Komentari na vest

Obradović: Moramo na svim nivoima da vidimo zašto smo izgledali ovako, ne gledam ko je stranac

R

Remaz

pre oko 2 godine

Stvarno volim i postujem Željka, ali loše nas vodi... Baš loše igramo. Ekipa nije najbolja, to stoji, ali ne ume Žoc da vodi... Nije ovo Fener od pre 7-8 godina ..
T

Trosenje legendi

pre oko 2 godine

Vujosevic,Canak,Scepanovic,Obradovic,sledeci je Sale Djordjevic! Dr.Nebojsa Covic
r

rebellion8888

pre oko 2 godine

Zeljko, ekipa ti prima 90 poena svaku drugu utakicu protiv osrednjih ekipa...Mega je drugi najmladji tim na svetu pa su vam dali 90, FMP sumnjam da je stariji od vas, pa je poslednji sut delio od 90+ opet...Lako je nalaziti izgovore, ali ako treba Panter svaku utakmicu da daje 30 poena da bi pobedjivali,tesko ce to ici protiv malo ozbiljnijih ekipa...a budzet ti je takav da te ekipe ne bi smele da pogledaju preko 70 poena...

Forzza

pre oko 2 godine

Obradoviću vrhunski si trener i gospodin čovek ali sinoć smo vam održali čas košarke.Poštujem to što radiš ali mislim da si i sam svestan da bez kvalitetnih domaćih igrača nemaš prava da se nadaš nekim stvarima.Trebao si malo više da se otvoriš i ostaviš Jaramaza podignes mu primanja(Punter ti ne bi bio potreban),Vanju Marinkovića još uvek je mlad ima kvaliteta zreliji i iskusniji, Gagija Milosavljevića, Vladimira Micova i plej ti je potreban nemaš razigravača, igraš sa onim drvetom Avramovićem on ne zna gde bije pogubio se.Sportski Pozdrav i vidimo se sledece sezone kada napraviš bolji i konkurentniji tim jer ove nema šta da tražite.
N

Navijac preko 30godina

pre oko 2 godine

Zasto 90% utakmica imamo mizeran broj asistencija i gdje nam je skok? I reci nam kako to da Mega svake godine promjeni maltene citavu ekipu, sastavi jos mlađi tim od naseg i igraju svrsishodniju kosarku sa puno borbe, skokova, asistencija? Ako smo neiskusni, valjda treba da imamo prednost u zelji, volji, kondiciji, poletnosti? Od pocetka sezone napredovao je samo Balsa i nesto malo Glas. Smajlagic, Ledej, Madar, Avramovic igraju losije nego na pocetku sezone. Koje crne 2 godine? Pa nismo mi Dinamik, Borac da nemamo nikakvu ambiciju za trofejima i obavezu prema navijacima koji su jedini svjetla tacka.
D

DarkoKi

pre oko 2 godine

Obradovicu svaka ti cast,jedini si ostao da ispostujes i zvezdinu dodelu medalja,dok su svi ostali pobegli...sramota..mnogi ga omalazavaju sto se vidi i po komentarima..al imas moje postovanje tim gestom kao navijac Zvezde..znam da cu dobiti sad gomilu minusa al bas me briga..
S

Svedok

pre oko 2 godine

A da ti momce nisi pobrkao loncice. To sto je on stavio na sto ga je tamo drzalo do kraja. Ostali vide koliki im je tepih. Premali i jos bitnije mislili su da to moze na silu. Pa i Obradivic je tokom cele ztakmice drzao nastavu sudijama. Interesantno je da je opet Jovcic delegiran od logisticara vlasnika KSS. Nema boljitka srpske kosarke dok je on vlasnistvo polupismenog Danilovica. Poltronisanje Bolica niko iz Zvezde ne podrzava a dokaz je da se veliki Igor povukao jer je video o cemu se radi. Iskreno meni je zao sto su rutinirali drugo poluvreme ovi su bili zreli za pola pola kao protiv Radnickog. Bumerang ponizavanja Zvezde bahacenjem preplacivanja rostera ih je resetovao. Ljudi umislili da samo oni igraju kosarku u Srbiji a fakat je da samo sistem oko Zvezde stvara igrace vec 10 godina pa tako njima domaci igraci sluze da prenesu loptu preko centra i naprave faul. Obradovic nista novo. Radio je godinama u Turskoj i nije napravio nijednog turskog igraca. Koje je naravoucenije.
G

