Džimi Batler (©AFP)
Džimi Batler (©AFP)

Na Floridi strepe: Batler možda pokidao ligamente kolena i završio sezonu

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.04.24. | 15:49

Magnetna rezonanca će utvrditi koliko je povreda ozbiljna i da li sjajnog košarkaša očekuje višemesečna pauza

Nije Majami uspeo da se preko prvog pokušaja domogne plej-ofa, novi pokušaj će imati za dva dana u sudaru sa Čikagom, međutim možda u njemu ne bude imao pomoć najboljeg igrača, Džimija Batlera. Kako dobro obavešreni NBA insajder, Šams Čaranija javlja, postoji ozbiljna strepnja da je momak uz Hjustona pokidao prednje ukrštene ligamente kolena usled čega ga očekuje višemesečna pauza!

Nije veći peh mogao da se dogodi za franšizu sa Floride u gorem trenutku. Kada su još u igri za plasman u doigravanje i na jedan korak od ulaska u samu završnicu takmičenja u kojem su lani igrali veliko finale.

Izabrane vesti

Bek Hita se povredio u poslednjoj akciji prve četvrtine prilikom pokušaja polaganja posle kontranapada kada je protivnički igrač Keli Ubre prilikom duela pod košem pao na njegovu nogu. Dugo je posle toga batler ležao u bolovima, ali je stisnuo zube da nastavi da igra i meč okončao sa samo 12 poena iz tek tri pogođena šuta iz 14 pokušaja. Nakon utakmice je snimljen kako hramlje, a u narednim satima uslediće detaljne analize.

"Osetio sam, pao je na moje koleno i nije prošlo dobro. Nije dobar osećaj, mogu to da kažem. Osetio sam da ne mogu mnogo da uradim, što je sra*e s obzirom na trenutak utakmice i sve. Nadam se da ću biti dobro. Nadam se da ću se sutra probuditi i moći da stojim i hodam. Trenutno, ne mogu da kažem da je tako", rekao je snuždeno Batler posle meča.


tagovi

Džimi BatlerMajami Hit

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara