Nemanja Bjelica (desno) na terenu prvog dana 2021. godine (©Reuters)
Nemanja Bjelica (desno) na terenu prvog dana 2021. godine (©Reuters)

Nema odmora u NBA: Bjelica i Pokuševski na parketu, Hjuston jači za četvoricu, Kavsi bez Lava

Vreme čitanja: 2min | čet. 31.12.20. | 15:03

U četvrtak uveče i petak ujutru po našem vremenu sedam utakmica u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu

Tradicionalno, tokom novogodišnje večeri aktivni su košarkaši u NBA ligi. U četvrtak uveče i petak ujutru po našem vremenu na programu je sedam utakmica u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu. Od srpskih igrača prvog dana Nove 2021. godine na parket će izađi mladi Aleksej Pokuševski, ruki koji brani boje Oklahome i Nemanja Bjelica, krilo Sakramento Kingsa.

Pokuševski je ulazio u igru u sva tri meča za Tanderse. Naravno, i dalje ima malu minutažu. U prva dva meča se nije upisao u strelce, ali je protiv Orlanda uspeo da postigne prve poene za novi tim u NBA ligi. Oklahoma ima trijumf i dva poraza, a noćas (02.00) stiže Nju Orleans koji ima polovičan učinak (po dve pobede i poraza).

Izabrane vesti

Hjuston je počeo ligu sa dva poraza, ali i sa mnogo kadrovskih problema izazvanih virusom korona, ali i nezadovoljstvom prve zvezde Džejmsa Hardena koji je hteo da napusti Rokitse. I dalje postoji mogućnost da dođe do trejda i Brada napusti tim iz Teksasa. Hjuston će noćas (01.00) da bude jači za četvoricu košarkaša. Prvi put u crvenom dresu ove sezone gledaćemo iskusne Džona Vola i Demarkusa Kazinsa. Oni su izašli iz sedmodnevnog karantina. U ekipu se vraćaju i Erik Gordon i Mejson Džons, pa treba očekivati bolje izdanje Hjustona.

Rokitsi i dalje nisu kompletni. Zbog COVID-19 protokola van stroja su i dalje Ben Meklemur i Ki Džej Martin. Kingsi su odlično startovali. Imaju tri pobede i jedan poraz. Bjelica je protiv Denvera bio na svom uobičajenom nivou. Ubacio je 12 poena i imao pet skokova za 21 minut na terenu.

Posle nekoliko očajnih sezona, Klivlend je dobro počeo novi šampionat, ima tri pobede i poraz, ali će u narednih tri do četiri nedelja da bude lišen usluga prve zvezde Kevina Lava. On se povredio u meču proitv Filadelfije pre dva dana.

KVOTA U MOZZARTU DA ĆE DENVER DA OSVOJI TITULU U NBA LIGI JE 25,0. Pogledajte OVDE sve kvote za šampiona najjače košarkašle lige na svetu.

Dobre vesti "preko bare". Na poslednjim testiranjima nijedan košarkaš nije zaražen virusom korona. 

POGLEDAJTE GRANICE NA POENE ZA 59 KOŠARKAŠA NBA LIGE.


tagovi

Džon VolDemarkus KazinsHjuston RoketsSakramento KingsOklahoma Siti TanderAleksej PokuševskiNemanja BjelicaNBA liga

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara