Komentari na vest

Ništa od Partizana i NBA lige? Petrušev na meti šampiona Evrope

T

TikaSpic

pre preko 2 godine

Vise bih voleo da propadne nego da dodje kod rumenog u plasticni klub
Z

ZvezdaBari

pre preko 2 godine

Bravo Misko care lave, nedaj grobarima nista
Y

Yox

pre preko 2 godine

Pravi izbor ako ode u Efes
З

Звездаш

pre preko 2 godine

Одакле паре клубу са средине табеле Јадранске лиге да се упушта у трку за играчима са шампионима Европе и НБА клубовима?
H

H

pre preko 2 godine

Bar to svi znaju,narocito penzioneri...
K

Keva ti

pre preko 2 godine

Uplatila..lepo zaradjuje..
G

GandalfBrt

pre preko 2 godine

Pa isto odakle pare i onom drugom manjem klubu koji je bio ugasen pa odjedanput poceo da se rasipa i trosi nemilice evo vec 6 i vise godina.
O

Objasnio čovek

pre preko 2 godine

Vatutin je to danas objasnio, kakva je to trka. Kako smo "otimali" Pantera njegovom CSKA...
D

Dzi

pre preko 2 godine

Od Nba sigurno nista... A od Partizana, pa sezona je bacanja para...preplacivanja igraca ..otuda, ko zna... Efesu ne treba nista.
B

Baskonijom

pre preko 2 godine

Petrušev ima ugovor sa Baakonijom koja traži veliko obeštećenje i to je glavni problem. Za te pare možes da dovedeš ozbiljnog igrača.
G

Gostttt

pre preko 2 godine

veliko obestecenje+misko trazi ozbiljnu platu + garanciju na minute sto se tice vecitih... zvezda ga je kontaktirala krajem prosle sezone i misko je trazio 800 k, onmozda jeste kvalitetan igrac ali za 800.k mogu mnogo bolji igraci da se dovedu
F

FrediKruger

pre preko 2 godine

Fascinantno je kako je ovaj Misko unistio kosarku. Temeljno, uvaljuje klince za dobre ugovore po evropi, pa ako se posreci. Ako propadnu, ima njegov razvojni klub da ih ozivi, ima partizan ima zvezda. Uspeo mu je jedan igrač i to na kvalitet trenera, a ne menadzera
F

Finansijskimag

pre preko 2 godine

Upravo tako. Klinci nemaju normalan razvojni put, navikli da popunjavaju rupe u rosteru, a mi se čudimo što nam reprezentacija ispada u kvalifikacijama za oi.
n

nadrealnooo

pre preko 2 godine

Uspeo mu 1 igrac? Decko sve sto valja igraca u evropi Misko je menadzer, za tvoju informaciju. Covek je tata svog posla voljeli ga ili ne. Svaka mu cast. Svakom tom decku je obezbedio sasvim bogat i raskosan zivot.
R

Realno je tako

pre preko 2 godine

@nadrealnoooo Ovde je reč o srpskim igračima, aj ko e od srpskih igrača, poniklih u Megi uspeo da postane ozbiljan igrač? Samo Jokić i Micić. Za sve ove godine. Ovaj prvi zato što je flegma, baš ga briga za sve. Isto mu je dal igra u NBA ili ABA ligi, tačnije isti psihički pristup igri ima, nezavisno od takmičenja. Drugi je bio spreman za naporan rad, a i sam je dugo lutao posle Mege, dok ga Jasikevičius nije opravio u Žalgirisu. Dakle jednog je izbrusio Deki Milojević, majstor za stvaranje igrača na centarskim pozicijama, drugog Šaras, jedan od najvećih plejmejkera Evrope. Na dvojicu takvih gomila je protraćenih talenata poput Zagorca, Dangubića, Miljenovića, Krstića (ne Nenad već onaj bek), Lukovića mlađeg, Radovića, Novaka, evo sad i Miškovića koji se gasi. Princip isti, sjajna sezone u Megi, odlazak na NBA draft, kad ne uspe kroz letnji ligu do NBA igrač se vraća u Evropu, najčešće u jedan od Miškovih klubova u Španiji tipa ovaj Breogran gde je natrpao pola regiona, Betis, Manresa, Đirona... E kad tu ne uspeju, e onda im traži uhlebljenje u ABA ligi. Tad se kuca na vrata Partizana i Zvezde, da mu oživljavaju igrače i vrate ih u fokus evropskih klubova. Tako je Partizan vratio u život Jaramaza, u prethodnim sezonama, Zvezda mu u orbitu lansirala Marjanovića koji je prethodno u Megi živnuo malo. Možda ti igrači imaju fin ili lagodan život, ali sportska karijera im je mnogo slabija od toga kakve je mogla da bude, da su odabrali pravilniji put. Ako se bavio sportom samo da bi lagodnije živeo, onda ti nisi sportista. Jer to nisu vrednosti sportskog duha, već nadmetanje, želja da budeš najbolji, pobediš sebe... Zato nam košarka i propadax jer u svojoj školi košarke odgaja igrače na skroz pogrešan način. U klubu koji nema nikakve ambicije, već da statistički pumpa igrače i što bolje ih utopi dalje.
D

