Komentari na vest

Mozzart Sport saznaje: Matijas Lesor na korak do Partizana

D

DrRadonja

pre preko 2 godine

Bice jos sladje, bice Kalemegdan ponovo.
M

Menjaž

pre preko 2 godine

A sneza bojran kad ce doci opet u Partizan da pobedjujemo
M

Muriss

pre preko 2 godine

To bismo svi voleli.
B

Beograd Srbija

pre preko 2 godine

-Dusko Vujosevic je za vas licno gospodin covek, on je sa KK Partizan imao samo sportke uspehe a nikako negativne i igraci ga pamte po dobrom, Westerman Weseli Bertans Lovernj Dalo Roberts Mekejleb i drugi strani igracu su koji su prosli skolu kod Duleta Vujosevica, da nije bilo Duleta nebi bilo ni Bogdana Weselog Bertansa Lovernja Robertsa.
K

Koma

pre preko 2 godine

Izrazito se radujem uspehu reprezentativaca Francuske. Dulo je otkrio reprezentativce Francuske, evo sad i Zeljko otkriva Lesora. Svaka cast, ko bi rekao da je reprezentativac jedne zemlje talenat za sport.

Mister

pre preko 2 godine

Ko sve nije bio u 3. ili 4. petorci u nasoj reprezentaciji a najvisi domet mu bila aba liga to su sve bili anonimusi pretezno mladi igraci koje je Dule razigravao i onda ih lansirao kao i Veselog koji je po meni bio najbolji cak jedan od najboljih stranaca kod nas.
H

Hheheheh

pre preko 2 godine

Pojeo za dorucak jednog Vilija Rida! Osvojio EK! Jos ako bude uz Zoca i napredovao poput Koprivice i Smajlija, mnogo dobro pojacanje!
Б

Борчанац

pre preko 2 godine

Kuzmić je pojeo Rida u finalu Aba lige isto pa?
1

11

pre preko 2 godine

Neko je lesor a neko cirbes, živeo zirbaaa
7

7777

pre preko 2 godine

Voleo bi da vidim Zocovu facu na treningu kad shvati da brat Lesor ne moze da zapamti tri akcije u napadu,a tek da odbrani pick to je vec naucna fantastika.
L

Ludwig

pre preko 2 godine

A ti ga dobro poznaješ pa znaš šta može da zapamti
@

@7777

pre preko 2 godine

Još i ćorac na jedno oko. Mada to će im značiti kad budu raskidali ugovor(videti pod Mozli)
G

Gooxy

pre preko 2 godine

Zasto dovodimo ovakvog igraca?razumijem da nema kvalitetnog centra na trzistu trenutno.ali sad ovog ce platiti fino a mogao je igrati koprivica.svejedno nemamo neke pretjerane ambicije sa ovom ekipom za ovu sezonu
B

Beograd Srbija

pre preko 2 godine

-Zeljko Obradovic je 9 puta sampion evrope sa razlicitim klubovima u Evropi, a to sto vas boli o njegovoj biogrfaiji to je vase i to je vasa velika tuga jbg Panatinaikos je za to vreme imao grcke kosarkase, i tu budzet nikad nije bio presudan vec struka i trener vi imate najveci budzet u istoriji srpske kosarke, drzava vam kupuje final for u Beogradu dovodite spremne igrace al dzaba vam sve, dule nije imao podrsku grada ni u cemu i njemu se nije davao budzet od 7 do 10 miliona evra, on je u timu imao Djekica Daloa Cakarevica sa budzetom od 2 do 3 miliona evra mlad tim sram vas bilo.
G

Grobarska laz

pre preko 2 godine

Moram da te opet demantujem na vase lazi imas na sajtu evrolige . Dali su grci sledeci igraci ? Jaka Lakovic ,Majk Batist Ibrahim Kutlaj , Baxter ?
K

Koma

pre preko 2 godine

Ugovor o F4 se kupuje godinu i po dana unapred, mogao je recimo Mornar da osvoji ABA i ode na F4 EL u Beogradu. Mozda je drzava pomogla Mornaru, ali je ipak Zvezda osvojila?
.

