Komentari na vest

Najveći utisci Mundobasketa: Ameri smešni bez zvezda, Španci i Francuzi razočarali, a Letonci oduševili

G

Gost13

pre 8 meseci

Za Špance se pokazalo da vođe nisu ni Ernangomezi, ni Abrines ni ove stare kajle, već da ih je do EP vodio Lorenco Braun. Bez njega su na pleju smešni trenutno.
g

gde smo

pre 8 meseci

mi,mi smo iznenadili i to kaze drugacije laze,niko nije ocekivao...
f

fjdkkdk

pre 8 meseci

predstojece OI ce biti najjace u istoriji,bice sve zvezde jer jelte igra se u Parizu,racunajte na to da ce igrati Durent,Lebron i Buker za Karija nisam siguran,prevaga za titulu ce biti centar jer bez njega nema igre ako Embid odluci da igra za Ameriku osvojice ako ne onda ce biti jako jako gusto.Treba videti i sastave predolimpijskog turnira 4 mesta a sam krem evropske kosarke ce se za njih boriti plus Bahami ako im se pridruzi Klej Tompson bice mnogo jaki.Spanija,Letonija,Litvanija,Slovenija i neko ce sigurno ostati bez vize za OI a turnir je mesec dana prije samih igara bice zanimljivo

Kukaa

pre 8 meseci

Najveci utisak Aleksa. Decko je bukvalno izginuo. Iako po kvalitetu nije top zvezda evropske kosarke, ona energija i moze se slobodno reci trans u kojem je igrao za Srbiju...malo ko igra tako. Bolje imati jednog Aleksu u ekipi nego 5 NBA zvezda crnaca.
k

khanbg

pre 8 meseci

Amerikanci poslali treci tim? Ne bih se slozio uopste. Najveci broj igraca ovog "C tima" kako ga vi zovete, su zapravo igraci koji su nosioci u svojim klubovima. Od Bridzisa, Edwardsa, Halibartona, Bransona itd. Zvezde koje nabrajate ne mogu da iznesu ni nba sezonu, a ne pripreme celo leto i turnir dodatni. Tako da od Pariza i tima zvezda, nema nista. Morate da shvatite i prihvatite da americka kosarka uopste vise nije toliko dominantna kao pre nekoliko godina. Najbolji igraci lige su im stranci, sve to polako dolazi na naplatu.

Luka CFC

pre 8 meseci

A koji je onda ovo tim, da nije možda A? Ti pored Lebrona, Durenta, Currya, Davisa i ostalih pričaš kako im je ovo dobar tim.
g

gosttt

pre 8 meseci

Jeste C tim, su glavni igraci ekipa koje se ne bore ni za sta. Tako su i igrali prvenstvo. Zato i jesu C tim ali to nikog ne treba da zanima, sami su birali :)
k

khanbg

pre 8 meseci

Ovo im nije najjaci tim, ja to nigde nisam rekao. Ali ovo nije ni blizu C tima kako svi pricate. A ti igraci koje si nabrojao, sledece godine... Lebron 40 godina, Kari 36, Durent 36. Pritom, sve reprezentacije su bile poprilicno oslabljene. Tako da, nemoj da mlatis bzvz. Samo realno sagledaj i prihvati da nisu ni blizu bilo kakvih dominacija.
k

khanbg

pre 8 meseci

Pa dobro gost, a koji su se to americki kosarkasi borili za nesto ako ovi nisu? Necemo racunati Batlera, eventualno Tejtuma i Dejvisa.
S

Saturn

pre 8 meseci

Da se ne lazemo da posalju Lilarda , Bukera , Tatuma , Butlera i Davisa sve bi dobili 20 razlike uz to na klupi da budu Mitchel , Jalen Brown , Lavine , George , Edwards , Zion , Ben Adebajo , eto ti miks mladjih i iskusnijih koji bi se realno prosetali do titule ...iskljuci Jamesa , Duranta , Curry a , Hadena koji su skloni povredama i koji su sve osvojili i ovo im ne treba... Realno najboljih 30 igraca na svetu gde su gore pomenuti uz Jokica , Doncica , Janisa , Embida su za 3 klase od ostatka sveta ko sto su u fudbalu prvih 20 ekipa za klasu bolje od ostatka klubova
U

U pravu si

pre 8 meseci

Ovo je vise D tim.
g

gosttt

pre 8 meseci

@Khan, pa svi igraci koji su igrali za prsten znaju kako se igra takmicarska kosarka. Ovih 12 momaka su dobri napadaci koji ne znaju nista o pobedjivanju, sto ne znaci da kroz koju godinu nece biti ozbiljni igraci, samo je realno da sada oni ne znaju sta znaci takmicarska a ne cirkus kosarka
F

