Komentari na vest

Nemoj da se brukate

A

A sad adios....

pre 12 meseci

Sve sto je napredno napravljeno brzinom svetlosti se pretvori u prah..I ovo ce trajati do veceras..Ziveli !!!
V

Vec vidjeno...

pre 12 meseci

Iz Podgorice nocas "kud koji mili moji"...Turbo speed bezanje
J

Jos malo....

pre 12 meseci

Veceras prisustvujemo epskom debaklu i opstoj bezaniji pre ponoci..Kokice spremne i pustaj film...
P

Pobeda je resenje

pre 12 meseci

Sve osim dve pobede u naredne dve utakmice Partizana protiv Studentskog Centa bice VELIKA BRUKA I SRAMOTA OD KOJE CE MNOGO DA BRIDE USI pa samo Kevin Panter ima jedno 18 puta vecu platu od svih igraca SC zajedno.
M

MONTENEGROS

pre 12 meseci

OD 1 - 10 ONI IGRALI ZA 9 MI ZA 4-5 ! TOLIKO ! GORE ID OVOGA NE MOZEMO ZATO 2O LAGANICA.
h

html

pre 12 meseci

Danas protiv SC, sutra protiv Barse na F4...Necuveno kako nisu odlozili ovo
S

Sta ćes

pre 12 meseci

Nismo mi kao neki da im se odlaze utakmica 3 kola 8 meseci,i da se igra kad nema rezultatski znacaj za obe ekipe.
R

Rasputin

pre 12 meseci

Mnogo kasnite sa naslovom, ovo je naslov koji je trebalo da stoji na kraju regularnog dela EL gde se analizira ko je podbacio a ko nadmasio ocekivanja. Tu je trebalo da stoji naslov Zvezdo nemojte vise da se vrukate, sa 3 budzetom u EL i igracima iz NBA jedva ste deseti.
S

Sofronije III

pre 12 meseci

Ahahahahaha majstore kako ih kidas, pravo u metu, u centar, u meso!!! :)
h

hhhjjjj

pre 12 meseci

nije nama misa tumbas navijac nismo imali tu srecu
I

ISTINA KAŽE

pre 12 meseci

Ako smo mi sa 3 vi ste grobari onda sa 1 budzetom i najvecim u istoriji kosarle! Ajde bre jos uvek vas nihe sramota? Jadno i bedno ali to se ocekuje od nekoga ko je navikao sve na mufte da dobiha!!!
D

Don Vito Corleone

pre 12 meseci

Navijam da partizan prodje dalje, da dodje u finale. A onda... da ih onako ljudski oderemo i vratimo na fabrička podešavanja. Za svo ono bahaćenje i za ono sabotiranje Zvezde. Hoću da vidim Željkovu facu kada izgubi finale, kada za dve sezone osvoji NULA trofeja. Da vidim da li će pored najvećeg budžeta ikada u ovom delu Evrope, od sramote ostati i sledeće sezone u partizanu.
D

Dećeš

pre 12 meseci

Vece sramote da u 10 godina, igras 1 top 8,i u taj top 8 te odere CSKA sa 3:0.

Ima jedan tim

pre 12 meseci

Sto bi Grba rekao sa peharom kupa se ide u kafanu a i aba liga ne znaci mnogo vise u ovo trenutku nego poenta je da su 3 kupa su uzimali Canak i Trinkjeri pa se vi podsmevali dok su igrali cipiripi kup i onda kada je Partizan harao tim takmicenjem. Sada Zoc sklopio kockice napravio ono sto vi niste za sve ove godine u Evroligi i to se obesmisljava i da je uzeo Evroligu opet isto,jedan Real je bio na konopcima.Da napravimo paralelu sa fudbalom kako je Zvezda ocajna u Evropi a dominira domacom ligom vi se prsite kao da ste vladari galaksije a nema vas vise od par hiljada na tribinama da se divite tim uspesima i igri vaseg tima .
C

Cipiripi LE2

pre 12 meseci

Je l to ABA nije videla na svom video snimku koji je objavila na svom profilu ono Lesorovo divljacko udaranje sa Ledja igraca Derbija koji se raduje?
E

ET-1

pre 12 meseci

Hajde šta se sekirate, dobićete ovu utakmicu danas 30 razlike, a i sledeću isto tako. Ono je bio samo loš dan. Vidimo se u finalu pa šta bude, neka pobijedi bolji.
s

samo...