Gostioničarr

pre oko 2 godine

Svaka Vama čast Obradoviću na svemu, ali ovo je bilo sramota. Ajde što su nas oprali kao početnike, al gde je želja, borba za pobedom, neka akcija, bilo šta, gde su Kohones? I dalje to ništa ne menja, još dugo da vodiš Partizan, ali trgnite se.
д

д.г.

pre oko 2 godine

Млади и неискусни Мур Пантер Ледеј Лесор Аврамовић Дангубић Загорац. Од почетка иста алиби прича. Мадара си отео од Макабија Вукчевић је дошао из Реала где је нешто и играо Куруц нба потенцијал.
d

djile

pre oko 2 godine

Covek zna da vodi tim samo sa 30 + miliona, nije tip trenera koji ce da vodi ekipu od 15 miliona. Non stop je gurao strance da igraju.milina je gledati nas tim sa vrednim Holinsom i Woltersom. Nadam se da ce i White uci u ritam
G

GETAFIX

pre oko 2 godine

Ok, aj da budemo realni. Čovek je osvojio EL (ili kako se tada zvalo) sa najmlađom ekipom u istoriji, što se osvajača tiče. U ekipi nije imao nijednog stranca i utakmice kao domaćin je igrao van Srbije. U ekipi je imao, u tom trenutku, samo dva vrhunska igrača. Takođe, nije zanemarljivo da je sledeću EL osvojio sa Huventudom. Mislim, i ja sam zvezdaš ali...
R

Rare

pre oko 2 godine

Tacno, pre osvojio je pre 30 godina. Tada je i Zvezda osvojila KES, sa mladom ekipom, bez ijednog stranca.

XS

pre oko 2 godine

Ma kakvi bre Zvezda imala i mladu i neiskusnu ekipu do 30 godina sa ponekim igracem koji je pre toga vec bio sampion Evrope.
G

Gostke

pre oko 2 godine

koliko nesrecnika u komentarima, nezadovoljni svojim zivotom
S

SUMA

pre oko 2 godine

Ko se zadnji smije, 😉 najslađe se smije. Vidit ćemo, ima vremena!
G

Gost1717

pre oko 2 godine

Jel' dolaze još petorica Amera, zna li se šta? Pitam za druga..
C

Comi 85

pre oko 2 godine

Svaka cast Zeljku ali njima treba Dule!!Dolazak iz Niša pa trening u 6h!Pa jos jedan u 13h pa da vidis kako ce da igraju!!Sramota da nas ovako razbucaju!!!
G

Gooxy

pre oko 2 godine

Uzasna igra bez napretka ali bit ce bolje.treba ispostovati ovog covjeka te tri godine onda suditi.sto bi rekao volters njihov Partizan ima bolje navijace.svaka cast braco grmeli ste,posebno na kraju uciniti da se ne cuju oni na proslavi,kapa dole
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 2 godine

jedina dobra stvar je da mi gore od ovga veceras ne mozemo. Losa selekcija igraca ...onaj momak iz FMP1 je igracina za sve nase . Brzina ,sut, proigravanja ... a igrao u Cacku !!! znaci ima igraca ali ...sta su videli na kurucu i da plus igra ceo derbi sinoc ...ne znam stvarno
G

Gost Pele

pre oko 2 godine

Nama trofeji a vi i dalje pobeđujte u navijanju. Samo nastavite tako.
G

Gost kako da ne

pre oko 2 godine

Nije ti palo na pamet da se prenos radio sa vaše tribine?
P

Penzija

pre oko 2 godine

Idi u penziju molim te, nisi ti za modernu kosarku vise,ovo ti kazem kao grobar! Trinkijeri je izmislio kosarku za tebe!
B

