Komentari na vest

Obradović: Moramo da vidimo šta se dešava, bili smo spori i bez energije

G

Gostsasa

pre preko 2 godine

Za pocetak bi mogao malo da prestane da se izdires na igrace jer su preplaseni, bar onda kada naprave sitniju gresku. Drugo. Niko nikad na utakmici ne koristi 10 igraca. Rotiraju 8 igraca, dvojica ulaze u slučaju da neko napravi brze fajlove, a 11-ti i 12 - ti. Igrac ulaze poneku utakmicu da eventualno na nekome naprave taktici faul. Glumite Nba sa isplanirao i doziranom minutazom. Najbitnije. Ocigledno je da pokusa as da se ihra neka tvoja igra koju retko ko razume- po svaku cenu, umesto da od svih ne tako slabih igraca izvuces ono najbolje i uklopis ih u celinu, ali si verovatno toliko tvrdoglav da ces upropastiti sezonu vec u Februaru. O ZAgorcu neki drugi put, posto je on za neku drugu pricu.
V

Voip

pre preko 2 godine

Pa pale "banane" u CG pa se nema love, igraci nemaju sta da jedu.
D

Drmrpr

pre preko 2 godine

Da se ne ljubimo...
I

Igokea..

pre preko 2 godine

ima trenera u penziji koga placa cak 4.mil za ugovor i najskupljeg stranca u istoriji kosarke na balkanu 3.5.mil puntera i ne moze petlice iz Mege da dobije,kud ces vece bruke i sramote od toga!
V

VALJAK VERITAS

pre preko 2 godine

ODLAZI IZ KLUBA,TI SI ZASTAREO TRENER,NEMA OD TEBE NISTA!
I

IVAN 82

pre preko 2 godine

Zoc vreme je za odlucujuce odluke, sta cemo dalje?? Da se spremamo za 2,3 naredne sezone. Onda dovesti jos jednog mladog igraca i rastati se sa Dangubicem, Zagorcem i Kurucem. Ako cemo na titule, mora se dovesti plej, i krilo sa poenima u rukama. Zahvaliti se Kurucu i Dangubicu. To je to, vreme je za odluke.
M

Monterooo

pre preko 2 godine

Desava se to da moras da igras sa prvom petorkom da ne bi izgubio 23 nego 13 razlike,gde su sad ti talenti balsa,madar,zamorac,raznese ih onaj crni brat,da vise nisu ni ulazili u igru. Ove zamlate sam znao od pre ali Kuruc najvece razocarenje,NBA gradja ,brz a covek ne zna sta igra.
R

Realnost

pre preko 2 godine

Energija i zalaganje nije problem, ali nema znanja i akcija...
G

Gost43

pre preko 2 godine

ZOC MNOGO LAKO PRIMAMO TROJKE I TO SA STRANE. UVEK KASNIMO NA BLOKADU SUTA.
V

VALJAK VERITAS

pre preko 2 godine

ZOC SVE JE VIDJENO ,POLA EKIPE NEMA KVALITETA ZA VRVNE REZULTATE ! SKLONII : LEDEJA , KURUTCA , AVRAMOVICA ,ZAGORCA ! NISU ONI ZA PARTIZAN.
V

VecaBgd

pre preko 2 godine

Brate koliko nikova koristis, pa ti sam sa sobom vodis polemiku...
Z

ZzzRrr

pre preko 2 godine

Dolaskom Lesora, Smailagić ne može da se sastavi. A do tada je uvek bio među najboljima
k

kako se kaze

pre preko 2 godine

partizan je iznad svih,ne zivi se od starih zasluga,uozbiljite se svi i na trening.Sretno.
R

Realno34

pre preko 2 godine

Nije problem sto smo mi izgubili utakmicu vec je problem na koji nacin smo izgubili, u 2 cetvrtini je bilo jasno da je gotovo. Onaj poraz protiv mege je katastrofa a jos je gore kad se vidi da je panter igrao 32 minuta ledej 28 minuta madar 8 minuta glas 4 koprivica 11 trifa 12 minuta, pa kada ce ti klinci da igraju ako nece protiv mege?? Veceras glas 1 minut madar 7 kopro 5 trifa nije igrao a mi utakmicu izgubili ubedljivo i onda prica da se ne zna sta cekaju neki igraci. Cekaju da igraju a ne panter da sutne svaku po 20 puta i da ledej mora da je na parketu 30 min iako se raspada na toj tekmi(nista lose ne mislim za ova dva igraca, ledej nam je najbolji i najkonstantniji igrac ali je pao u formi i ne mora svaku po 30 min da igra). Pusti klince neka igraju pa neka izgubimo 30 razlike ali barem da sticu iskustvo. I ova odbrana gde se sve preuzima ocigledno ne ide sa ovim igracima to ce morati da se menja.
D

Djuka79

pre preko 2 godine

Mora Zeljko da se odbrana postavi kako treba..to je glavni razlog
N

Ne filozofiraj

pre preko 2 godine

Pleja nemas covece!!! Poceo sam ozbiljno da sumnjam u tvoju strucnost.

Sliks17

pre preko 2 godine

E moj Zelimire... kako su te navatali sa pricom o ljubavi i raznim glupostima. Zao mi je sto pojedini kvazi likovi na tvoje ime grade kao imperiju. Veliki si i greh je sta ti rade
G

G

pre preko 2 godine

Jel se moze ocekivati od redakcije neki tekst o budzetu i platama u kkp ove sezone... Nesto slicno kao sto se s vremena na vreme radi za recimo FKCZ, kada se pise koliko je ko placen, kolika mu je plata, koliki su mu bonusi... da li se ispostavilo kao dobra ili losa investicija i slicno? Hvala u napred.
R

Rare

pre preko 2 godine

Nije on kriv, da ga nisu odbili Teo, Bjelica, Kalina, Nedovic, druga bi se pesma pevala.
D

DelijaNS

pre preko 2 godine

Nas su odbili svi pobrojani plus Guduric, Avramovic, Smailagic. Ohladio nas i Tristan Vukcevic.
@

@Rare

pre preko 2 godine

Ma vazi bre, i Dzejms, Kari i Jokic isto. Kakav si ti nalozeni klinac.
D

DelijaNS

pre preko 2 godine

Au kako sam te izlomio matpri, e si mi dobar? Pardon, e si ni mega? Jel se opet lome mts kartice? Jel se prelazi na turk telekom? Jel su sleteli pengos i dek? Hahahaha
m

makarena

pre preko 2 godine

Majstore jedini krivac si ti ... Ti si ostavio i doveo igrace ove , niko ti se nije mesao ... Zagorac , Kuruc , Dangubic , za njih trojicu koliko kostaju na godisnjem nivou si mogao dovesti top klasu igraca . Avramovic tvoj sto si ga doveo ima pregled igre kao Rej Carls ... Svaki dan da trenirate - po 3000 suteva za 3 poena i 3000 slobodnjih bacanja dok im plikovi ne izadju na rukama , tek tada ce doci i rezultat ... Akciju jednu ne mozemo da odigramo , o odbrani da ne pricamo , kao svajcarski sir .... Nadam se da cete uozbiljiti , jer ako ovako docekamo odlucujuce bitke nemamo sanse nikakve ...Veliki pozdrav