Željko Obradović (©MN Press)
Željko Obradović (©MN Press)

Obradović: Moramo da vidimo šta se dešava, bili smo spori i bez energije

Vreme čitanja: 2min | uto. 25.01.22. | 20:47

“Ako želiš da pobediš, moraš da igraš maksimalno, da se boriš u svakom trenutku svim srcem“

Verovatno niko nije mogao ni da pretpostavi da će posle 102 poena Hamburgu u Beogradskoj Areni pre nedelju dana Partizan doživeti takav preobražaj u naredne dve utakmice. Poraz od desetkovane Mege Mozzart, pa neprepoznatljiva igra i još jedan težak udarac od Turk Telekoma potpuno su ogolili sliku o Partizanovim trenutnim problemima i koliko je situacija zaista ozbiljna.

Za večerašnji poraz konkretno mnogo ima i do svega što je Partizan doživeo na putu do Ankare, jer je ekipa više od pola dana provela na aerodromu, u putu i transportu do konačnog odredišta.

Izabrane vesti

Sreda, 19.30: (3,50) Hamburg (16,0) Huventud (1,35)

Međutim, Željko Obradović bio je izuzetno nezadovoljan onim što su pokazali njegovi igrači, bez obzira na sve...

“Turk telekom je odigrao sjajnu utakmicu, zaslužio je da pobedi, dominirao je 40 minuta. Očigledno moramo da pogledamo snimak utakmice i vidimo šta se dešava. Naša reakcija u brojnim situacijama je bila spora, bez energije. To je glavna stvar – ako želiš da pobediš, moraš da igraš maksimalno, da se boriš u svakom trenutku svim srcem“, poručio je Obradović u kratkom obraćanju. 

Trener Turk Telekoma Henrik Redl je, naravno, sa ponosom govorio o pobedi koja je Partizanu ugrozila prvo mesto, a njegov tim stavila u dobru poziciju pred nastavak takmičenja.

“Čestitam svojim igračima, borili su se jako za pobedu. Dobro smo izneli njihov pritisak, očekivali smo ga, jer smo mnogo patili u prvoj utakmici zbog toga. Najvažnije je što smo ostali tim od prvog do poslednjeg minuta. Svi smo tu, svi smo zdravi, to je mnogo bitna stvar“, rekao je Redl i dodao:

“Imamo dobru šansu da odemo u narednu fazu, ali nas čeka još dosta do kraja prve faze. Ne dešava se svaki dan da pobedite ovakav tim, pa je pobeda još važnija. Ostajemo fokusirani na tursko prvenstvo, ali utakmice i u ovom takmičenju su nam jako bitne“.

Partizan je već u petak gost Krke u Novom Mestu, posle čega sledi teško gostovanje prvoplasiranom Huventudu u Badaloni.



tagovi

EvrokupKK PartizanKK Turk TelekomTurk TelekomŽeljko Obradović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara