Komentari na vest

MVP može da se iskuka, prsten ne: Embid posramljen, Tejtumov čas košarke i 51 poen za finale Istoka!

C

Celtics fan

pre 12 meseci

Manite se takvih komentara nije fila izgubila šta je embid bio loš nego jednostavno boston je za klasu bolji tim i tu svaka priča završava!Fila može da bude srećna šta je došla do sedme utakmice a od tih sedam utakmica u njih pet se vidjelo koliko je boston bolji,jači!
V

Vlada79

pre 12 meseci

Embidje dobar igrač ali definitivno ima problem u glavi. Nema mentalitet pobednika, nije timski igrač i gleda samo svoja lična priznanja i učinak. E zato neće videti prsten nikad.
F

Fenomeno

pre 12 meseci

Ali najgluplja stvar mi je dodeliti mvp nagradu pre završetka.Pa valjda treba da se završi, da se odigra finale pa tek onda nagrada. Nema veze, uopšte nije u pitanju to što je Nikola srbin, naš čovek, ali svako normalan na svetu vidi da je Nikola klasu iznad Embida, po svemu
H

Henny

pre 12 meseci

To je nagrada za regularni deo sezone, nema veze sa plejofom. Pre se nagrada dodeljivala licno igracu na pocetku prve utakmice, prve serije njegove ekipe ili na pocetku prve utakmice u kojoj su kod kuce u plejofu, ni ne secam se vise. I da se odmah razumemo, mislim da je Jokic trebao biti MVP i to sa velikom bodovnom razlikom
S

Sherlocked

pre 12 meseci

Svi znamo da je Jokic MVP . Kad kazem svi , mislim i na nas koji ga volimo jer je nas i na ove sto glasaju za Embida. Da je Jokic pricao o nagradi i pokazao bar mrvicu postovanja za to zvanje , bio bi treci put za redom. Ali kad izjavi da ga zanima samo da li je toplo da moze u bazen!? pa brate mama rodjena ti ne bi dala nagradu. tom izjavom se po..sao po njima. :)
n

nemo.tako

pre 12 meseci

Svu pametni znaju, ovi sto su izbegli specijalnu skolu misle da je Embid.
i

iz sljivika

pre 12 meseci

Znaju to i oni koji su glasali Embida, odnosno ne ZA Embida već protiv Jokića. I ne, nije ovo još jedna teorija zavere da ne sme srbin biti u rangu sa "amerikancima" već je to istina. Kao što je istina i strah od sledećih sezona, jer kako igra Jokić ništa ne nagoveštava da nije nemoguće da veže i 4-5 priznanja za redom. Do pre neki dan.
m

monteroo

pre 12 meseci

Lazni MVP ,bez ikakvog karaktera sad ce da prica kako igra bez kolena...a horford ga oducio od kosarke... A sta reci za bradatog klovna,koji ce sledece sezone da u regularnom cirkusu isporuci wasingtonu i sarlotu po 70 koseva...potpisuje patike... A kad je frka ne sme da pogleda kos,deli neke smesne pasove,ukopava saigrace ... dragomi je sto to ih je tejtum razneo...
G

Gost Kostan

pre 12 meseci

Teitum će biti za dve tri godine još bolji. Radi se o neverovatnom igraču. Njegovo vreme tek dolazi. Naš Joker je jedinstven i odličan. Nesvakidašnji asistent i poenter. Joker je genijalac. Ali i za Teitumovu igračku raznovrsnost samo reči hvale.
x

xxxl

pre 12 meseci

Šteta što je MVP napustio zgradu. Čekao sam veliko finale da mu naš Somborac pokaže gde je levo, odnosno ko je pravi i jedini MVP. Nažalost naš Nikola je, valjda, jedini belac koji je iskusio rasizam od strane crne manjine u Americi. Zato njegovu dominaciju još više volim. Dugo, dugo, tamo neće biti igrača koji će pred svaku utakmicu izaći na parket i reći: hajde sad da odradim jedan tripl - dablić, pa da odmaram. Čovek može bukvalno svaku utakmicu da ima tripl dabl i samo je pitanje na koji način će to učiniti. To je ta lakoća igranja i to tamo nema niko. Tu ne računam Lebrona jer je ipak njegovo najbolje prošlo.
D