B. Grobar

pre oko 2 godine

Nisi ti Grobar. Ali i da jesi, onda si jedan od najnepismenijih i sigurno najgluplji. To ti ja kazem kao Grobar (veliko G nepismeni) od 1964 godine do dana danasnjeg.
v

vucicu...

pre oko 2 godine

...daj im jos 100 miliona,vidis da ovih 50.mil sto si im dao za ovu sezonu nije dovoljno ni da osvoje kup!
M

Misliša

pre oko 2 godine

Da je Partizan stvarno dobio 50 miliona to bi značilo da je Zvezda dobila bar 80 miliona. U Zvezdi godinama igraju solidni domaći igrači poput Dobrića, Davidovca ili Lazića. Neverovatno je da nisu imali adekvatnu ino ponudu. Kako to da Partizan nije mogao da zadrži Milosavljevića, Lučića ili Jaramaza. Meni to govori da su igrači u Zvezdi jako dobro plaćeni.
r

rebellion8888

pre oko 2 godine

Partizan je lagano mogao da vrati Milosavljevica i to za sitne pare za njih, Jaramaz je lagano mogao da se zadrzi a da se odrekne jednog stranca, Lucic je vec druga prica, ni Zvezda nije mogla da zadrzi ni Jovica ni Gudurica ni gomilu drugih...a Dobric je Zvezdino dete i kao klinac je svaki dan putovao 50km u jednom pravcu na treninge, mogao si da ga sretnes u autobusu svaki dan i da je bilo ozbiljnih ponuda siguran sam da bi otisao kao i gore navedeni...Ako Lesor nije hteo u Zvezdu zbog malo para a bio je spreman da potpise kratkorocni ugovor sa Makabijem da bi igrao Evroligu, ko vise placa???On je za neki tim iz evrokupa mogao lagano da potpise jos na pocetku sezone...
I

Igokeac

pre oko 2 godine

Bice bilje kda se vrate Sale i Gagi.
V

Vava

pre oko 2 godine

Podigni cenu benzini dovedi Jokica
V

Vokri kapiten

pre oko 2 godine

Daj jos miluona.
D

Ddddd

pre oko 2 godine

Odbranu smo u prvom poluvremenu igrali dobro? Da li je ova konstatacija realna? Prosto ne verujem od koga dolazi tako nesto. Ja navijam za Partizan i volim Zeljka, ali ovo je iskljucivo i stoprocentno njegov poraz, a ne da kaze kako njegovi igraci nisu bili na nivou. Vrlo lose pripremljena utakmica, bukvalno je ponudio na izvol'te Radonjicu da je resi u prvom poluvremenu. Odbrana kriminalna, unistavali su nas na jednu istu foru 20 minuta, uvideo je sta da promeni tek na poluvremenu, 20 minuta mu je trebalo da vidi to, ej. Preuzimanje na svakom njihovom piku, nas centar ostaje na beku, a nas bek ostaje na njihovom centru. Eksploatisali su to svaki napad ili prodorom beka do kraja gde centar ne moze da ga isprati ili bek iz tog prodora daje povratan pas za otvoren sut za tri ili centar (krilni centar) igra ledjima protiv naseg beka (uglavnom Kalinic na Pantera i Trifu), gde su to ili poeni ili faul. Da ti tu glupost ne mozes da primetis 20 minuta i da nista ne menjas i cekas da se desi cudo, umesto da isprate igraca na piku i da probiju blok, da centar iskoci visoko i spreci preuzimanje, da ne dozvole lako taj "mismeč", oni su komotno svaki pik i blok preuzimali kao da je planina ispred njih. To je jedina stvar koja je bila problem i cim su u drugom poluvremenu promenili to, bili smo egal poluvreme. O napadu da ne pricam, jednu akciju nemamo, cela igra su blokovi za Mura i Pantera, gde cekamo da oni iskreiraju poene nekom ludackom trojkom ili da probiju do kraja ili da podele pas iz prodora, pa te akcije igramo mi laici na basketu, to nije ozbiljna kosarka. Pritom je zvezda odlicno branila te pokusaje blokova i preuzimanja (sto mi nismo) i bukvalno terala pomenutu dvojicu od kosa, maltene su izlazili toliko visoko da su ovi morali da se vracaju do pola terena i nisu znali sta da rade. Tako da mozemo da diskutujemo do sutra, ovo je bas lose vodjena utakmica, a nisu nista posebno bolji od nas, ali su nas nadigrali u svakom smislu i ostaje jedino da cestitamo na zasluzenoj pobedi i da se nadamo da ce biti bolje pocetkom marta
G

