Komentari na vest

NBA DRAFT 2022: Jović u srpskim kombinacijama, Smit ide koracima O'Nila, Vebera i Hauarda

h

h00die

pre gotovo 2 godine

Deluje kao ispodprosecan draft ove godine. Prva tri igraca imaju prostora za napredak, s tim sto Smit i Bankero deluju kao buduci dugogodisnji stabilni starteri, ali ne vidim neki superstar potencijal u njima, Holmgren je sa druge strane, boom or bust prospekt, i sigurno najveci rizik ovogodisnjeg biranja, ali ipak ima previsie skila na njegovu visinu da bi se neko usudio da ga preskoci. Ajvi kao cetvrti mozda ima i najvisi plafon na ovogodisnjem draftu, ima dosta morentovskog u sebi, i ako popravi sut i postanje bolji u donosenju odluka, mogao bi da postane veliki igrac. Videcemo sta ce Kingsi uraditi, da li ce ga zadrzati ili trejdovati, jer ima puno timova koji biraju iza njih, a jako ga zele u svojim redovima. U svakom slucaju, sudeci po proslosti, sta god da kingsi odluce ispostavice se kao greska. Posle 4. pika deluje da naglo pada kvalitet, ima tu potencijalno dobrih igraca uloge, defanzivaca, 3&D igraca, a sigurno ce neko bljesnuti i prebaciti ocekivanja, videcemo. Moglo bi biti zanimljivih trejdova nocas, bice zanimljivo sta ce Denver uraditi sa njihova dva pika prve runde. Sto se tice Jovica mislim da bi mu najbolje bilo da ga uzmu Spursi. Oni tek krecu u rebilding, sigurno da bi dobio lepu priliku da se pokaze, sve uslove da napreduje, imao bi priliku radi sa Popom, koji dokazano voli evropljane, a ostalo je samo na njemu.
k

kokos

pre gotovo 2 godine

Teško Jović sa Jokićem. Čak i bolje da ne ode, jer Denver sada ide na titulu i na visoko mjesto na tabeli. Neće biti prostora da se razvija ruki. osim da ga šalju u razvojnu ligu.
G

Gost12512

pre gotovo 2 godine

Najbolji igrac iz senke Benedikt Maturin.
E

Eh

pre gotovo 2 godine

Gordon i pik za 3. pik za Bančera ili 4. pik za Ajvija. Barton za Smarta. Dramond za rezervnog centra. 2 pika (prve i druge runde) za 22. pik Milvokija da uzmu Hardija. Hačimura za 6,5 m. Top stvar. Moris za Simonsa iz Blejzersa. Porter za Ingrama ili Bejna iz Grizlisa. Još Bjelica kao rezervna četvorka. Top ekipa, mlada a ima iskustva
G

Gos

pre gotovo 2 godine

Boston ni u ludilu ne bi poslao Smarta za Bartona, mislim da čak ni dva pika prve runde ne bi bili dovoljni. Takođe Gordon ne vredi toliko da se uz 21. pik popnu skroz u top 4. Zaboravi to bolje.
N

NEVERA

pre gotovo 2 godine

Kako neko naraste na 210 cm sunce ti poljubim,visina u kosarci odredjuje karijeru.Svi (90 %) Evropljana koji su igrali u NBA su bili dzinovi.Divac,Radja,Sabonis,Gasol,Novitcki,Stojakovic,Mile Ilic,Kosta Perovic,Pekovic,Milicic,Marjanovic,Cabarkapa.To su sve ljudi preko 210cm , sto ukazuje da ako hocete u NBA,deca moraju da vam budu jako jako visoka.
A

Aco CZ

pre gotovo 2 godine

Pa Marko Jaric u to vreme jako retki plejmejker 2,01m.
H

HakeemTheDream

pre gotovo 2 godine

Holmgren će imati problema sa kilažom, pa svaki bolji centar može da ga uništi igrom leđima.. Bankero po meču gubi oko 3kg jer se znoji previše, pa pije neku specijalnu tečnost.
G

Gost12123

pre gotovo 2 godine

Zato Holmgren nije zapravo centar nego PF. Slican onom Mobliju iz Kavsa. Kao simpatizer Oklahome bih voleo njega ili Dzabarija Smita Jr. A za Bankera mislim da je precenjen; mozda bude dobar na pocetku ali nece dostici visine koje se predvidjaju.