Dachaa

pre 12 meseci

Skupina olupina ovi 76-si,tacno se videla razlika sampionskog mentaliteta.
P

Pobeda je resenje

pre 12 meseci

Svakom ko poznaje kosarku je jasno da je Jokic dve klase bolji igrac od Embida i da je Mvp titula poklonjena momku iz Filadelfije.
M

MUFC 23MJ

pre 12 meseci

Ja ne razumem o cemu pricate... pa Jokic je 2 puta zaredom bio MVP pa nije prismrdeo tituli,i koliko ja razumem Embid je MVP regularnog dela a ovo je drugi Svemir,ovo je playoff i da je bitna ta MVP titula regularnog dela Majkl Dzordan bi je stalno osvajao ,a on je uzimao ono sto je najbitnije a to je ko na kraju uzme prsten i tad bude MVP ,tako da Dzoker ove sezone ima priliku da stvarno bude MVP i navijajmo za to a ne da pricamo o necemu sto nema veze sa zivotom,regularni deo za regularni deo ,playoff je druga vrsta kosarke
B

Borky10

pre 12 meseci

Ne mozes porediti! Jokic je oba puta igrao bez pola ekipe,prakticno sa rezervnim igracima play off i opet je imao fantasticne brojke al jednostavno Finiks(finalisti) i GS(prvaci) ne mozes pobediti sam! Pazi nije sramota sto je Filadefija izgubila vec sto Mvp sezone nije se ni pojavio na utakmici. Zamisli da je Tejtum Mvp a da je Boston veceras izgubio uz njegovu ovakvu partiju,niko al bas niko ne bi ismijavao njegovo priznanje. Da bi osvojio titulu moras imati ipak tim al i lidera koji ce povuci tim kad treba!
k

kokos

pre 12 meseci

Trebao si ostati na prvoj rečenici.
d

deki maky

pre 12 meseci

Ne seri,Tejtum i Brown unazad 3god.nose Seltikse... Zasluzili prsten ljudi.. Kao nekad Pol Pirs,Garnet i ekipa...
D

Djape45

pre 12 meseci

Poenta je što je Jokić i ove godine zaslužio mvpija u regularnom delu al su dali ovome iz sažaljenja i da ne bi pao rekord Birda
S

Sta ti decko pricas

pre 12 meseci

Kazes Jokic nije prismrdeo titulu a on covek igra finale zapada vec drugi put, Embid nikada nije igrao u finalu istoka. Jokic je sve postigao bez ijednog all star igraca i bez njega bi Denver bio medju najgorim ekipama u ligi, dok je Embid uvek imao all star igraca pored sebe i nista nije uradio. Kao sto je neko vec napisao moze ekipa da izgubi i da ispadne ali ne sme MVP lige da postigne 15 poena u ovakvoj utakmici gde se od njega ocekuje da povuce ekipu.
D

Don Vlto Corleone

pre 12 meseci

Uvek iskoči po neki novajlija kao ovaj Tejtaum večeras pa ga posle nigde nema
P

Plavac

pre 12 meseci

Tejtum novajlija ? Covek cetvrti bio za Mvp-a ove sezone, prosle bio u finalu a celu svoju karijeru je igrao plefoj i ako se ne varam ovo mu je cetvrto finale istoka. Stvarno ima svakakvih komentara na ovom portalu ne znas dal je sprdnja ili je covek ozbiljan.
Z

Zocogli

pre 12 meseci

Poceo je da prati od ove sezone kosarku zbog Zoca, razumi ga.
P

Pare sa Kosova

pre 12 meseci

Neko zbog Zoca, nego zbog Nebojše iz Železnika...
7

799

pre 12 meseci

@zocogli ovaj je tvoj, vi ste poceli da pratite od pre par godina kosarku, valjda ste naucili da nema ofsajda u kosarci
T

Tomks

pre 12 meseci

Embid samo 2 poena u 2 poluvremenu
P

Plavac

pre 12 meseci

MVP nagrada se daje igracu koji je najkorisniji, a to je veceras bio Joel Embiid samo za Boston Seltikse.