Gost333

pre oko 2 godine

druze hahahhaha nece Zeljko procitati ovaj komentar opusti se sta ti je.. nisam znao da si ti devetostruki prvak evrope. Doduse njega smo ponizili vcrs ali dobro
J

Joj

pre oko 2 godine

Hvala Bogu da neko napise ovo, pomislio sam da sam ja lud i da ja jedini ovo vidim, pa svaki pik en rol oni iznude nase preuzimanje pa dokle majku mu poljubim, takodje kada napadamo toliko nas oteraju do kosa da nam napad postaje toliko mrtav da nemam reci, svaki put kada smo resili te dve situacije smo se komotno branili, ne mogu da kazem i komotno poentirali ali bar dolazi do nekih laksih suteva nego inace
D

Ddddd

pre oko 2 godine

@gost333 Ne prdi, videcemo ko ce se poslednji smejati, samo ti trci pred rudu, na kraju ces plakati i kleti se u taj kup. Plastikaner koji je postao strucnjak za par godina pracenja kosarke
G

Gost333

pre oko 2 godine

@ddddd druze sto bi plakao,briga me i da vi osvojite sve mi smo se naosvajali ovih godina ne mozemo zauvek vladati red je da i vi nesto osvojite, s ovim timom budzetom i trenerom bice bruka ako ne osvojite a mi nemamo sta izgubiti
P

Predsednik Reala

pre oko 2 godine

Izgubismo od Barse finale Kupa, gde si se majstore sakrio sa takvim znanjem, da odmah zameniš Lassa?
D

Drvo

pre oko 2 godine

Uzmi od Dejana neke vanredne casove i nemoj da te sramota da pitas sta ne znas.
l

linoleum

pre oko 2 godine

ma bravo!!!KOSARKA TO JE CRVENA ZVEZDA
B

Bitumen

pre oko 2 godine

Axaxaxa Crvena je košarka axaxaxaxaxa 😂😂😂😂😂😂

Mr 007

pre oko 2 godine

Svaka cast za aplaudiranje na kraju,gospodin covek,ali je njegovo vreme odavno proslo. U Feneru se to videlo,za recimo 5 sezona je uzeo samo jednu Evroligu iako je uvek imao bar u top3 najveca budzeta. Napravio je u karijeri vrhunske rezultate,a sad ga ceka Kluz🤣.
L

Ludwig

pre oko 2 godine

Koliko je euroliga uzeo Radonjić?
Q

QQ

pre oko 2 godine

Za 5 sezona je uzeo samo 1 Evroligu????? Koliko titula Evrolige ukupno je uzeo Laso ili Itudis. Koliko titula je ukupno osvojio Blat? Željko je uzeo jednu titulu za pet sezona u Feneru koji je pre njega bio klub koji su napucavali u Evroligi, a Blat je u karijeri uzeo jednu titulu, a radio godinama u Makabiju koji je sve samo ne siromašan klub.

Zoc

pre oko 2 godine

Nije Zeljko uzeo samo Evroligu nego je jos nekoliko puta sa Fenerom bio na fajnl foru sto je pre toga bila misaona imenice za taj klub i jednom je bio u finalu.
Č

Čeljabinsk

pre oko 2 godine

Zameram Zocu jedino sto se ne vidi,apsolutno se ne vidi nikakav pomak od pocetka sezone do sad!Niti napredak nekog od igraca!Zaista.
N

Nikmik

pre oko 2 godine

Žoc kaže da mmu je namerno povređen Smajlagić i.da je nekom igraču večeras isto tako polomljena nos. Ove godine ćeš biti bez trofeja. Nemaš udžet od 40 miliona. Imaš Pantera koji igra samo protiv osrednji ekipa, a u velikim utakmicama nepistoji
N