pre 12 meseci

...mi nije jasno sta vam je Zvezda kriva za poraz. Studentski centar svakako ima manji budzet od Lesora. Problem je sto u Partizanu igraju stranci koji ne znaju ni gde su dosli ni za koga ni protiv koga igraju, a kamoli zasto treba da pobede. Oni su svoje pokazali u EL, sad im isticu ugovori, treba potpisati nove, a ne da se povredis protiv rezervnog tima Budućnosti. Sto ranije ispadnu, imace duzi odmor i vise vremena da se utreniraju za sledeću sezonu. To je americki mentalitet, gleda se novac i statistika, a trofeji ako dodju-dobro, ako ne-opet dobro.
D

Dieselas

pre 12 meseci

Nema brige, sudije ce decka koji ih je pokidao brzo napuniti licnim greskama i zakucati ga na klupu.
P

Prorok

pre 12 meseci

Svaka čast na prognozi.
N

Nemoj da se...

pre 12 meseci

...brukate,znate li vi koliko smo vam miliona dali mi iz mocarta!
F

FALCO

pre 12 meseci

Ne pada kiša džabe,ceo dan i noć!
d

d. g.

pre 12 meseci

Brukajte se. Nemam ništa protiv. Čak bi mi bilo veoma drago.
s

studenti

pre 12 meseci

ajmoo crnogorci bracooo
s

studenti

pre 12 meseci

ajmoo crnogorci bracooo
s

studenti

pre 12 meseci

ajmoo crnogorci bracooo
B

Budućnost

pre 12 meseci

Ajmo brate, do pobede u utorak protiv Zvezde.
A

Ahaa

pre 12 meseci

Ocekujemo 60 slobodnih bacanja :D
P

Pa

pre 12 meseci

Nije to jos finale Aba lige pa da se pusti zvezdani 58 slobodnih bacanja a Partizanu 18,polako jos se ne zna kad je finale.
J

Jasta da

pre 12 meseci

E moj ti sa nikom Pa sve sto si napisao je obrnuto to se videlo i kada su vas sudije pogurale u Areni znas ti dobro sta i kako ali jbg na nasu zalost necete vi ni doci do finala...
D

DDF

pre 12 meseci

Da ispadnemo nije smak sveta,jednostavno od prekida protiv Reala sve je krenulo nizbrdo(nasom krivicom)psiholoski najvise i fizicki ispraznjeni
r

retro

pre 12 meseci

HHahahhhah🤣🤣🤣🤣
I

Ivke88

pre 12 meseci

Napred KK Ofy..
n

niko123

pre 12 meseci

Vidis li ti Bojane, na sta ti se svodi ovo pustanje komentare klinaca?
o

obra effect

pre 12 meseci

Top 8
a

abc

pre 12 meseci

Tako je, top 8 posle prve sezone nakon povratka u EL, objasnili smo vam kako se radi to jer vi i pored 100 miliona spucanih u frankestajnov klub niste umeli da se plasirate u top 8. Bio bi i f4 ali na jednu loptu sa Realom nije bilo srece, a mozda je i bolje jer bi morali da hospitalizujemo hiljade takvih kao sto si ti iskompleksiranioh koji su se tresli do zadnje sekunde da Partizan ne izbaci Real. Ne bih te vise zadrzavao, leci komplekse i dovisdjenja,caon prijatno.
Ц

Цопе

pre 12 meseci

@abc Ма милијарду евра смо спрцали у клуб бато. Него, оћете опет да скандирате протув председника како би вам дао још већи буџет догодине, дисиденти нашииии
D

Decenijasi

pre 12 meseci

@abc... A to rece navijac kluba iz laktasa koji jedne jedine titule i EL video nije 10-11 punih godina ili ti preko jedne pune DECENIJE! Da vam sns nije kupio licencu EL ne bi ste na posteno igrali jos 45 godina najmanje i zato PsssT,pokrite se po usima od sramote Bezanijo!
n

niko123

pre 12 meseci

Decenijasi Za koga navijate klinac, za Fmp ili Zvezdu?samo vi cutite za učesce u EL,Cibona,Igokea,korona?od Cibone kupili ucesce, za Igokeu, menjali pravila na kraju sezone,da bi vi usli, onda korona, ne znam, ko je bio najglasniji, da se prekine sezona?Da nije Čovic mozda?
h

hyper mass

pre 12 meseci

Rasterujte te hipstere i trending navijače.Partizanovac sam 40 i kusur godina,ali ovu legiju stranaca stvarno ne mogu da svarim.
P

Pa

pre 12 meseci

Ti gledaj legiju stranaca onda u fk zvezdanu.
G

Gost Pera Trta

pre 12 meseci

Rikardo,Dijabate,Mening,Penaktko,Cirkus Kolorado,Vujacic, mozda sam nekog izostavio.Za koga oni igrao.
@

