kako kaminski siri igru i ostavlja livadu za ulaz pomenutima... To ce doći.
m

mentalni sklop

pre 6 meseci

Klub za koji navijaš ti dovede: Hangu iz Real Madrida, Teodosića, Nejpira, Giedraitisa, dos Santosa... i ti pišeš o budžetu rivala.
h

hshahahhaha

pre 6 meseci

ej doveo je dos santosa ej dos santosa ahahhah pa vi ste neverovatni
g

gluposti

pre 6 meseci

A ko je sve otisao pre toga to te ne zanima??
p

pero7

pre 6 meseci

pa vikali ste da je bolji od jaramaza .i on vam.je treci pley vi nemate ni prvog..tip.napisa da Teo..Lazic..Hanga..itd mogu bolje..kad majstore..kad se uizbilje u 50 toj...Bolomboja ste terali...