Drugomejamukopa

pre preko 2 godine

Vi stvarno mislite da ce Misko svog najboljeg igrača(uz Simona) da pusti u Zvezdu ili Partizan koji nemaju finansije kao Efes ili Barsa? Pa taj čovek samo zaradu gleda, on je uništio celu košarku

Prime

pre preko 2 godine

Neka ide tamo daleko mu lijepa kuca.Ne trebaju Partizanu igraci koji ce da poginu trceci za parama,vec igraci koji ce poginut na terenu.
0

0211

pre preko 2 godine

Kakva ironija 😆
F

FrediKruger

pre preko 2 godine

Nemoj da pljuješ Petruševa, svi znamo ko stoji iza ovoga
G

Gostara

pre preko 2 godine

Me brukaj se, mali je grobar do koske
d

d.g.

pre preko 2 godine

Kao Panter...
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Најјачи коментар икада! За анале авангардне виртуелне реалности! Хахахахахахахахахах
А

Аки

pre preko 2 godine

Па зашто вас сви ти ваши играчи тужују и траже лову кад оду из Партизана? Дали си ти прочитао свој коментар или само лупаш безвезе.Шта би требало Петрушев за џабе да игра.Јесу ли Пантер ,Лидеј,Куруц и остали дошли због лове или што воле Партизан.
G

Gost Pele

pre preko 2 godine

Mali Simonović je dokazao da je bolji igrač od njega.
D

Drvo

pre preko 2 godine

Plastikan ima više paraod Efesa, ali je Miško u svađi sa Rumenigeom.
s

stiv

pre preko 2 godine

Mislis na Partizan,prvaka Evrope i osvajaca svih Evropskih trofeja kada kazes plastikan?A Rumenige je Zeljko,najbolji evropski trener u istoriji kosarke.Nisi ti drvo nego majmun
F

Fmp 3

pre preko 2 godine

Pljuješ čoveka koji je toliko toga uradio za srpsku košarku, čoveka koji je najuspešniji Evropski trener svih vremena i ko predstavlja Srbiju u najboljem svetlu gde god da se pojavi klanjaju mu se. Ti si onaj tip koji mu je skandirao Željko Turčine, nešto kasnije i vašem sadašnjem igraču Kalina Turčine, a sada ga ljubite u dupe što se vratio. Zbog toga nikad nećete biti prihvaćeni na mapi evropske košarke, makar i dvadeset godina igrali Evroligu. Seti se samo one Makabijeve koreografije "who the f*** are you?!".
@

@stiv

pre preko 2 godine

Drveni je pogrešio. Nije Rumenige nego Rumenoglu.
S

Skup

pre preko 2 godine

Iskreno u Megi je imao previse prostora i minutaze zato je nabijao statistiku.. Jeste domaci igrac ali domace je postalo preskupo za gradske rivale, za te pare se uzimaju provereni Evroligaski centri koji ti pruzaju sigurnost. A Efes i ostali imaju para cakmi akonptomase da dovedu jos centara za razliku od nasih klubova..
A

Ako ima nešto u glavi...