Fußballspieler

pre 8 meseci

Najveći utisak i pre samog prvenstva je izostanak velikih imena poput Jokića, Janisa, Embida kao i američka reprezentacija koja je poslala treću kategoriju igrača. Najveći utisak sa samog prvenstva je tragičan dogadjaj koji se desio našem Boriši Simaniću i svaka medalja i izgubljena ili dobijena utakmica u poredjenju sa tim su nebitni.
t

titel

pre 8 meseci

I glavno ušas od suđenja celo prvenstvo
g

gobelja7879

pre 8 meseci

a najveci utisak kako opet nas kapiten podbaci kad najvise treba, u ovom slucaju za zlato,da ne sme da sutne a kamoli nesto drugo, odgovornost 0, ja stvarno ne znam zasto uopste je i pozvan? neces da uzmes loptu da prelomis ako si kapiten? onda i ne igraj. bolje dobric da je kapiten ili davidovac,sportski pozdrav.
p

pacino

pre 8 meseci

🤣🤣🤣🤣

Kukaa

pre 8 meseci

A sta ocekujes ? Da mu daju loptu i da on sam igra 5na1 i resi tekmu ? Pola igra a se uzentalo. Milutinov 2 poena, gudura slow motion, Jovic nerezonski potezi itd. Nije realno ocekivati da lik sam igra...mora svih 5 igraca. Svakako ogroman uspeh ali verovatno jedna od poslednjih medalja s obzirom da liga ne postoji, a glavne talente drzi onaj odvratnik debeli....
a

all grobar

pre 8 meseci

Gobeljicu ja te razumem, razumem da si tek na ovom SP uvideo da CZ u svojoj istoriji nije imala igraca Bogdanovog kvaliteta, ma ni blizu. Verujem ti da si morao gristi usne dok si gledao kako decko igra protiv Litve, Kanade i Nemaca. Ali ono sto nisi primetio, a dajes sebi za pravo da komentarises, da su juce svi sadasnji i bivsi igraci tvog kluba dali 1poen vise nego nas kapiten i sem Petruseva niko od njih nije znao gde udara. Al ajde sto nisu mogli kos da pogode, nego ni jedan posten blok za celo drugo poluvreme nisu napravili.
S

Stari Čepon

pre 8 meseci

Nemci odigrali bolju utakmicu? Ljudi nas razbili, u odbrani pokidali, nismo znali gde bijemo. Ostaje nam ubuduće borba od petog do osmog mesta.
б

баскеташ

pre 8 meseci

нису нас разбили него смо се ми уплашили,у главама им је већ унапред била помисао" који бре немци,они и кошарка"...тврдим да би боље играли против амера
k

khanbg

pre 8 meseci

O cemu ti decko pricas? Razbili nas na jednu loptu? Jos nisam cuo za takvo razbijanje. Pritom, igras sa 11 igraca u rosteru ceo turnir. I u finalu ti se povredi jedan od najbitnijih igraca za koncepciju (ne najbolji, da se razumemo), u drugom minutu. Pritom, suludo je i komentarisati onaj kriminal od sudjenja. Ne znam zasto imas potrebu da unizis svoje, kad u najmanju ruku nisi ni blizu istine.
G

Goss

pre 8 meseci

Na mlatite sudije su presudile i sa onako lošom igrom smo mogli dobiti
a

all grobar

pre 8 meseci

Niti su nas razbili, niti su bolju odbranu odigrali. Razbiti nekog na jednu loptu, to ni jedan strucnjak jos nije izjavio. Sto se odbrane tice, jesu Nemci zaustavili stub nase raprezentacije, Milutinova i ustopovali Bogdana u drugom delu, ali ni mi nismo ostali duzni, igrali smo dosta dobro odbranu i jedan na jedan i timski. Kad pogledas da smo imali vise suteva od njih, a oni vise skokova, znaci taj visak se pojavio osvojenim loptama ili njihovim izgubljenim, kao proizvod dobre odbrane. Dve stvari su odlucile, onaj nesvirani faul nad Milutinovim i odmah kontra zasladjena tehnickom, ali pre svega nase 3 za redom neralizovane kontre u zadnjoj 1/4.
S

Saturn

pre 8 meseci

Da je Dobric bio zdrav pobedili bi , Menjao bi se sa Avramovicem na Sroderu i ne bi se Sroder naigrao kad se Avram umori jer bi onda Dobric igrao na njemu i obrnuto , uz to bi doneo 10 - 15 poena koje Gudura i ostatak ekipe nisu doneli