....

pre preko 2 godine

Ma da bre, stipendije su bile kikiriiki i bus plus. Oni uopšte za pare nisu igrali. A Zvezda 20,30 a bogami jednom i 50 miliona budžet. Proverena informacija iz prve ruke.
G

Gost007

pre preko 2 godine

Nije neki igrac,bolje da onda dovedete nekog mladjeg kad ste vec tu politiku krenuli primenjivati.
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Нема друге, мораћемо бити седми у АБА лиги како би успели да добијемо од државе иоле пристојан буџет. Шалим се наравно, бићемо први још следећих шест година јер ми имамо систем а они дулову карму
B

Beograd Srbija

pre preko 2 godine

Najveci promasaj mu je igranje u zelezniku, dolazi u klubu evropskog prvaka gde ce ga svi postovati i voleti, eno primer je Roberts kad je doso naosvajao se trofeja igrao je odlicno.
T

TP-1

pre preko 2 godine

Lesora ne bi zeleo kao pojacanje ni najgorem neprijatelju pa tako ni Partizanu. Decko je ogranicen i sem fizickih predispozicija nema apsolutno nista. Bice papreno placen i pare ce biti bacene. Panjina klasicna. Ko se jos uvek nije uverio imace prilike.
K

Koksirani

pre preko 2 godine

Ni ja kao grobar nisam odusevljen, ne volim te igrace centre koji osim skoka u napadu i kucanja kad je sam i oko njega nema niko na 3 metra, PARTIZANU TREBA CENTAR KOJI CE DA PARIRA VISINOM I IGROM U REKETU, neko tipa MIlutinov, neka verzija Kuzmica i slicno, ako su otjerali Mozlija a dovode Lesora onda je to tesko lutanje :( .
e

esex

pre preko 2 godine

kad vidis igraca sa takvim fizikalijama a ozbiljni timovi ga ne zele vise,jasno je da mu je kosarkaski mozak velicine graska
G

Gost1389

pre preko 2 godine

dajte Rumenioglu jos 10m. Malo mu je...
p

podesen

pre preko 2 godine

Kad pogledaš ko je sve usao u novi upravni odbor kkp ovaj je jeftin igrac igra evro cup .A ako bude el bice takvih i igraca,ne pravi se tim za el od igraca ec.
G

Gooxy

pre preko 2 godine

Ako je ovo istina covic ce odma dovesti pojacanje.rekao je fino da ce dovesti jedno do dva pojacanja jos u zavisnosti...citaj izmedju redova.Partizana
G

Gos

pre preko 2 godine

Čović ima na raspolaganju još jednu registraciju do kraja sezone.
G

Gooxy

pre preko 2 godine

Da ima ali svaki visak ce kao i prethodnih godina poslati u fmp.ako dodje pojacanje jedan ide u fmp na kaljenje.
X

XD

pre preko 2 godine

E baš neko razmišlja o vama, mnogo ste bitni.
t

totinjo

pre preko 2 godine

stalno se spominje neki dug i prodaja grba a niko da razmisli da se tada islo na totalno gašenje zvezde i u košarci i u fudbalu.zato ste i uzeli 13 titula zaredom jer vam je sve bilo dozvoljeno.e kad je došao čovic kad je prekinuo to od tada ne možete da se pomirite sa tim.vas problem
r

rara

pre preko 2 godine

Kakve teorije zavera. Sto bi ugasili Zvezdu kada mogu da je koriste za populizam i popunjavanje partijskih budzeta, kao sada?
K

Koma

pre preko 2 godine

Grb je kupio Cepter, ali ne Zvezdin.
n

nije vise zvezda sad je fmp

pre preko 2 godine

Tvoj problem sto si imao lose detinjstvo. Kolko god para ulozili dzaba nikad necete biti u kosarci to sto je PARTIZAN. Cao zdravo limenekice ne bih te vise zadrzavo
D

Dukkka

pre preko 2 godine

Ja ne znam ko normalan moze da kaze da je Radonja bolji trener od Zeljka,pa jel gledate vi Evropu,setite se samo sta je Dule radio po evropi.A ovaj vec godinama medju poslednjima.Realno ima dobru ekipu al je truba trener!!!
K