КоТоГовориИстину

pre 12 meseci

Одличан наслов! Мвп може да се искука хахахаха

КоТоГовориИстину

pre 12 meseci

Онда,америко,ко је МВП!?!
s

shulz

pre 12 meseci

mvp 🤡
N

No.1

pre 12 meseci

Zašto na sportu maniri iz zadruge i politike? Sport je nastao kao nadmetanje u veštinama uz pre svega poštovanje protivnika. Ceo košarkaški svet zna da je Jokić nivo iznad Embida i da on sam ne haje za tim zvanjima. Draži su mu dorati od tih trica i kučina. Ali ovako podstrekavanje na zlobu i licemerstvo kroz sitne naslove i davanje za pravo da sutra takav kriterijum neko primeni u životnim okolnostima, nema smisla i opasno je! Svaki pravi ljubitelj košarke bi pročita ovu vest i da je naslov: Boston ušao u finale Istoka... Kakav bi to Jokićev uspeh bio da osvoji titulu preko dva najveća kluba na svetu, ako Boston udje u veliko finale!! Sportski pozdrav.
n

nešto onako

pre 12 meseci

Potpuno se slažem sa komentarom... Trebali bi svi (pogotovo novinari i javne ličnosti) da imamo više poštovanja i ljubavi, ovo podbadanje zarad sitnih interesa (para) nas dovodi dovde (propasti)....
N

Nesmajnik

pre 12 meseci

Posle se cudimo komentarima na vestima vecitih, pa ni novinari nisu bolji
L

Legionar4444

pre 12 meseci

Uopste ne volim Americki stil kosarke, ali obozavam ovog momka. Nikad nisam procitao neke skandale, nije tipican Amerikanac, momak je neverovatno vaspitan i kulturan, bas sam danas obratio sa koliko ljubavi prilazi i gleda svoju majku na tribinama. Neverovatan radnik, osecam da car prati sve moguce lige, na takvog mi tipa lici, pivcuga i utakmica Filipinske lige. Deluje mi kao ozbiljan smeker! Ako nas Nikola ne osvoji prsten, od sveg srca cu navijati da to uradi Tejtum. P. S. Znam da citas komentare na Mocartu, posalji neki retro dres u Borcu. Sportski pozdrav svim zaljubljenicima u 🏀!
A

Avijatičar

pre 12 meseci

Tejtum u dresu Borca??? 🥴
k

kadu

pre 12 meseci

Covek je kamerunac a ne amer
E

Embid

pre 12 meseci

Prijatelju gde si??
2

23

pre 12 meseci

Kakav doktor. Pokazao je on to i u zavrsnici prosle!!! Zasluzeno bolja ekipa dalje, pozz
b

bel

pre 12 meseci

5od18 iz igre hahah MVPMVP,sramota me njegove sramote,guzati osim na niskom postu je koristan ko drvo on i nas Jokic,dva su sveta razlicita i ovo nema nikakve veze sto je Jokic nas.
R

Ragina Glava

pre 12 meseci

Sta je desilo sa MVP igracem nocas, zna li se sta? Nije uspeo da iskuka i utakmicu broj 7 da im se preda Boston i da prvi put u karijeri udje u finale konferencije? Joj mukica, kako mi ga je zao. Dusa me boli. Ali dobro, dobio je ono najbitnije njemu, individualno priznanje...
R

