Nikola Lončar i Branko Sinđelić na utakmici legendi Partizan Mozzart Beta i Real Madrida (©MN Press)
Nikola Lončar i Branko Sinđelić na utakmici legendi Partizan Mozzart Beta i Real Madrida (©MN Press)

Nikola Lončar: Partizan igra najbolju košarku u poslednja tri meseca, Egzum baš prijatno iznenadio

Vreme čitanja: 2min | sub. 08.04.23. | 17:38

"Avramović i Smailagić u poslednje vreme igraju fenomenalno, bili su čak i ključni igrači u nekim pobedama, bez obzira na uloge stranaca", kaže nekadašnji direktor za Mozzart Sport

Nižu se trijumfi Partizan Mozzart Beta u Evroligi, zbog čega su nekadašnj igrači i treneri jednoglasni u razmišljanju da posle četvrtfinala ni Fajnal for Evrolige nije daleko.

Crno-beli su stigli do 19, narednog petka mogli bi i do 20. pobede, a ako bi se još neki rezultati poklopili nije daleko ni repriza duela sa Monakom, sada u četvrtfinalnoj seriji koja je viđena kao možda i najlakša u konkurenciji Olimpijakosa, Real Madrida i Barselone.

Izabrane vesti

Nekadašnji igrač i sportski direktor Parnog valjka Nikola Lončar nema dilemu - Partizan Mozzart Bet je na čelu sa Željkom Obradovićem napravio odličan rezultat. Ali, tu ne sme da stane...

"Super rezultat, generalno je sve dobro. Ostvaruju se ciljevi, ovo je prvi u nizu. Po meni je bilo 'realno' da se ovo desi. Partizan ima fenomenalan tim, stručni štab i strance", kaže Lončar za Mozzart Sport.

Nije imao dilemu nekadašnji direktor crno-belih, već je na prvu istakao koji mu je igrač privukao najveću pažnju.

"Od svih bih najviše istakao Egzuma. Prijatno iznenađenje, znali smo i ranije njegove kvalitete, odakle je došao, ali ovakvu stabilnost i regularnost u igri nisam očekivao. Igra odlično, gde god ga Željko stavi i kakvu god ulogu da mu nameni, pre svega na plejmejkeru", rekao je Lončar za Mozzart Sport.

Nije samo Egzum, Lončar je pohvalio Aleksu Avramovića i Alena Smailagića ne samo zbog svojih rola protiv Monaka, već i u drugim pobedama Željkove ekipe.

"Avramović i Smailagić u poslednje vreme igraju fenomenalno, bili su čak i ključni igrači u nekim pobedama, bez obzira na uloge stranaca. Trifunović je imao svojih padova i uspona, on je dosta mlad pa je i normalno. Isto kao i Vukčević, koji je možda još nezreo za ovaj nivo košarke, ali je iskoristio neke svoje šanse. Anđušić je imao malo šansu u poslednje vreme, ali kad god je igrao doprineo je igri, pre svega ofanzivno. Top 8 daje dosta samopouzdanja i nijedna ekipa iz četiri najbolje ne želi da vidi Partizan protiv sebe. Bez sumnje Partizan igra najbolju košarku u poslednja tri meseca", završava Lončar javljanje za Mozzart Sport.

Partizan Mozzart Bet će Panatinaikos dočekati narednog petka od 20.30 u Štark areni, a već sada je jasno da će tribine i u poslednjoj ligaškoj utakmici elitnog takmičenja biti prepune...



tagovi

Nikola LončarKK PartizanPartizan Mozzart BetEvroliga

Obaveštavaj me

KK Partizan
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara