Komentari na vest

NBA liga birala najbolje Evropljane: Dončić ispred Jokića i Stojakovića

J

Johanes

pre oko 2 godine

U prvoj petorci su morali biti Toni i Drazen definitivno,uz Dirka,Parkera i mozda Sabonisa.Drazen da nije poginuo bio bi najbolji europski kosarkas u povijesti.Nitko mu nije bio ravan,ali tragedija se desila,i zato nije stigao dokazati to.Dirku svaka cast,zasluzeno!😁
j

janje70

pre oko 2 godine

sve je stvar ukusa i vremena kad je ko intenzivno pratio košarku.Za mene je najbolja petorka: Parker,Dražen,Kukoč,Novicki,Sabonis.
R

Realista1

pre oko 2 godine

Parker, Yanis, Kukoč, Dirk, Gasol
D

Dusan011

pre oko 2 godine

Mislim da je Jokić ispred Gasola. To što Jokić igra u krš timu je druga tema. Čak mislim da je i ispred Novicklg koji je bio sjajan jer on radi isto što i Novicki (skače i pohađa trojke) ali Novicki nije radio ono što Jokić odlično radi s to su asistencije. Za deset godina kad završi karijeru, ako ovako nastavi Jokić će biti najbolji evropski igrač svih vremena. Posle njega Dončić ako ovako nastavi. Inače sve su ovo odlični igrači.
д

д.г.

pre oko 2 godine

Још Јокић има да гули да се приближи Новицком.
G

Gost879

pre oko 2 godine

Sabonis jeste bio klasa ali ovde se radi o Evro igračima u NBA.. Tu pricali sta hid želite je DIVAC za 100000 kilometara ispred Sabonis... Sve drugo je ok sem možda Doncic ispred Jokica ili ispred Kukoca...
r

rokkoo

pre oko 2 godine

realno je da je kukoc zasluzio i pre jokica i pre doncica, kad zavrsi karijeru jokic ce najverovatnije istisnuti gasola ili novickog, ovde fali djinobili takodje koji je iz evrope dosao u nba
D

Darko55

pre oko 2 godine

@rokkoo, nije samo Kukoc bolji od Jokica nego i Bojan Bogdanovic, Saric, a mozda i Musa
G

GajaE87

pre oko 2 godine

Novicki je najbolji ikada iz evrope. Kakav jokić, taj lik u ona doba 1990 do 2005 bi možda na klupi..možda. Srbin je i razumijem da ga dižete u nebesa. Ali ova današnja nba nije ni blizu onoj kakva je nekad bila. Sve je postalo šou i cirkus.
Y

Yika

pre oko 2 godine

Kako može Jokić da bude ispod Dončića, čovek je MVP, a ovaj ni na mapi za tako nešto
B

Bel

pre oko 2 godine

Merketing,Doncica prati veliki marketing on jeste klasa ali Jokic je bolji i ima veci talenat mi zapravo i ne znamo koji je njegov maksimum on se zeza.
д

д.г.

pre oko 2 godine

Јокић и Дончић не играју исте позиције. Мени је чудно откуд Дончић испред Дражена.
C

Chelsea123

pre oko 2 godine

Pau Gasol je dvostruki osvajac Nba lige,tako da ne treba da cudi sto je u ovom momentu ispred Jokica.
H

Heteristi

pre oko 2 godine

Pa po toj logici bi onda trebao da bude Kukoc pre Gasol, jer covek ima 3 NBA titule. Gasol je tu jer su Spanci zaludjenici, malo veci od nas, kad su u pitanju ovakva glasanja i ankete. Svakako je Jokari mesto u prvoj petorci ako je vec tamo i Doncic, a Divcu pre Sabonisa, jer je svakako sto se NBA tice ostavio dublji trag.
I

Ivan FCRS

pre oko 2 godine

Komedija... Jokic je presisao gasola odavno po svim parametrima, iako jos uvek nije odigrao ni polovinu karijere u NBA.
D

Dejani

pre oko 2 godine

Pa nabili ih Jokic, Kukoc, Petrović, Pedja i Sabonis. Ja bih tu stavio Divca umjesto Sabonisa.
T

Trpke

pre oko 2 godine

Ne budi glup,Sabonis da nije bilo povreda bi bio najbolji evro igrac ikada bez premca! Sabonis je bio Jokic od 221 cm
s

sabonis...

pre oko 2 godine

...je za klasu ispred divca!
D

Druze

pre oko 2 godine

Sabonis je jedan od najboljih centara ikada, za dve klase ispred Divca. Inace, 50% cine glasovi gledalaca, Spanaca I Nemaca je za nekoliko puta vise od nas pa zato je Gasol ispred Jokica. Inace strasan igrac ali svi su smesni za Sabonisa. Jokic jedan od najboljih ikada, takodje. Ali nemojte Divca u tu kategoriju
D

Dejani

pre oko 2 godine

Neka je Sabonis to sto tvrdite, ali je bih više volio gledati Divca u tom timu. Taman bi upotpunio jugoslovensku petorku.