Koma

pre preko 2 godine

Dulo je redovno bio poslednji u EL, sa 2-12. Ima ljudi koji veruju svojim očima, a ne Tegiju.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Pričaš gluposti. Vujošević je bio dobar samo u domaćim okvirima jer je imao podršku i saveza i države, ali kad je otišao preko, videlo se ko je. Željko je 90% titula osvoio jer je imao najveći budžet u Evropi.
G

Gos

pre preko 2 godine

Kako je Vujošević sa toliko zasnjih mesta igrao F4 i F8 svako malo?
д

даданГ

pre preko 2 godine

Јесте.... Па је и са скором 2-12 играо Ф4... Што је за малог Радоњу недосањан сан...
J

JT

pre preko 2 godine

Zoc je mnogo uspesniji trener od Radonjica, to niko normalan nece da ti spori. Zeljko je zapravo najuspesniji evropski trener. Pitanje je, medjutim, da li je trenutno bolji. Ja mislim da nije. Zeljko je veliko ime i veliki podstrek igracima i klubu kakav je Partizan, ali se vidi da vise ne drzi igru pod kontrolom. Radonjic, sa druge strane, je tako izribao svoje igrace za igru protiv Borca u prvom poluvremenu, da su se ovi vratili kao ratnici na teren u drugom i samo u trecoj cetvrtini ubacili 37 poena. Ja imam veliko postovanje prema Zocu, ali niko nije ni vecan ni svemoguc.
E

Elessar

pre preko 2 godine

@Gost123 Najbolji trener povlaci najveci budzet. Kada je pocinjao sigurno nije imao najvece budzete, vec se radom i rezultatima izboris sa tim. Zamisli u fudbalu, recimo Klopa ili Gvardiolu, da ne rade sa najvecim budzetima jer eto verovatno da neki trener amater treba da ima najveci budzet... Kojesta! Pritom, Zeljko sa Partizanom i Huventudom apsolutno nije imao najvece budzete, naprotiv, dokazao se kao trener pocetnik bez budzeta...
k

ksksksksksk

pre preko 2 godine

Gost 123 jel si svestan da si opisivanjem vujoševića upravo opisao vladana milojevića u fudbalu?
K

Koma

pre preko 2 godine

Redovan je bio na F4, ahahaha... Pa jel pobedio nekog na F4? Ili slavite poraze?

Mister

pre preko 2 godine

Kako vi pamtite samo losa izdanja Partizana pod Duletom a nekoliko top 8 a nekoliko F4 jedan kad je bio mlad krajem 80 ih i 2010. nije bitno sto niko nije pobedjen iako je za jednu uhvacenu loptu ispusteno finale sam plasman je za neke klubove misaona imenica sa onakvim igracima 2010. otici tako daleko koji klub je to uradio do sada.
I

Iz kraja

pre preko 2 godine

U fudbalu nam je rad otpad a u basketu vi😎

Nenad

pre preko 2 godine

Lesora ste vi prvi trazili pocetkom sezone:)
H

Hrvoje

pre preko 2 godine

Ne gubite vreme uludo, i da dovedete 5 igrača ,pometlat će vas Radonja.
Д

Драган

pre preko 2 godine

Из којег циркуса се јављаш ха ха ха
1

11god bez EL

pre preko 2 godine

Udjes na Google i kucas: prtizan fuzija igokea,procitas prvi link koji ti izbaci i shvatis da pokojni kkp vise ne postoji jos od davne 2007 od kako ga dodik privatizovao ugasio pa zatim fuzionisao sa njegovim privatnim klubom igokeom,sve lepo pise dokumentovano crno na belo,ne mozete to nikad sakriti dokle god postoji internet i zvanicne informacije na njemu! R.I.P kkp za vek i vjekove,sad imate dva imena u jednom,igokeadinamik,mozete da menjate,rotirate,kombinujete i tako u nedogled...to vam i prilici dok 11god igrate u cipiripi kupu!