pre preko 2 godine

Voleo bih da dođe u Partizan, pre svega što je kvalitetan, mlad domaći igrač, još navijač Partizana od malih nogu, ali teško da će se to dogoditi. Pre svega zato što mu je menadžer Ražnatović, koji nije u dobrim odnosima sa Željkom. Ali ni Petrušev izgleda nije baš najbitniji dečko. Umislio je da je već na NBA ili EL nivou. Trenutno je još daleko od toga. Videćete, neće on ni u Efesu biti prvi izbor. Ako tamo ode, čeka ga 10-ak minuta sa klupe po utakmici, pored Plajsa i Danstona. Neko će reći da Plajs i Danston nisu baš neka klasa, ali oni savršeno rade ono što se od njih očekuje u Efesu, jer se njihova igra zasniva pre svega na bekovskoj liniji Larkin, Micić, Simon, Buboa, Anderson... Ostali su praktično "pomoćno osoblje" za tu osovinu koja uspešno nosi Efes već niz godina. Njima pod košem trebaju rudari, da skupljaju ono što košgeteri ne ubace, a Petrušev je igrač koji voli da se igra na njega. U Partizanu bi svakako uz Željka imao prostora za napredak, pre svega imao bi minute, bar 20 plus minuta po utakmici uz Mozlija i verovatno Miletića. Imao bi bitnu ulogu u timu koji pretenduje da osvoji sva takmičenja u kojima nastupa. Prešao bi za stepenik više u odnosu na prošlu sezonu, u smislu da bi igrao i EK. Da ne govorimo o benefitu rada sa najboljim evropskim trenerom svih vremena. Kod kojeg bi kao domaći igrač imao prioritet. Ali ako već to i sam ne razume, neka onda bolje i ide dalje. Neka proba. Pokušavali su tako mnogi da preskaču, a retki su prošli. U svakom slučaju, sve najbolje, gde god da završi.
B

Bon Jovi

pre preko 2 godine

Druže moj tek kod Željka ne bi igrao. Posle psr loših utakmica posadio bi ga na klupu i tražio novog igrača iz rostera ili sa tržišta. On je čovek koji juri rezultat, za stvaranje igrača trebalo je da se obratite DV.
P

Pa nije Žoc duduk

pre preko 2 godine

@Bon Jovi Šta ti misliš da je Žoc duduk, da ne zna da izvuče maksimum iz mladog igrača? Ako bi ga Žoc doveo, a definitivno je imao želju da ga dovede, doveo bi ga kao prvog centra, primarnu opciju na petici. Znao je Željko da daje šansu mladima, čak i potpuno neformiranim igračima, što Petrušev definitivno nije. Afirmisao se on već u seniorskoj košarci, na nižem nivou doduše, igrao i za reprezentaciju... Kod Željka je Kenan Sipahi imao minute i EL i sa 17 godina, Dulveriolu je od potpunog anonimusa postao važan član rotacije Fenera, ali Fener i PAO pre toga su klubovi koji jure titulu EL, zato nije ni forsirao previše mlade igrače. To ne znači da Željko ne ume da radi sa mladima. Dule sa druge strane nije imao izbora do da bunari mlade igrače i cedi suvu drenovinu sa njima, da ih trpi pa makar i po cenu rezultata. Ali Petrušev baš i nije neafirmisani igrač, da mora da ga uči sve ispočetka. Već bi ga samo nadograđivao. Bogdan je isto bio otišao iz Partizana kod Željka u Fener. On tad jeste već pokazao svoj veliki potencijal na delu, među najboljima u Evropi, ali i sad Bogdan ističe da ga je tu Željko "izbrusio" do kraja, unapredio i napravio ga još čvršćim igračem, sposobnim da igra bitnu ulogu u NBA.
K

Kiks

pre preko 2 godine

Na kraju ce da zavrsi u Zvezdi. No u Efes ako ode sjebat ce se skroz, tamo su na 4 Singleton, Moerman, Gelcim i Sajbir a na 5 su Plajs i Danston, tako da on tu nema sta da trazi, realno...
M

Miško je to

pre preko 2 godine

Samo čekam da ga Zvezda ozvaniči
e

efw

pre preko 2 godine

Efes pilsen ?
G

Gost1121

pre preko 2 godine

Nema od toga nista, Petrušev je Partizanov!
V

Važi, brt

pre preko 2 godine

Ti očito ne znaš ko je Miško, brt. Veće su šanse da ode u Borac, nego u Partizan. Hehehe