Komentari na vest

Muta Nikolić veruje u Partizan: Zna Željko kako će u Madridu, Vilijams-Gos opasniji od Tavaresa

H

Hahahhahaha

pre 12 meseci

Panterska je muka pregolema!
G

Gooo6

pre 12 meseci

Jedini opasniji od Gosa su Hezonja i Musa al po Real
Н

Немања123

pre 12 meseci

Оно кад се осећаш посебним стручњаком па ти је глупо да кажеш оно што сви виде, желиш да зазвучиш препаметно, и извалиш да је Вилијамс Гос битнији Реалу од Тавареса.
a

ahahaha

pre 12 meseci

On im je i doneo sam pobedu u trecoj utakmici, a izasao je ou povrede
D

Dobro jeeee..

pre 12 meseci

Eto i ovog "strucnjaka" nisu zaboravili da "pitaju" za misljenje..Cekamo sledeceg..Vrabac,Akojon,neko od slepera stranaca prethodnih godina..Zeljno cekamo sledeci "intervju" ..
Z

ZAMUNDA

pre 12 meseci

Akojon Dzosh je nas brat. Mali je rasturao sa 3 ma.
M

Mirijevo

pre 12 meseci

Realno, ako bolje sagledamo ti su penzioneri plus Tavares. Ako njih ne mozemo da dobijemo nismo za F4. Samo pametni i bez srljanja. Neja Lesor samo trenura slobodna bacanja i bice sve to u redu!!!
K

Kula

pre 12 meseci

Partizan je izgubio kada je pristao da igra nakon tragedije. Trebali su poslušati legendu kluba Aleksandra Đorđevića. U tom slučaju bi sigurno dobili u Madridu.
U

Ujka Zitkoo

pre 12 meseci

Doktore, ti li bre?
D

Don Vito Corleone

pre 12 meseci

I ako sam veliki Zvezdaš, mnogo gotivim Mutu, legenda, kraljina. Ima ona priča, ne znam da li je tačna, kada je izgubio neke pare na kocki pa zove Željka koji je tada bio u Atini, kume jel možeš da mi pošalješ 100 hiljada, pita ga Željko, kume čega 100 hiljada, a Muta mu odgovara, kume BILO ČEGA 😂😂😂😂😂😂😂 Ne znam da li je ovo tačno, ali kada sam čuo ovo prevrnuo sam se od smejanja. Muta kao pojava je KRALJINA.
p

pst

pre 12 meseci

Kraljina za sta za kocku po tebi. Covek se slepao na kosarku ceo radni vek. Nigde ozbiljan rezultat.
M

MNM

pre 12 meseci

Zona kazes kao da je to sramota igrati..pa video Ćus da ne znaju..Dovedite Zeljku Karija i Tompsona da sprovedu njegove ideje jer Naneli, Exum Papapetru ne vrede nista i onda ne moze sa njima da pokaze kako je najveći trener treba jos para i stranaca vidite valjda;)
7

78

pre 12 meseci

Panter će odigrati kriminalno u madridu, živi bili pa videli. Ko se u njega uzda, teško njemu
P

Pa

pre 12 meseci

Uzdamo se u njega sa će odigrati kriminalno.
Z

Zato što

pre 12 meseci

Tako je da igramo, a borimo se i što da ne pobedimo. Neki naši igrači nemogu opet loše nikako odigrati kao drugu u bg. A neki njihovi nemogu opet ponoviti tako dobru igru. Plus Panter, a njima minus jabulese i dek. Tako da je sve otvoreno i aktuelno. Mislim da je manji pritisak u Madrid u nego u bg. Na naše mo ke
L

Laki92

pre 12 meseci

U Madridu se videlo da ima leka za Tavaresova igru? Misliš na ono kada je za poluvreme imao 12 poena, 5 skokova, i asistenciju? I bitno da se naglasi da je Vilijams Gos najopasniji, jer si ga ti doveo.
U

Udruzenje penzionera

pre 12 meseci

Penzioneri Srbije su uz Real
E

Elem belem

pre 12 meseci

Ovako je i najpravednije, da ih potopimo u sred Madrida i da svi uključujući i Pantera igraju F4. A i za Real je ovaj scenario najbolji kako ne bi bila bruka i 0:3 uz prednost domaćeg terena već podnosljivih 3:2 za Partizan. U svakom slučaju, sledeće je prasenje Barselone pa u finalu videćemo ko će igrati, sve opcije su otvorene uključujući i Fener i Makabi.
B

