Komentari na vest

Nikola Jokić za 29. rođendan: Male stvari me čine srećnim; Mi u Denveru smo kao tihi divovi

N

Nijedan trener

pre 2 meseca

U Srbiji nije verovao u njega.Cepajte diplome !!!
M

More plavo

pre 2 meseca

Tačno 100 posto. I sad kao NAŠ NIKOLA Hahahaha
X

X

pre 2 meseca

Ne daj Boze da je pozeleo zlato sa Srbijom...
A

Aco CZ

pre 2 meseca

Vec 29?! Brate ala vreme leti!!! Meni se cini kao da je pre 5,6 godina igrao za Megu!
X

Xaja

pre 2 meseca

Prodje 11 god ko dobar dan
D

Dajbrepare!

pre 2 meseca

Za mene koji imam 35 godina i prvo cega se secam vezano za sport onako upecatljivo su Mijatoviceva precka! Djordjevic, Divac, Grbici, Gurovic, Jaric, Stojakovic, vaterpolisti, Teodosic pa onda dodje DJOKOVIC! Bogdanovic sad igra srcem, naravno tu ima x nekih sportista koji daju sve za Rep! Avramovic je sad probudio tu zelju u Rep! A on kao da ide da radi na salteru! Sine pa ti cinis tu malu stvar za 7 miliona Srba! Bednika koji se lozimo da smo svevisnji narod! Nas inat i borbenost. A ti mrtvo puvalo...
Z

Zgemba 82

pre 2 meseca

DZABE TI SVE SINE , KAD ZA TVOJU ZEMLJU KAP ZNOJA NISI DAO KAD NISI SUZU BOLA PUSTIO POSLE PORAZA. DZABE. POGLEDAJ TAKODJE VELIKOG I VECEG SPORTISTU OD TEBE NOVAKA SVAKI PUT " KRV SUZE ZNOJ "
S

Sveti Petar

pre 2 meseca

Doneo medalje u mlađim kategorijama.Igrao finale kao junior svetskog i evropskog.Igrao na prethodnom svetskom.Odveo nas u 2 ključna meča na svetsko kroz kvalifikacije 2023.Da ga nije bilo tada ne bi nas bilo na svetskom ali ni u Parizu 2024.Igrao finale olimpijskih igara.Koliko si se ti oznojio i šta si dao Srbiji.On je dao milione u vreme korone a ti?Uložio novac u košarku u Srbiji doveo klub iz beton lige do KSL.Najplaceniji igrac ima u Jokeru preko 100 000 eura.Placa ga Nikola od svojih para.Šta su ostali sportisti dali i uložili ,pa njih 99 posto ni 1 euro.Igrace u Parizu i biti najbolji.Čovek je najbolji kosarkas koga smo ikada imali i najbolji na svetu trenutno.
I

Istom logikom

pre 2 meseca

Sramota je i što je Željko napustio reprezentaciju nakon debakla u N Sadu.U najboljim godinama radio u klubovima širom evrope i nije hteo da vodi Srbiju i to za platu debelu 500 000 eura godisnje.On je heroj a Nikola koji kao i svi ostali igra bez dinara za Srbiju kad ne dođe jedno leto je izdajnik.
S

Somborac 100 posto

pre 2 meseca

Kao dete na 2 probna treninga u selekciji Vojvodine nije prosao među 14.Isto u Srbiji.To su ti veliki stručnjaci koji su gurali tatite sinove iz C Zvezde i Partizana.Plaćao članarine.Nikad ništa dobio nije od Srbije.Dobio šansu u privatnom klubu i otišao preko.Ostalo je istorija.Obaveze prema nekom ko ga nije prepoznao i nije verovao u njega su 0 sa njegove strane.Da sam na njegovom mestu nikada igrao ne bi za Srbiju.
g

gost u gostima

pre 2 meseca

zasto ima potrebu da se stalno proserava da je skroman da je ovo a vamo kuca od 5 miliona u denveru i brabus od 400 hiljada u somboru... folirant , kod mene je vrata zatvorio onog trenutka kad je potpisao podrsku. dodje u cikago nece da se slika sa decom od 10 godina iz crkve koja su dosla samo zbog njega...
А

Асдфг

pre 2 meseca

Задужила га је самим тим што се родио у Сомбору а не рецимо стотинак километара северно у Сегеду где је кошарка небитан спорт. Да се родио тамо сада би био неки Мађарски паор, овако је Нба шампион.
M

Maestro

pre 2 meseca

Male stvari ga cine srecnim,zato retko igra za reprezentaciju-jer ne to velika stvar u zivotu svakog pravog igraca!Ja da mogu da biram,nikad te vise ne bi odabrao da igras za Srbiju vec momke koji su spremni da uvek i bezuslovno daju sve od sebe za dres,grb,zastavu!
A

A sto mora da igra?

pre 2 meseca

Je l ga drzava zaduzila necim, drzava mu dala talenat? Kakoti doprinos dajes ovoj drzavi kao njen clan? Sta kao nisi sportista, ali zato nisi ni covek verovatno. Verovatno maltretiras sve oko sebe i isto tako mrzis sve oko sebe sto se da videti, idi zivi svoj zivot a jokica pusti da radi sta god hoce od svog zivota.
N

Nk040

pre 2 meseca

Bioloski mladost je do 33 ali mladost je i relativna stvar. Sa 30 nisi star i to je iracionalno ubjedjenje.
D

Denver ne sme da stane!

pre 2 meseca

Srećan rođendan majstore! Ja evo sledeće godine punim 35, još se nisam ni oženio!
i

izgubljen slucaj

pre 2 meseca

Pazljivo biraj osobu s kojom mislis da provedes ceo zivot. Veruj mi, najbitnija odluka u zivotu.
p

podrska bratu

pre 2 meseca

Sretno brate nadam se da ces naci dobru zenu za sebe. meni 32 isto nisam xD
M

MABOL0

pre 2 meseca

Druze,bolje i da se ne zenis do kraja zivota nego da se zakacis za neku budalu pa danas sutra pored tebe da jos i deca najebu.
M

MrkMlnkvc

pre 2 meseca

A šta ako je i on budala? Ne kažem da jeste, samo pokušavam da posmatram stvari i iz drugog ugla.