Komentari na vest

Nezaustavljiv nalet Ivanovićeve Baskonije: Serija 14:2 za četiri minuta uništila Efes u Istanbulu

I

Immobile

pre 5 meseci

Koja histerija za čovekom koji je gubio 7 utakmica gde je imao 15 plus razlike krajem 3. i početkom 4. četvrtine. Izgubio titulu jer rotira u plej ofu kao da je prva utakmica sezone, umesto da skrati rotaciju na 8,9 igrača. Videćemo ga i ovde u Aprilu tamo iako već polako kreće brodolom, treba pogledati koliko ima poraza u španskoj ligi... Pazite, Crvena zvezda ima upravu kakvu, a to je poltronsku upravu koja radi sve kako kaže jedan čovek jer ih je on i zaposlio da bi bili njegovi podanici. Duško Ivanović selektirao ovaj tim Crvene zvezde, sve sem Teodosića koji kako god i šta god nekog pričao najbolje i najviše se bori. Ostali koje je on selektirao ne igraju ništa, a sve je on doveo i imao odrešene ruke. Po prvi put da je neko potpuno samostalno radio prelazni rok u KK Crvena zvezda od kada je Nebojša Čović predsednik. Doveo ove krševe, posvađao se sa upravom i naterao ih da ga puste da ode u Baskoniju. Ostavio haos neviđenih razmera... Gde klub i dan danas ne može da se oporavi od njegovih odluka i selektiranja. Ta priča da je on dobio otkaz, a posle 5 dana osvanuo u Baskoniji, to može da prođe ali u Diznilendu. Pratio je situaciju sa Penjarojom i tražio ovde da ga puste bez obeštećenja sporazumno da ne bi pravio skandal, oni naravno jedva čekali jer im nije odgovarao i imali su te nesuglasice i samo objavili da je otpušten. Bilo bi pošteno da je fino izašao i rekao šta se desilo i zašto je morao biti potrošen, pa nije on Vlada Jovanović, Stevan Mijović, Slobodan Klipa i ostali treneri iz te čuvene fabrike. Smešno je dalje pričati o njegovom poštenju i komentarisati njegove rezultate u proteklih 10 godina. Van Kovid titule u Španiji koja je toliko bila bitna da je Real Madrid ispao u grupnoj fazi nije osvojio ništa do kupa i prvenstva KLSa sa Crvenom zvezdom. KLS ne treba puno komentarisati i ligu koja traje manje od mesec dana, a kup mu je osvojio pomoćnik Karles(sada pomoćni trener Barselone) kada su njega isključili. TOP 8 direktno on prokockao svojim neobjašnjivim padovima u drugom poluvremenu gde su serije bile i po više od 15 razlike... Iz Himkijs oteran, igrači svi nezadovoljni sem Šveda, u Panatinaikosa još gori epilog, u Bešiktaš došao i najavljivao ga kao dugogodišnji projekat, pobegao nakon 3 meseca i vratio se u Baskoniji. I jedini klub gde on može da radi je Baskonija, a videćemo i u Aprilu gde će biti i sa njima.
8

8

pre 5 meseci

Najbolji Zvezdin trener novije ere koji je naterao igrače da oznoje dres čiji grb volimo na trenizima i utakmicama ;da zarade ono zašta su plaćeni .
L

Luja

pre 5 meseci

Dok je bio u Zvezdi, sve bitne utakmice je uspeo da izgubi. Dakle, nije problem u njemu ili Grku već u gazdi. Čoviću odlazi.
D

Dadada123

pre 5 meseci

Ima istine i u tvom komentaru ali mislim da je u Zvezdi mnooogo veci pritisak i da je zbog toga gubio neke bitne meceve
C

Covkins

pre 5 meseci

Pa je zato vezao 3 poraza i to jedan od 20 razlike od Barse koja se raspada trenutno! Covic mu je dao sve veliki budzet i slobodu da bura a on izgubio i Aba i Top 8 a pritom davao nebulozne izjave! Proslo je njegivo vrijeme.
B

Blaki

pre 5 meseci

Znači Čović igra pa on gubi utakmice.
p

proslo je

pre 5 meseci

njegovo vreme ha ha.. covicevo vreme dolazi
L

Luja

pre 5 meseci

@Covkins , sigurno je Ivanović hteo Teodosića , Davidovca, Bjelicu, Jaga, Kuzmića, Mitrovića... Znano je da se Čović nikada ne meša u dovođenje igrača i trenera.
s

sasa70

pre 5 meseci

Dadada123 Pritisak u zvezdi????? Pa oni imaju cili top 15, to bi mogla i moja baba da trenira!!!
s

s up

pre 5 meseci

Samo mi reci ko to ne bi zeleo Teodosica i Mitrovica.