Komentari na vest

Na pomolu veliki trejd u NBA: Kajri Irving tražio odlazak iz Netsa

H

HoustonFan13

pre oko 1 godinu

Nema šanse da ode u Lakerse. Trade Westbrook - Irving mi ne deluje realno iz više razloga: 1. Netsi napadaju prsten ove sezone, a to ne mogu da urade sa Westbrookom sigurno; 2. Verujem da se i Westbrook nešto pita, a mislim da on ne bi hteo da napušta LA; 3. Odnosi Westbrooka i Duranta mi ne deluju baš prijateljski, mislim da mu idalje zamera to što je pobegao iz OKC-a u GSW i uzeo 2 prstena. Iskreno, mislim da je odlazak Irvinga u Clipperse čak i realniji scenario nego dolazak u Lakerse.
N

N1204

pre oko 1 godinu

Navijam za Jokica i Denver i uopste ne bi voleo da Irving predje u Lejkerse jer bi to bas moglo ozbiljno da ih podigne.
P

Potencijalni trejd

pre oko 1 godinu

Ovo bi moglo biti zanimljivo. Mislim da Irving najviše želi Lejkerse. Los Anđeles, Holivud, Showtime... Ima nešto u tom zlatno-ljubičastom dresu, kad pogledaš kakva su ga sve imena nosila. Drugo, mislim da je i sam shvatio grešku kada je iz Klivlenda otišao u Boston. Pokušao je to da ispravi odlaskom u Netse, opet nije to to. Između njega i LeBrona je ostao uzajamni respect tako da verujem da su za njega Lejkersi prva opcija. E sad, Lejkersi za njega nude tri varijante i u sve tri je Vestbruk. Vestbruk i Durant to već nije ostalo na nekim sjajnim odnosima, ali opet mislim da Kevin nema problem sa Rasom, već samo obrnuto. A u tom eventualnom trejdu se Vestbruk ne pita ništa. To je sada na upravi Netsa da odluči da li žele da rizikuju. Realno gledano, mogli bi da ispeglaju celu tu priču tako što mu predstave šampionski projekat. Svakako ima veće šanse za finale i prsten preko Istoka, sa takvom ekipom, nego preko Zapada. Drugo, tu je i onaj deo šou-biznisa. Kakva bi priča bila da zakopaju ratne sekire i postanu zajedno šampioni. Dokumentrci, serije, filmovi... Irving i Dalas. Pa nisam siguran. On i Dončić bi morali da sarađuju, a mislim da u toj kombinaciji nema dovoljno respecta sa obe strane. Jer Luka je gazda u Dalasu, a opet, za NBA standarde nedokazan igrač (nema prsten, nije MVP, nema finale...) već i dalje neki potencijal. A sa druge strane Irving je bio šampion lige. I mislim da bi se tu među njima stovrila neka zla krv. Niti bi Kajri bio vodja, niti bi igrao sa nekim sa kim želi, niti bi Luka procvetao pored njega. O Sansima i da ne pričam. Pored Krisa Pola (jeste, mator je, ali opet) Irving nema po meni šta tu da traži. A na posletku treba biti i iskren, i vratiti se na priču sa početka, kada se uzmu sva tri kluba, i sva tri grada, pa kome Lejkersi ne bi bili favorit br.1 za potpis. Naravno, ovo ne mora ništa da znači, samo moje neko vidjenje situacije. Videćemo šta će se dešavati, ne bi me iznenadilo ni da ostane u Netsima. Nije prvi put ni da ga sele, pa da se na kraju ništa ne dogodi.
I

Irviiiiiing

pre oko 1 godinu

Auuuuuuuuuuh kakva gomilla gluposti! Prvo,zar stvarno mislis da bi Netsi pristali da daju Irvinga za Rasela???? To je prva stvar. Druga...Rasel se nista ne pita? Itekako se pita! Prosto kaze : necu da predjem tamo i kraj. sve i da oba kluba to zele,ako Rasel odbije...nema od toga nista! Trece,svakako od toga nema nista jer Lakersi nemaju sta da im ponude! Irving je na Max plati...dakle paket mora biti negde u visini Irvingove plate. Sto znaci da bi morali da daju Lebrona ili Dejvisa,naravno da im nece pasti na pamet to da urade! Sto se tice Dalasa,oni tek nemaju sta da im ponude...Doncica sigurno nece dati...jedino pola tima da posalju u Bruklin da bi dosli do Irvingove plate...sto naravno ne bi odgovaralo ni Dalasu...a ni Bruklinu! Za Sunse je ista prica...tu jedino Buker moze biti opcija za trejd,taj trejd bi Bruklin sigurno prihvatio ali ne vidim zbog cega bi Sunsi to uradili. Po meni,ostaje Irving u Bruklinu ili ce raditi trejd sa nekim drugim timom koji moze da se odrekne jedne zvezde a da to odgovara i Bruklinu...
x

x x x x

pre oko 1 godinu

Stiže u Zvezdu,za Abu je spreman
G

Gost28282828

pre oko 1 godinu

Stiže Partizanu za Kup da barem nešto uzmu ove godine pošto će opet biti Kalemegdan u junu
k

kojotski

pre oko 1 godinu

Kajri i Dalas dobitna formula! Ako im dozvole da igraju sa dve lopte.
B

Bg

pre oko 1 godinu

Ajde u Denver
N

No.1

pre oko 1 godinu

Luka - Irving osudjeno na propast. Dalasu fali mnogo više od jednog super stara, pre svega na unutrašnjim pozicijama. Nisu našli zamenu za Porzingasa i tu im manjka top igrač... A sa Lebronom (+ Dejvis) miriše na veliko finale, pogotovo ako trejduju za Vestbruka.
R

Rasputin

pre oko 1 godinu

Oni nece ni u prosireni plej of da udju a kamoli da vide finale… Bez lozenja samo, nije ovo NBA23 ili kako se vec zove igrica
Z

ZzzRrr

pre oko 1 godinu

Lejkersi nemaju šta da ponude za Irvinga, osim Vestbruka, a znamo u kakvim su odnosima Rasel i Durent..
R

Robert Lewandowski

pre oko 1 godinu

Vestbruk plus dva pika prve runde. Pa mogu da ga trejduju dalje nekom drugom ukoliko Durent ne zeli da igra sa njim. Irving verovatno zeli u Lejkerse.