Kontraudar

pre preko 2 godine

Matični broj Partizana je onaj upisan pri osnivanju. Matični broj Zvezde je onaj koji je pri osnivanju dat FMPu. Ili da citiramo Čovića: "Ja jednostavno nemam šta da krijem i cifre koje su se vrtele po medijima bar kada je KK Crvena Zvezda u pitanju nisu tačne jer je njima pridruženo nešto što je bila BIVŠA Zvezda".
R

REALNOST

pre preko 2 godine

Partizan je isti klub od 1945. (od osnivanja). Nisam siguran da se to može reći za svaki klub iz Beograda (i okoline). Stavljanje u isti koš Dodikovog marketinškog poteza sa vašim vraćanjem 2,5% duga i pozajmljivanjem imena i grba sada pokojnom FMP-u možda i najbolje govori o vama. Partizan je osvajač Evrolige, klub koji je stvorio najviše NBA igrača i klub čiji je trener najbolji evropski trener svih vremena. Treba da ustanete kada pričate o Partizanu.
B

Bartolomju Simpson

pre preko 2 godine

Bez prekida su se takmičili i Igokea i Partizan. A kako ono beše, "niko FMP-u ne može da zabrani kako će da se zove" ?! Ajde sad cmizdri za pokojnom petokrakom.

Nenad Dimitrijevic

pre preko 2 godine

Legendo, smaras mesecima o tome.... sto ne naglasis da su oba tima nastavila takmicenje u svojim ligama kao i da ta poslovno tehnicka saradnja, s ne fuzija, se zavrsava kada oba tima budu igrala u Jadranskoj ligi. Vidim da ti je nick 11 godina bez EL sto znaci da ti ovaj komentar pises skoro 4 godine:)
R

Rare

pre preko 2 godine

Hahaha, sigurno je Partizanu matični broj iz 1945, to ne važi od 1953.
K

Koma

pre preko 2 godine

Partizan i Igokea su ugašeni, pa osnovani ponovo, nema govora o istim klubovima. Mogu da se takmiče gde hoće.
@

@ssss

pre preko 2 godine

Partizan nije menjao ima dakle isti klub je u pitanju. Zvezda je na tvoju žalost menjala ime u Zvezda Beograd, što znači da je u pitanju novi klub. Da li imaš dovoljan IQ da možeš toliko da dobaciš?
K

Koma

pre preko 2 godine

Partizan Igokea nije menjao ime?
G

GenTamicin

pre preko 2 godine

Na hrvatskoj televiziji HRT bila emisija o kosarci i ABA ligi,gostovao im najpoznatiji hrvatski sportski novinar inace u penziji koji ima preko 40 god.radnog iskustva u kosarci, na pitanje jednog kolege mladjeg novinara jel prati sta se desava u prtizanu covek ovako odgovara: pratim kosarku preko 40 godina,i u staroj yugi i nakon raspada,nigde tokom cele karijere video nisam da se u jednoj zemlji kao sto je Srbija gde je prosecna plata 400-500e jednom klubu preko noci daju tolike pare da moze da dovodi igrace od 3-4 mil evra,a da pri tome cak 10 godina nista osvojio nije ni jedne titule niti je igrao EL,za mene je to neshvatljivo,evo recimo kod nas u zagrebu cak i dinamo nogometni klub tesko da moze da daje za pojacanja tolike silne milione kao prtizan jer on nema pomoc drzave kao sto imaju oni,za mene je to neverovatno i fascinantno! Covek bukvalno u par reci pogodio pravo u centar,alal mu vera i svaka mu cast! Cak i hrvati vide o cemu se tu radi i kako napredi igokeaski rezim u Srbiji na silu pokusava jedan klub sa desetinama miliona evra vestacki i preko noci da progura do titule i EL,cak je i ljudima iz bivsih republika jasno sta se radi i kako drzava favorizuje samo jedan klub dajuci mu Neogranicen budzet a prosle godine bili 7 na tabeli u ABA,Sramota!
d

dale23

pre preko 2 godine

Ista priča važi za vas 2014. Kada ste kupili prvo učešće u EL od Cibone.
s

s nama uvek nevolja

pre preko 2 godine

jel si ti u svadji sa matematikom ili taj novinar ? kojih deset godina, sta pricas ti? a boli a? seces se kako vam se moglo, ima se moze se... jel ono bese karma koju ste stalno spominjali? A, kazi ti nama kako ste vi dosli do jakog kluba i jakih igraca a prodavali ste grb, otimali vam koseve, spajali se sa svim i svakim...a, da, u to vreme ste voljenom klubu okrenuli ledja. Kad obraz nemate, bar cutite... il lazite sami sebe u tome ste sampioni!
l

linoleum

pre preko 2 godine

POTPISUJEM!!!
P

Potrazi ga u laktasima

pre preko 2 godine

Bravo za kom,pravo u centar,ugasio si igokease bukvalno iz jednog komentara!

