Komentari na vest

Novo Mesto kao pista da Marko Simonović uhvati zalet

g

gost24

pre 5 meseci

Moramo da budemo realni, nadam se da cemo izvuci plej in na kraju. Svaka cast Tobiju i Marku na zelji da pokazu, ali nemaju kvalitet za ekipu koja hoce vece rezultate. Baceni su milioni u vazduh za pojacanja, a izgleda nece biti korekcije rostera. Ovo sto rade Bagzi i Dozet je cista bruka za nas klub. Mi nemamo napredak vec godinama zbog lose skautirane ekipe. Verujem u ekipu ali da nam trebaju novi igraci i raskinuti ugovor sa par njih, treba. Neophodno je. Ako klub hoce vece domete, pamet u glavu
V

Vinetu

pre 5 meseci

A kako misliš da samo raskidas ugovore sa igračima? Da ih plaća Zvezda a da ne igraju. Treba pokušati izvući maksimum iz njih, Simonović je mlad ima dobre fizicke predispozicije, nema iskustva i treba da bude namazaniji. Tobi ima iskustva ali mora da se uozbilji i fizički bolje pripremi. Ljudi komentarisu koji ništa ne znaju o ugovorima.
S

SveMoze

pre 5 meseci

Neko kaze da se ugovor ne moye raskinuti tek tako. Tacno donekle nije ugovor opsti sveta krava,samo ono potpis stavi na dve tri godine i budes miran. Vec ima razne tacke ugovora gde se ugovor raskida u slucaju lose igre itd i odredjeni period i na 3,6,12 meseci klauzula bude. Pa sto Lorenco Braun nije ostao u Zvezdi tri godine i Lojd i masa drugih,a potpisali na tri. Nego bolja ponuda dosla,e tako i za one sto ne igraju prema ocekivanjima izlaz ranije sledi.
@

@Vinetu

pre 5 meseci

Prosto,ja potpisem ugovor na neodredjeno vreme i kazem,sta me briga necu nista da radim jer sam za stalno???? Jel to tako moze,pa ne moze. Tako i sa igracima. Sigurno postoji neka stavka za takav neki ugovor. Pa nije Simonovicev i Tobijev ugovor bas toliko zakovan,mislim ne verujem. Mora da ima nesto da ako neki igrac nezadovoljava kriterijume da se isti raskine. Ako nema onda je to jos jedan dokaz da se Zvezda pljacka od strane Covica i Dozeta,i da se oni tale sa igracima kroz iste te ugovore. Ko je lud da da Tobiju i Simonovic neraskidiv ugovor,pa nisu oni Doncic i Jokic jbt!
h

hulio

pre 5 meseci

Mrzim kada procitam kosarkaskog maga covica kada kaze da je aba prioriter...pa za sta je prioritet covece ,da se igra EL borba 15 mesto svake godine ista prica
ш

штаБЕШЕшут

pre 5 meseci

Покварише силне теретане,шмек,игру, брзину,дух,виц игре. Изгледа сада сви висе по теретани од кошаркаша него на паркету. Зато проценат шута све гори и гори, као ветерани од 50 година да шутирају,који деактивирани одавно.
M

Makks

pre 5 meseci

Ne bi bilo lose da naucis pisati, a zatim da delis lekcije.
a

abacde

pre 5 meseci

Ovaj ce tesko da uzleti. Tobi,Kuzmic,Simonovic,Ilic...ko ih je kleo nije dangubio. Tesko da je mogla gora centarska linija da se slozi.
0

07

pre 5 meseci

Šta je svima vama Ilić skrivio pa da ga podcenjujete ispod svake objave. Dečko je mlad ima 23 godine ali za 10 godina će vas biti sramota sve koji ste ga pljuvali i podcenjivali. Biće on veliki košarkaš, žao će vam biti jednog dana što ste ga podcenjivali i pljuvali. Njemu treba podrška, a ne konstantno podcenjivanje. Za par godina biće velki kosarkaš živi bili pa videli!
h

hulio

pre 5 meseci

Dobri centri ,ovaj tobi kao neki britanac ...a nas covke rece napada EL hahahahaha ostavka
a

abacde

pre 5 meseci

07@ Treca sezona u EL i nista nije pokazao. Ma nije ni j ABA. Mozda jeste mlad sa 23 godine,ali za zenidbu,ali za basket sad,ili nikad bi trebao da pokaze svoj talenat. Pa koliko je imao Doncic kad je dominirao u EL? Sa 21 god. je bio u NBA i pogledaj ga sada. Tih talenata kao Ilic ima ohohohoh...i na kraju nikad nisu kliknuli. Dangubic,Tejic,Simanic,Tristan,Rebic....
0

07

pre 5 meseci

abacde@ jeste 3. sezona u EL ali 3. sezona nije ni na pola. Nisu svi isti niti svi treba da se upoređuju. Treba mu malo više vremena ali polako duga je ovo sezona ne treba ga podcenjivati nije on to zaslužio. Ne mora on da bude kao Dončić on može svojm putem da ide pa će možda kasnije biti i bolji od Dončića samo mu treba dati šansu i verovati u njega i podržati ga. Ne bi bio u Zvezdi da ne vredi. Samo što ti i tebi slični nikad uživo niste za ove 3 sezone ga gledali u Abi ili u EL al možete da ga pljujete jer sedite u foteljama i ne dolazite na utakmice i "navijači preko tatstature" ste. Biće vas sve jednog dana sramota šta ste pisali za Dalibora, kad bude bio velika Zvezda košarke. Jadni ste previše svi
П

Поп Ватра

pre 5 meseci

Узлећите браћо више, погубисмо живце! Квалитета и талента и искуства и центиметара и "меса" и дубину ростера и тренера, све имамо неспорно, али крените да газите више љуби вас брат! НАПРЕД ЗВЕЗДО!

мв1977

pre 5 meseci

Uzleteće ako bude hTeo!
n

neverovatno

pre 5 meseci

dovedes stare igrace,povrede se i eto rezultata
н

нереалко

pre 5 meseci

не знам,мени је овај дечко потпуни промашај,има висину и то је све,некако је груб,исхитрен,не размишља превише...још кад помислим да је играо у клубу где и џордан,ајој...заиста би желео да успе али за сад чист аба просек
m

milos obiliccc

pre 5 meseci

Znaci u klubu u kom je igrao MJ ,ne sme da igra niko losiji od njega...pa ko bi onda igrao?Potpuno je normalno da postoje losi igraci,jer tako lakse dolaze da izrazalja bolji.Isto tako,normalno je postoje tako "ocajni" ljubitelji kosarke kao ti,tako pravi dolaze do izrazaja.