@gost Pera Trta

pre 12 meseci

Bravo sine vidi se da pratis Partizan, znas svakog igraca, bravo.
D

DS1989

pre 12 meseci

@Pa Zvezda ima Kangu, Kangvu, Bukarija, Viga, Azarova, Pruceva a Partizan Traore, Andrade, Dijabate, Natko, Kolorado, Gomes pa ako znas da brojis onda je to 6:6
B

Bole-bg

pre 12 meseci

Ako shvate neozbiljno i budu igrali ko da dosli na plazi ima da izgube, ako se uozbilje 20+ razlike za Partizan.
R

Repac Plandiste

pre 12 meseci

Zelimir nikada nije izgubio u plejofu. Partizan ozbiljno pristupa utakmici. Jos juce je u Podgoricu stigla prethodnica predvodjena Sesilom i Pekovicem. U stvari malo je nejasno da li Peković navija za studente ili Kamerunce. Ono sto ce posebno obradovati verne navijače je najava da Zofri dolazi na treca utakmica. Sa ovim su se složili...
N

Normalno

pre 12 meseci

Tvoj novokonpanovani fmp ne moze ni da izgubi u plej of jer osim trosenja para uvek vec 10 godina zauzima 14 ili 15 mesto, dobro ove godine ste bili 10 najveci uspeh.
L

Lalegale

pre 12 meseci

Idemo Studenti hrabro mozete
S

Srpski Cezar

pre 12 meseci

Kakav opet navijacko obojen tekst! Pa sta ako partizan opet izgubi i ispadne? Zar nije i to sportski? Ah, da... ako ispadne, o cemu cete pisati narednih dana i meseci.

kln

pre 12 meseci

ne mogu da pisu kakva je atmosfera i ko placa rucak pred finale aba lige
S

Srki987

pre 12 meseci

Panter ima srpski pasoš, a uskoro i crnogorski indeks.
М

Миле Лед

pre 12 meseci

На продају две карте за Каунас у пола цене.
P

Pa

pre 12 meseci

Blago tebi sto imas.
R

Rasputin

pre 12 meseci

Napadaj, hrabro protiv Barse, osvojite Kaunas… A ne, ne, cekaj pa vi ne igrate sa Barsom! E pa nista onda
r

rasputin hrvat

pre 12 meseci

jel toliko mrzis svoj narod pa ti je svaki komentar pun mrznje...ni jedan komentar nisi ostavio za svoj voljeni klub nego siris mrznju i napadas druge ljude...dok je takvih ljudi kao ti u nasoj zemlji lose nam se pise.
s

smesan lik rasputin

pre 12 meseci

rasputin a sa kim vi igrate??? jel ste vi onaj klub koji ispada uvek vec u decembru???
@

@rasputin hrvat

pre 12 meseci

Ej ne znas ti njega, on sprema pravosudni viseci na mocart vestima, :)))) lik je promaja samo takva
m

majko mila

pre 12 meseci

3 najveci budzet u Evroligi nije dovoljan za jedan SC?
D

Dragan Banjaluka

pre 12 meseci

Realno je i za očekivati, da Partizan pobjedi je samo večeras, već da dodje do finala gde mi (Crvema Zvezda) i oni odlucili ko je najbolji na Jadranu, jer je to realno. Medjutim sama cinjenica da moraju da izvlače majstoricu je pogubna pa cak i sramotna (kao sto su sramotni nasi porazi od Zadra i Cibone), jer izgubiti od tima koji ukupno vrijedi manje nego jedan igrac Partizana je ... Ok, za ocekivati je da i njih i nas iznenade Cedevita i Buducnost, ali porazi od drugih ABA ekipa su katastrofa.
a

ako su ruze, procvetace...

pre 12 meseci

ti si propustao fizicko jet te je boleo stomak. sta ke srsmotno u porazu? Nije normalno da neki tim ima sve pobede. Cak i da je bas dominantan uvel naidje los dan, nike dzaba lopta okrugla...
G

GostSombor

pre 12 meseci

Mnogo tekstova o instituciji,a o studentima nista.Momci su u sobama i imaju relaksavajuci odmor pred vecerasnji rutinski ispit.
D

