Ostoja Mijailović
Ostoja Mijailović

Novi talas u Partizanu - Ostoja Mijailović pred izborom za prvog čoveka Sportskog društva

Vreme čitanja: 1min | pon. 12.09.22. | 15:53

Crno-beli imaju priliku da danas raskrste s neuspesima

Sama činjenica da je Miloradu Vučeliću pre tri godine istekao mandat na mestu predsednika JSD Partizan, a da je on, bez obzira na to, ostao u fotelji do danas dovoljno govori o lošem stanju u jednom od najtrofejnijih sportskih kolektiva u ovom delu Evrope.

Aktuelni predsednik Sportskog društva nanizao je brojne neuspehe i na čelu Fudbalskog kluba Partizan, koji je poslednjih godina dotakao niske grane, i više nije konkurentan za titulu u šampionatu Srbije, pa je jasno da većina navijača crno-belih željno iščekuje sednicu Skupštine JSD Partizan i glasanje članova za pomenutog Vučelića ili Ostoju Mijailovića, čoveka koji je kao predsednik košarkaške sekcije crno-belih vratio Partizan u Evroligu i doveo najtrofejnijeg trenera Evrope na klupu.

Izabrane vesti

Jasno je da navijači žele promene na čelu Sportskog društva, pre svega zbog toga što bi one, ako se danas dogode, u skorije vreme trebalo da se „preliju“ i na pomenuti Fudbalski klub Partizan. Žele da se raskrsti s neuspesima i sitnim interesima, i da se sportski motivi budu glavni u svim sekcijama Partizana.

Sednica Skupštine JSD Partizan zakazana je za 17 časova, a s obzirom na sve navedeno, jasno je da će JSD Partizan gotovo sigurno od večeras imati novog predsednika.


tagovi

Ostoja MijailovićMilorad Vučelić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara