Komentari na vest

Nesuđeni kandidat za trenera crno-belih produžio ugovor sa Nižnjim

G

Gost@

pre gotovo 3 godine

Ko je taj Lukić?
V

Vi imate trenera...

pre gotovo 3 godine

...ispred nosa,tj.imali ste, Vlada Jovanović koji je sad u Megi je baš dobar trener i ne znam kako ga vi niste doveli na početku sezone već ste gurnuli Šćepanovića. Sada verovatno ne bi čovek ni došao kada ste u rasulu a u Megi čovek može mirno da radi bez opterećenja za rezultat.
G

Gostiona czv

pre gotovo 3 godine

Nece vas niko, Novica ce biti trener-igrac sl sezone.
K

Kupanja bez

pre gotovo 3 godine

Dolazi nam Dule
Л

Ложач

pre gotovo 3 godine

Колико пара треба понудити неком од тих тренера, Лукићу, Ђорђевићу, Митровићу, да из здравих спортских средина са високим и редовним примањима, дођу у једног банкротираног мутанта из кога игарчи увелико беже главом без обзира због неисплаћених обавеза. И ко и зашто спонзорише седмопласирани тим АБА, трећепласирани тим КЛС, вајлдкардерса ципирипија? Толико, питања, а чињеница је само једна, ЏАБА ВАМ НОВЦИ МОЈИ АНДРЕЈОВЦИ ЈЕР ДУЛОВА КАРМА РАДИ МАЛО ЈАЧЕ!
p

pedja986

pre gotovo 3 godine

Isti oni koji su imali interes da od ugasenog kluba naprave novi, ili oni koji su u jednom FK preko noci izbrisali minus 50 mil i pretvorili ga u plus...
A

A gde je Savić?

pre gotovo 3 godine

A naš sportski direktor spava i lovi leptiriće... Željka da dovedemo nema šanse, pošto je Zoki nedostupan, ostalo je jedino da se molimo da Virtus otpusti Saleta inače opet sa nekim trenerima amaterima idemo u sezonu...
D

Dulele

pre gotovo 3 godine

Dobro je i za njega i za nas. On tamo radi bez pritiska, a kod nas toga ima napretek. Mislim da se ne bi snasao ovde, jer je sve na noz. Ima znanje, nije sporno, ali ovde moras da znas da plivas u zivom blatu. Sedi gde jesi, a onda penzija i krcas zaradjeno, ovo ti STVARNO NIJE POTREBNO.