Dingo

pre 12 meseci

Hoce li Pekovic opet sedeti u prvom redu u autobusu?
g

gosttttt

pre 12 meseci

nece ,ostao je u spaniji,unajmili ga iz drugih klubova da plasi tavaresa
J

Jtd

pre 12 meseci

Papir je jedno a teren je drugo
k

karioka

pre 12 meseci

Napred studenti,zadajte im konačni udarac!
X

X

pre 12 meseci

Lepo da se igrate...
z

zbunjen...

pre 12 meseci

Zar se drzavni projekat ne priprema za kaunas
R

Rasputin

pre 12 meseci

Uh kakva duhovitost lika koji ne zna ni za koga navija, bravo
R

Rasputin

pre 12 meseci

@botino grobarska ne kradi nick! Duhovitost je odgovarajuca imajuci u vidu vase lozenje i to da “ste nakon 2-0 protiv reala” kupovali karte za Kaunas
J

Jer se palimo

pre 12 meseci

Glup komentar ,nasmeja me.Muka je bato navijati za zamrznuti klub koji od osnivanja ,pa i od odmrzavanja nema pobedu u TOP 8 ,a kamoli F4 ili ne daj boze osvojenu Euroligu.
А

АлександарЈ

pre 12 meseci

Хахахах краљино какав коментар,за ово заслужујеш пиће у кафићу код пионира,пред меч финала са цедевитом
G

Gistgost

pre 12 meseci

Moze neko da izgovori tu recenicu u svlacionici, ali nema nikog ko razume srpski, dzaba ce pricati.
p

polivač

pre 12 meseci

Oni
Ć

Ćinarv

pre 12 meseci

Ozbiljno pitanje za grobare: Hipotetički da izgubite i ispadnete (mada nećete u to sam siguran) šta će biti? Šta će te pisati, da li će komentari biti realni ili ne....?

димарцио

pre 12 meseci

Биће криви сви други. Стандардна прича.

kln

pre 12 meseci

ma oni ako osvoje jaci su od sistema a ako izgube onda ne moze da se igra u ovoj privatnoj ligi
j

jsd sramota

pre 12 meseci

Ono kada sa 50 miliona narodnih para potrosenih brukas se protiv SC...
G

Gost "

pre 12 meseci

Zna li se šta je sa Sesilom 😁 ? Ko vodi navijanje večeras i jel' se Tristan javio Žocu ? Jel' Žoc platio veceru ?
K

KumanoviccPeki

pre 12 meseci

Bruka zivi na adresi Stjepana Supanca i zauvek ce tu ostati.
n

ng

pre 12 meseci

ime ulice se cas posla promeni,ali ime rodnog grada nikad
D

Djape45

pre 12 meseci

Obrukala nas je Zvezda u evropi sa najvecim budzetom i desetim mestom. Ili kao pre dve sezone i petorka Panter, Braun, perperoglu, Regland, Odzo i fantasticno 11 to mesto.
k

komedija sa tobom

pre 12 meseci

e ako nas je obrukao odzo iz fmp-a ahahha sta ti decko lupetas...
G

Gost13

pre 12 meseci

Braun došao kao relativno nepoznat igrač u Evropi, Pantera je Šakota i stvorio (šta su nakon toga postali i u kakve igrače su se razvili je druga priča). Perperoglu bio penzioner. A pokojnoh Odža ne spominji, dečko je bio dobar kao lebac ali daleko od evroligaškog igrača.
G

Gostgost

pre 12 meseci

Cak ni ti ne verujes u to sto si napisao.
g

gosttt

pre 12 meseci

kaada je regland igrao evroligu podsetii me?
i

igra partizai za opstanak

pre 12 meseci

A ti pises o ZVEZDI. kakav kompleks...
M

Mikki

pre 12 meseci

Znam da nisi sposoban da ozbiljno razgovaras na ovu temu, ali probacu svejedno. Zvezda je sigurno dozivela relativni neuspeh u EL, pre svega zbog loseg starta [zahvaljujuci fiks idejama Covica]. I Zvezda i Partizan imaju velike budzete i plasman u top 8 je za oba tima realnost. Partizan je uspeo, Zvezda ne - svaka cast. Al niti je blam sto Zvezda nije prosla, niti je neko cudo i remek delo Partizanov plasman.
P

Pirloo

pre 12 meseci

A Nole i Stefan iz prvog reda veceras, znali se sta?
M

Marinjo1

pre 12 meseci

Onradovic od trofeja za 2 i po godine, trener godine zbog zauzimanja drugog mesta u ligaskom delu. Vi ste smehotres. Sta se prati od juna meseca, odbojka, bocanje?
a

abc

pre 12 meseci

Bruka je 50 miliona budzeta zvezdi, pojacanja iz NBA, roster od 18 igraca i jedva deseti. E to je bruketina, samarcina.
G