Basket info

pre preko 2 godine

Sta vrede nekome trofeji i igranje Evrolige kada ona nije profitabilna da li se neko zapitao odakle decenijama Zvezdi novac jos pre Covica za vreme Evropske Zvezde do ove Coviceve decenije renesanse cijim sredstvima je izvadjena iz kanala.
s

stvarno?

pre preko 2 godine

Od kad ste vi zvezdaši počeli da gledate hrvatske kanale i pratite hrvatske emisije? :)
@

@dale

pre preko 2 godine

Nabroj bar po jednog F4 i NBA grača kojeg smo tada doveli, ne moraš po dva.
G

Gostjjj

pre preko 2 godine

Tristan Vukčević dolazi
Л

Ложач

pre preko 2 godine

После или пре Слукаса, Пенгоса, Вонамејкера, Јуда и Веселог?
V

Voip

pre preko 2 godine

Koji ce vam on? Pored Zvezde ove godine nemate ama bas nimalo sanse za bilo koju titulu, osim ako politika ne umesa prste pa dodeli kup. Bolje dajte tu minutazu Koprivici decko je dobar potencijal za reprezentativnog centra. Zvezdi ce odgovarati da se rasipate sa parama kao sto se rasipate.
d

dale23

pre preko 2 godine

To sto govorili i za fudbal. Mi smo platili sa politikom da vam uzme Surdulica 5 biäodova.

Baskets

pre preko 2 godine

Za Lesora ce sada morati da se plati bar 2 miliona iako je kod Zvezde bio placen honorarno, zaista neverovatno koliko cene igraca vrtoglavo skacu i padaju u zavisnosti u kom smeru ide transfer da li iz Zvezde u Partizan ili obrnuto.
Б

Борчанац

pre preko 2 godine

Normalno kada igras Evrokup dovodis igraca iz Evrologe je da ga skuplje platis.jer svima je cilj Evroliga
h

humska1

pre preko 2 godine

Какве су ово лажи Хахахахх
K

Klop123

pre preko 2 godine

Kao navijaca Partizana mene je sramota da se rasipamo milionima za nedisciplinovane i neinteligentne igrace koje ce jedan luka mitrovic da izvrti ispod kosa
s

shommy

pre preko 2 godine

Ti si navijač kluba koji ne postoji.
J

Junker

pre preko 2 godine

Da l jesi ili nisi nije vazno. Ali veiki Zoc, jedini partizanovac kog sam iskreno voleo uz Bogdana, a nepodnosim bukvalno nikog od crno belih, dodje isti taj Zoc, toliko pljuvao kako se unistava srpska kosarka i dovede sve same strance u klub. Toliko o patriotizmu, izgleda ego prevladava, da nece podneti da mu Radonja uzme titulu.
C

Cikagofajer

pre preko 2 godine

Daj boze da ne dodje, centar nam treba definitivno ali nikako lesor kom ce trebati dva meseca da se uhoda sam sa sobom.. Bolje nek pojure trojku neku kvalitetnu nego centra ako ih vec nema na trzistu, na trojci smo najtanji. Madar je solidan i sve je bolji, pokriva tu i avramovic, tu je i panter, 1 i 2 su pokriveni solidno. 4 imamo kvalitetne, ledej i smajli, a mogu i u rotaciji sa balsom da se rotiraju na 5. Po meni pozicija 3 ubedljivo najveci minus..
P

Pladaratij

pre preko 2 godine

Apsolutno se slazem za deficitarnu trojku koja nas veoma kosta ove sezone.
9

951357

pre preko 2 godine

Lepo ja rekoh, Ostoja samo bivse Zvezdine igrace juri i daje milione kao da su njegovi... Makar zna covek ciji igraci vrede, ako nista drugo.
Đ