Baxter88

pre 12 meseci

Au druze probudi se, sigurno si obliven znojem, ustani i presvuci majicu, prehladices se, osvesti se!
P

Panter je

pre 12 meseci

Crno beli, grobar. Ali bukvalno, šta čovek uradi, to je neverovatno.
P

Posle

pre 12 meseci

Svega, Partizan nema nikakve šanse. Kada vidim neke komentare posle onog u Mladenovcu, i ne zaslužuje da prođe.
X

X

pre 12 meseci

Sta je slepackih komentara sunce ti poljubim.
t

tavares

pre 12 meseci

Dobro radi vinjak
J

Junker

pre 12 meseci

Ja bih samo pitao zasto “najveci Srbin” medju nama nece 2 godine da igra srpsku ligu? Kako je to dosao da pomogne srpskoj kosarci ako ne zeli da igra nase takmicenje? Kako joj to pomaze ako koristi samo strance? Kako je moguce da Partizan prvi put u istoriji odbija da igra nacionalno prvenstvo bas sa njim? Kako je dozvolio da prvi put u istoriji EL navijaci zvizde povredjenom igracu? Kako to da nije zaustavio skandiranje protiv Muse a javno je govorio da on to nikad ne bi dozvolio? Eto, par pitanja samo…
b

bolestina

pre 12 meseci

krecemo o seriji tekstova o jsd-u...
H

Heroes...

pre 12 meseci

Napred Reale cela drzava je uz tebe
@

@Heroes

pre 12 meseci

Sram te bilo, jugoslavija je uz crno bele!!!
O

Objektivno 5

pre 12 meseci

Objektivno i neutralno, Partizan ima bolje igrače, boljeg trenera, Real bez dobre četvorke. Izvesna pobeda Partizana
d

džoninnn

pre 12 meseci

Kaže iskusni stručnjak muta koji je osvojio gomilu trofeja, ali kao pomoćnik i kojeg jedino znaju po rečenici sve je ovo normalno... toliko o njemu
a

all grobar

pre 12 meseci

Topic, Topalovic, Kuzmanovic, Smiljanic, Kalinic, Jovic, Marjanovic, Markovic, Macvan, Bircevic su neki od kosarkasa koje je lansirao, nekada dobar igrac (odlican suter), a vise nego dobar trener Muta Nikolic. Covek koji je posle Zeljka izdominiro nasom ligom, uvek spreman da da sansu mladim igracima, kao i da prepozna potencijal. Sto se tice te recenice, ona je postala legendarna kao simbol za uspehe svih nasih reprezentacija. Covek koji je pozivan kao dobri duh u stabove mnogih nasih selekcija (stvaranje pozitivne energije) i sa mladom reprezentacijom osvajac SP kao prvi trener. Tolko o njemu...
D

Deda11

pre 12 meseci

"Jedan Real mora da se oslanja na zonu protiv Partizana". Pa taj Partizan nista manje nije kvalitetniji, cak ima boljeg trenera i igra bolje od Reala. Ne igra Real protiv Adina Vrapca i Boze Djumica da se ovako nesto izjavi.
s

sapienti sat

pre 12 meseci

Lek za Tavaresa ne postoji. Partizan jeste dobio prvu, ali je Tavares tu utakmicu igrao sa povredjenim kolenom celo drugo poluvreme.

Milos Bozic

pre 12 meseci

lupas gluposti..Tavares nije ni igrao drugo poluvreme..i nadobijas se pluseva od botova..
s

sapienti sat

pre 12 meseci

Igrao u drugom poluvremenu sa steznjakom oko kolena. Dok nije dobio udarac u isto u prvom poluvremenu, Real vodio i imao kontrolu utakmice. Da se nije povredio, tj. da ga niste povredili ne biste dobili taj prvi susret, a onda verovatno ni drugu utakmicu. Igrate prljavo od pocetka serije, tako da ne cudi onakva reakcija Ljulja.