Gost13

pre 12 meseci

Što je bruka, igraš sa ekipama svog ranga ili višeg pa ako bolji pobedi u tom meču pobedi. Vinovde igrate protiv likova koji reklamiraju banane. Dobićete vi seriju, nema tu zbora, ali se vidi da nwšto smrdi kod vas što se tiče motivacije.
k

kompleks

pre 12 meseci

Igra partizan, ne Zvezda. Bavi se svojim klubom
S

Sindra Gan

pre 12 meseci

Dobiće oni ovo, nema SCD kvalitet da ih dobije u seriji. Mislim da je Cedevita ozbiljna mina jer su uvek sa njima teško izlazili na kraj pogotovo što ovi stranci nemaju taj osećaj pripadnosti klubu, oni su tu da odigraju za ličnu statistiku i uzmu dobru kintu i zarade negde još bogatiji ugovor. Ovaj projekat Partizana me podeeća na PSŽ u fudbalu, puno skupih i kvalitetnih pojedinaca koji teško mogu da se uklope u timsku igru. Njima je odbrana veliki problem, veliki broj utakmica su primali preko 80-90 poena i ako im ne ide šut u ogromnom su problemu.
e

evo ga

pre 12 meseci

propali projekat
m

madness

pre 12 meseci

Da li ce i ovde dobiti nagradu za najludju cetvrtfinalnu seriju?
c

cv

pre 12 meseci

pa jedino se partizan nije obrukao u EL to bolje recite fmp-u
i

ivantt

pre 12 meseci

Ovaj što je napisao ovaj tekst,još uvek ne može da dodjes sebi od Madrida i poraza od studenata!Ako već sebe predstavljaš kao novinara,onda budi barem malo objektivan,a ne tu da prosipaš tugu.Neka pobedi bolji, i neka se na terenu pokaže ko je ko!
a

a da probamo

pre 12 meseci

Da neku utakmicu ne primimo 80+ ili 90+ poena-sta kazes Obradovicu???
h

hulio

pre 12 meseci

Studenski centar je Real za ove busadzije koji po ko zna koji put neće osvojiti ni jedan trofej...joj da bili u top 8 a to je kao da su osvojili svjetsko prvenstvo
M

Mala korekcija

pre 12 meseci

*Bursadzije
X

Xavijesta

pre 12 meseci

Svejedno nece nista osvojiti ove sezone Zvezda uzima sve,a od sledece ne znam ko ce im ostati u timu svi ce da zapale i opet krece dugi niz godina bez prilike za trofej i cekanje wildcard-a za EL
G

Gostpoipoi

pre 12 meseci

Ja bih to rekao drugacije malo - samo nastavite 🤣🤣🤣
Z

ZV

pre 12 meseci

Ajde bre,poslusajte vasu pokojnu legendu i nemojte da se glupirate! Nemoj slucajno da ste ispali sad,ili u polufinalu, imamo neka posla sa vama....
J

Ja sam BetMozzzzzart

pre 12 meseci

Teze bi to palo vama iz mozzarta nego samim ovim napacenim grobarima. Ulozili milione u propali projekat :D
M

Metal heavy

pre 12 meseci

Neverovatan poraz u Madridu
h

hhjs

pre 12 meseci

misa tumbas popularni mislilac sa vama bi i bil klinton postao popularni mirotvorac
K

KK Kamerun

pre 12 meseci

Sta plica ovaj covek... ko da se bluka, mi ne radzume, mi stlanci svi.
x

xyzet

pre 12 meseci

Već ste imali više stranaca od nas i niste piskarali o tome. Nešto vam ni ove sezone ne fale stranci, ali eto. Iza sebe ne vidiš gredu, dok iza drugog vidiš slamku. Brojaćemo strance sledeće sezone, biće zabavno.
S

Sofronije III

pre 12 meseci

@xzyt Podaci su izvađeni sasajta Evrolige, pa ti sad pogledaj uticaj stranaca na Zvezdinu i na Partizanovu igru. Prva kolona je broj odigranih utakmica, a druga prosek minuta na terenu. Kampaco09 28:33 Vildoza 29 24:14 Bentil 30 20:13 Adams 03 19:27 Ivanović 19 15:55 Martin 23 14:13 Holand 22 09:25 Ledey 39 30:55 Lessort 38 30:10 Punter 37 27:54 Exum 38 22:29 Nunnally 37 22:21 Papapet. 38 20:36 Madar 38 13:24 Brodz. 05 09:58 Glas 01 07:54