Đ1

pre preko 2 godine

Od ovog transfera drmaju se koševi u Vroclavu
G

Gost789

pre preko 2 godine

Džabe milioni, Zvezda ima iskusniji tim i boljeg trenera... A dovešćemo i centra, za razliku od komšija nekog ko zna da zakuca. Sportski pozdrav.
H

Hehehehhe

pre preko 2 godine

Boljeg trenera? Dobro si nas nasmejao
Đ

Đ1

pre preko 2 godine

Od ovog transfera drmaju se koševi u Vroclavu
9

951357

pre preko 2 godine

Lepo ja rekoh, Ostoja samo bivse Zvezdine igrace juri i daje milione kao da su njegovi...
G

Gost8777

pre preko 2 godine

zvezda kao evroligas ne moze da dovede pleja , a jsd moze? logike nema...
G

Gost9

pre preko 2 godine

Kad ste saznali u 23?Preko sky-a?
0

00000

pre preko 2 godine

Prvo vest za T.Vukcevica pa u roku od sat vremena za Lesora, znaci dolazi neko treci
m

miladin 1970

pre preko 2 godine

a daj brate ocekivo sam nekog boljeg a ne ovog evro kup igraca.buducnost kad je kompletna i cedevita su jaci za klasu,zvezda za dve ,nemamo ni skolovanog pleja,tresla se gora rodio se mis.ali dobro dobar je za slonsk andoru i tako te...
a

a ti si grobar

pre preko 2 godine

Ehehehehe provaljen si.
s

sumskanakaza

pre preko 2 godine

Pozelimo mu toplu dobrodoslicu.
H

Hehehehe

pre preko 2 godine

Hajde još plejmejker ozbiljan! Previše trošimo Avramovića na kecu.
G

Gost777

pre preko 2 godine

ma jos 5 igraca I pali se masina...
F

Flora i Fauna

pre preko 2 godine

Klub koji u ABA ligi bio cak 8 na kraju proslog prvenstva nije se ni plasirao u play off,i krka bila bolje plasirana od njih na tabeli,Klub koji titule i EL video nije cak punih 11 godina koliko igraju amaterski cipiripi kup gde ih svi deljaju redom,Klub koje je za uvek ugasen 2007 u laktasima nakon fuzije sa igokeom,Klub koji ni jednog jedinog reprezentativca izbacio nije zadnjih 10 godina,Klub koji je najveca bruka u amaterskom cipiripi kupu,pobedjuju ga najgori moguci klubovi poput:Burga,Trenta,Metropolitena,Huventuda,Krke,Borca 2x za redom..itd i nakon svega toga takav klub od drzave i rezima dobije bukvalno Neogranicen budzet pa se bahati i dovodi igrace po 3-4 mil evra,poput pantera,ledeja,letonca iz NBA,alena sandzaklije..itd itd e tako nesto nije vidjeno u istoriji kosarke u celom svetu!
z

zolaaaapfc

pre preko 2 godine

Ajde nek si sve i u pravu..ali samo objasni kako 11 god bez EL?
H

Hehhehehehe

pre preko 2 godine

Cry more please
K

Ko-kosarka

pre preko 2 godine

Jel ti to pricas o klubu koji ima osvojena tri KUPA KORACA (medjunarodna naravno) i bio je EVROPSKI PRVAK ???
K

Komedijas

pre preko 2 godine

Partizan je osvojio ABA ligu 2013.-e, a sampion Srbije je bio 2014.-e. Ako je to 11 godina onda treba da ides kod onog brojcanika, koji nadam se ne koristi brojeve samo za svoj nik. Za koga ti navijas? FMP, IL Ribar ili Radnicki Basket? Koji je najveci uspeh tvog kluba u kosarci? Top 18 ili top 9? Koliko para je oprosteno tvom klubu 2011.-e? Koliko godina je trajao projekat 'Evropska Zvezda'?
s

s nama uvek nevolja

pre preko 2 godine

a drmanje koseva, polivanje mokracom, pp aparat, 3 na 5, uzicko kolo Beron, spajanje 3 kluba, minus 41 sram vas bilo, igrate ko p...e........... i ti pricas o nekoj istoriji. gde je obraz?
p

papapaGost

pre preko 2 godine

Ti si nasao da pricas o titulama,alo uzmi "moju kravicu I laku noc,sutra ponedeljak novi skolski dan.
D