Reiko

pre 12 meseci

Zar nisu igrali pre par sezona finale konferencije sa Torontom, kad im je Lenard spakovao onu trojku sa cetiri odskoka po obrucu? Pritom MVP je suze krokodilske isplakao tad.
p

pjer

pre 12 meseci

Tejtume SRBENDOOO
M

MrmotMotta

pre 12 meseci

Rece neko ovde pre nekog vremena da je Dok Rivers majstor da izgubi dobijene Playoff serije, razapese coveka s minusima i komentarima, bato, ako citas ovde, imas pivo od mene i pravih poznavalaca kosarke. Kakva Phila, kakav Embid MVP, divljacka ekipa, s iskukanim MVPijem koji je verovatno jedini MVP u istoriji koji svoj tim cini gorim ( Setite se samo pocetka serije). Realno Boston Denver zasluzeno finale, ko god pobedi zasluzeno, ali naravno navijamo za naseg Somborskog konusara.
P

Plavac

pre 12 meseci

Doc Rivers trener koji ne moze da uzme titulu ako nema timcinu kao sto je imao sa Bostonom 2008 cak i tada Kobe Bryant je rekao da su Seltiksi dobili zbog njegovog asistenta Tom Tibidoa (sadasnji trener Niksa).Covek je izgubio nesto sto se ne moze izgubiti ako se secas protiv Denvera u balonu vodilu su 3-1 Klipersi i to ekipa koja je bila znatno jaca od mladog Denvera i opet je propustio tu prednost i izgubio. Ima samo srece sto je zasticen pa uvek nadje posao verujem da ce i sada dobiti posao neki cim dobije otkaz, jadan taj tim..
D

Djape45

pre 12 meseci

Dal je sad sramota ove što su glasali za Embida za mvpija i u prvi tim lige ?
m

madness

pre 12 meseci

MVP odigrao bas na tom nivou, Harden tripl-singl.... Odvalio ih Boston.
t

true mvp

pre 12 meseci

Embid 15 pena i 1 asistencija u najvaznijem mecu sezone. Odlicno. To je taj Mvp. Prevara od igraca. Siledzija u nebitnim utakmicama. Kada dodje trenutak da se pokaze, nema ga nigde.
T

Tomks

pre 12 meseci

Horford ga doktorski neutralisao ,ne samo u ovoj tekmi vec tokom cele serije,inace taj Horford je isto i Janisa uvek dobro cuvao ,nadamo se u finalu da ga Jokara raspameti
U

U Tem Denveru

pre 12 meseci

Kakva partija embida ljudi moji. Sta je ovo… Ovo u svom prajmu nisu radili ni dzordan ni kobi ni sek… Pitanje je dal ce iko ikad moci da ponovi ovakvu partiju. Zaista potpuno zasluzeno mvp. Covek je bar 3 klase iznad svih na planeti
m

može koji flop

pre 12 meseci

Premalo free throwsa za Embiidaru
c

cv

pre 12 meseci

jokic je prosle godine bio mvp a ispao u osmini finala nemojte mnogo hejtovati
R

Reiko

pre 12 meseci

I vukao sam ekipu iz ponora do sestog mesta i ulaza u plej-of.
8

827

pre 12 meseci

Da, ispao je u osmini ali kakva mu je statistika bila? Will Barton mu bio najbolji igrac. Covek je imao 28-13-6 a ovaj veceras 15 poena, procenat iz igre 5-18. Cinjenica je da covek nije stabilan u glavi i da pada pod pritiskom.Mozda i najgori performans nekog mvpa ikad...
O

Opa Miki

pre 12 meseci

Samo je razlika što je Jokić tada imao ekipu koja ni sama ne zna kako je došla do play offa (povređeni svi bitni) i Jokara i kad mu ekipa izgubi ima dobre brojke i vidiš da mu fali saigrač. Prošlu sezonu statistika vrhunska u regularnom delu, pa je opet pojačao u play off-u. Ovde mvp igrač više za protivnika, najbolji je bio u orvoj utakmici kad je sedeo na tribini.