Komentari na vest

Najki digao ruke od Kajrija: Ostaje bez 13.000.000 dolara godišnje i linije sjajnih patika

B

Budak

pre gotovo 2 godine

Evo ja cu da ih nosim za 100000 dolara. Molim ove nadlezne iz Nike da mi se odmah jave.
J

Jesse Custer

pre gotovo 2 godine

Isti ovi što ga sad hvale zbog "karaktera i doslednosti" su oni što su se sprdali sa njim kao ravnozemljašem. Toliko o vašem karakteru i doslednosti.
Т

Туфт

pre gotovo 2 godine

Пиши у своје име. И какве везе има теорија равне земље са пандемијом ПОБОГУ?
L

Leao

pre gotovo 2 godine

Kakav je to brat. Nije se vakcinisao po cenu da prekine karijeru. Cvrst karakter u danasnjem vremenu prevaranata i lazova je za svaku pohvalu pa makar i bio u krivu. Kajri masina
R

Realnost

pre gotovo 2 godine

Vala baš su mu globalisti napravili "štetu". Svaka čast čoveku na istrajnosti i doslednosti po pitanju svojih stavova oko vakcinacije uprkos velikim i orkestriranim pritiscima tamošnje javnosti. Lepo i jasno je čovek objasnio da će se do kraja boriti za slobodu izbora (nema potrebe više o bilo kakvoj diskusiji po pitanju ove nametnute pLandemije - sve je jasno kao dan). Ipak u pitanju je sportista koji vodi računa o svom zdravlju, telu i navikama do najsitnijih detalja i pogotovo takvi ljudi tek imaju pravo da dignu glas oko toga da li žele nešto ili ne žele da unesu u svoj organizam. Jedan od retkih likova u sportu koji se borio za pravdu poput našeg Noleta. Što se tiče košarke, eto bilo bi lepo da recimo pojača Denver čiji je već jednom došao red da skocka malo jači tim pa da gledamo još veći spektakl sa Jokarom naredne sezone. Sportski pozdrav!
H

HakeemTheDream

pre gotovo 2 godine

Da je u glavi uredan, bio bi jedan od najboljih igrača lige.. A ne da se više priča o njemu zbog poteza van terena, nego na terenu.
Т

Туфт

pre gotovo 2 godine

Дечко је показао став и кичму. И то је за свако поштовање, нема много таквих, нарочито међу богатима. Без обзира да ли се ја лично слажем са њим или не.
b

bokibre

pre gotovo 2 godine

Trebali su ga odmah izbacit. Reko ljudima da ne kupuju novi model jer je smece. da on nije izabro dizajn. placaju ga 13 miliona godisnje da bi tako pricao i firmi koja ga placa.
N

Nije nego

pre gotovo 2 godine

Baš će ostati siroma'