Da,da,daa

pre preko 2 godine

Flora i fauna,prijatelju tebe je mrznja pojela nema tebi spasa,ti pricas o fuziji a grb ste prodavali. Ajde druze nisi ti za sport
G

Gost22

pre preko 2 godine

fmp izbacio covu prska uniks u sred pionira topovsko meso u el igrao vam balija omic ne postojite
P

Plači

pre preko 2 godine

Plači mala plači osto sam na Rači....
E

Eh

pre preko 2 godine

Bravo, bravo Lesor! Ovo govorim kao delija. Idi u Partizan, pokaži ovima kako neće da dovedu centra, centra koji je već 15 dana slobodan i traži klub. Jurili ga celo leto i sad kad je slobodan neće da ga dovedu. I kao i uvek, neka te zaobilju povrede, kao i trofeji.
a

armija

pre preko 2 godine

Kad smo ga hteli, trazio je mnogo i otpisan je... Takodje, mislim da on nije Radonjicev tip, nije mi stabilan u glavi...
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

mene ovo podseca na fudbal vracaju jedne iste igrace onda ih vrte izmedju sebe ...iz zvezde u partizan pa u buducnost pa u zvezdui,itd
E

Eh

pre preko 2 godine

Ovaj decko ti je kao Kanga u fudbalu. Bio bi omiljen zbog zakucavanja, zna ponekad da ispadne budala. Pa bolje imati 3 ludaka u glavi i 12 dobrih momaka nego da su svi dobri i da nema niko da digne publiku. Kalina, Lesor i Lazić kad mu se igra, to ludački ide. Ali Radonja misli da sve bude cakum-pakum, pa da imamo Kuzmića i Cirbesa, koji jesu dobri igrači, ali nemaju snage za više od 15 minuta. Pa kako je onda Stanković ili Milojević trpeo Kangu, a on uzvraćao golovima i dobrom igrom.
u

uiop

pre preko 2 godine

Sigurno dolazi zbog trenera…
S

SUNĐER BOB

pre preko 2 godine

e moj Čovicu a nama ce igrati raspali Cirbes i Kuzmic...
G

Golčina

pre preko 2 godine

Šta fali njima dvoici. Pa koliko bi ti igrača u rosteru? Zvezda ima 18 igrača na platnom spisku prijatelju...
G

Gost e

pre preko 2 godine

Prosle godine raspali Lojd i O'Brajant,pretprosle neka druga dvojica i tako redom,a rezultat na kraju Kalemegdan.
J

Je l to

pre preko 2 godine

Onaj sto reče da nikad ne bi prešao u pfk jer zna kakvo je rivalstvo između klubova, puste pare proklete…
G

Gos...

pre preko 2 godine

To nije rekao, već da mu se povratak u Beograd nije svideo kao opcija jer je već igrao ovde i htep nešto novo. Nije pominjao rivalstvo i ko mu je nudio ugovor...
T

The Nightwalker

pre preko 2 godine

U pfk? 🤦‍♂️ E, ko sve danas komentarise sport!
G

Gost99

pre preko 2 godine

da, rekao je, potrazi intervju
@

@Gost99

pre preko 2 godine

Pa neće ni doći Lesor, dolazi Tristan Vukčević.
G

Gost777

pre preko 2 godine

Docice I zvezdi centar a pre toga dva f4 igraca samo treba da zavrsimo 7 u aba ligi....
M

Mikel

pre preko 2 godine

Pokusao je da igra evroligu,ali ocito nije dorastao.Vjerovatnonmu je ovo maksimum
M

Mikki

pre preko 2 godine

Drago mi je da konačno neki naš klub pravi jeftin, mlad tim. Srećno!
1

1983

pre preko 2 godine

Stvarno je jeftin tim
G

Go

pre preko 2 godine

Volters, Kalinič, Ivanović, Marković, Vajt, Cirbes igraju za džabe. Zato Trifunović, Glas i ekipa milionske ugovore mesečno imaju
G

Gost7777

pre preko 2 godine

ko to sve placa????
P

Pfc

pre preko 2 godine

Opusti se ko to placa..uzivaj u povratku partizana dosta je covica terzica i ekipa ljepotane
G

Gost999

pre preko 2 godine

On sam iz svog dzepa. Kao Walden sto je platio, sjecate se sigurno.
G

Gost za pfc

pre preko 2 godine

U pravu si ,stvarno mi se na ime Partizan povraca.
N

Nije vise zvezda sad je fmp

pre preko 2 godine

A ko placa vajta, holinsa, kalinica??? Ko je placo prosle god 2 meseca rocstija, kino koluma
O

Okei

pre preko 2 godine

Narod.
M

Mirotvorac

pre preko 2 godine

Dosta je bilo zafrkavanja s ovim rosterom, sad je vreme za nastavak ozbiljnih stvari i popunjavanje na poziciji centra i pleja kao i postepene zamene za Zagorca, Trifunovica, Miletica i eventualno Dangubica. Ovi iz Zeleznika taman pomislili to je to od Partizana za ovu sezonu kad ono krece renoviranje i ocvrscavanje tima koji ce u mesecima i godinama koje dolaze biti sve jaci i jaci...
G

Gost7777

pre preko 2 godine

a odakle pare????
G

Gosti777

pre preko 2 godine

oce li biti neki Srbin u petorci????
R

Rendolf

pre preko 2 godine

Ima jedan u upravi
p

podesen

pre preko 2 godine

Panter je Srbin Covkins mu dao pasoš .
n

nema srba.

pre preko 2 godine

u hrvatskom klubu igokeiku,sve stranci od po 3-4mil evra!
B

Bgbx

pre preko 2 godine

Pola reprezentacije je iz partizana, ko je to bio iz izvezde?
D

Drvo

pre preko 2 godine

Sta ce Srbi kod njih?
@

@bgbx

pre preko 2 godine

Sto se mene tice, neka uvek cela ova evropkup reprezetnacija bude iz partizana.
P

Parolo

pre preko 2 godine

Prošle godine su bili 7. (sedmi). Bahaćenje kakvo nije viđeno na našim prostorima.
Л

Лукаку 98

pre preko 2 godine

Страх у Сласк Вроцлаву измиче контроли!
p

podesen

pre preko 2 godine

Traži se i suter
-

-41,oni dadu koš, vi skidate gaće...

pre preko 2 godine

Potreban nam je bio, ne može se s Koprivicom na trofeje... Biće sve to ok, samo polako. SVE U NJU, LESOR!!!
D

Dule999

pre preko 2 godine

U ovom trenutku i na ovaj tim, najnepotrebnije moguce pojacanje al ajde verujem Zeljku..
B

Bzz

pre preko 2 godine

Nekad je obecavao da bude zverka, sad je klasicna panjina koja je bila ocajna u Makabiju.
A

Antinarodni element.

pre preko 2 godine

Mirišeš na pantera.
g

gostttt

pre preko 2 godine

Al taj panj vas pokidao kad ste igrali sa Malabijem 🙂
G

GrobarKosmet

pre preko 2 godine

I kog su neki zeleli da vide u privatan klub familije Covic!
G

Gost za gosttt

pre preko 2 godine

Kako je pokidao tako su i prosli.
B

Betmen

pre preko 2 godine

Treba nam centar kao zednom vode i davljeniku pojas za spasavanje, ali neki bolji igrac od Lesora.
G

Gost777

pre preko 2 godine

Drzavni projekat je to...

DaDaDa

pre preko 2 godine

Bice i on izdajnik kao i Panter ako predje,naravno da cu tu uzeti dobre pare i imati jedan od najjacih ugovora do sad u karijeri.
l

lagano21314

pre preko 2 godine

Ima se moze se

Kontraudar

pre preko 2 godine

Ima. A vi kako te?
G

Gost Mi

pre preko 2 godine

Prvi a vi?