Nikmik

pre oko 2 godine

Žoc kaže da mmu je namerno povređen Smajlagić i.da je nekom igraču večeras isto tako polomljena nos. Ove godine ćeš biti bez trofeja. Nemaš udžet od 40 miliona. Imaš Pantera koji igra samo protiv osrednji ekipa, a u velikim utakmicama nepistoji
I

Iskonski Partizanivac

pre oko 2 godine

Kad si dolazio najavljivalo se da ces da preporodis srpsku kosarku i Partizan! Sada stvari ne idu u tvoju korist Zeljko!Sve više nas istinskih Partizanovaca ti sve manje veruje!Nije problem sto domaci igraci nemaju neku ulogu i sto ne daju poene,problem je sto celu sezonu ne igramo nista,u napadu ne igramo nista,ne licimo ni na sta protiv iole jace ekipe.Sve se svodi na trci i pucaj! E to me boli! A toje do trenera!Mi nemamo nikakvu ideju u napadu!To je do tebe Željko!
K

Kontra

pre oko 2 godine

Ne treba ocekivati od Zeljka rezultate odmah, nije to nesto instant! Vec treba ove godine uspostaviti sistem, temelj a od sledece da se nadogradjuje! Ni Vujosevic nije imao odmah rezultate, ni Trinki u prvoj sezoni! Ako znate nekog boljeg trenera od Obradovica slobodno preporucite Ostoji! Najlakse je samo pljuvati!
R

Rare

pre oko 2 godine

To smo vam pisali celo leto, vi ste odgovarali da strah u nama izmiče kontroli. Čovek je trener iz prošlosti, kao da sad Zvezda dovede Ljupka Petrovića u fudbalu da igra protiv Stanojevića. Prošlost treba da ostane u prošlosti, potrošili smo vam još jednu legendu. Uskoro nećete imati više legendi. Gledaj kako je Novica penzionisao.
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 2 godine

@ kontra ...druze sta bre da nagradjujemo ? cim ti odigra neki igrac dobro on ce otici za vece pare .te price kao oni ce da igraju par godina zajedno idi bezi. Sve to doslo do bolje prilike. jednostavno losa selekcija igraca . Ne mozes bre sa Trifunovicem i dangubom na rezultate .To su igraci da se dobije Zadar.Mi bre juce dobijamo usr...FMP1 nasi se loze skacu po terenu !!! to ti govori kolko oni nisu svesni sebe. Juce sreca onaj ne dade kos u zadnjem sutu pa ni finale da se napravi. kakve gluposti se juce pravile u zadnjem minutu a tek danas ?!!?! Losa selekcija igraca to je to. Ledej puz golac, Avram izubija parket sa loptom decko uzas. Kuruc idi bezi.....ocekujes da ti Koprivica donosi nesto decko do juce nije igrao ozbiljna takmicenja . Lesor precenjen jedna fizicka sirovina.
S

Sinus kosinus

pre oko 2 godine

Ne ličimo ni na šta. Tačka. Ne pričamo mi ovde o nuklearnoj fizici ili hirurgiji pa da se ništa ne razumemo. Jednostavno se vidi da ovo ne može funkcionisati. Sve i da ovi igrači ostanu 3 godine na okupu. Svaka čast Željku i njegovim finalima, ali ovo sve ne vodi nikuda. Kraj priče.
R

Rare

pre oko 2 godine

Žoc nam je lakši protivnik nego Filipovski.
G

Grobar Nish

pre oko 2 godine

Mislim da se igraci plase reakcije Obradovica, i u odbrani u napadu ceka se njegova ljutnja ili aplauz... A kada osetili ovi iz FMP-a da se igracima stegle ruke, napali, sve su to skupi i iskusni igraci... Jedino sto me raduje da je i Obradovic napokon shvatio kako mora da spremi igrace protiv ovih, a ne kao do sada, on svima cestita, pozdravi svakog, svima se javi, a izmet se krevelji i podsmeva...
T

The Nightwalker

pre oko 2 godine

Ne ide, burazeru. Ne moze ovako. Ne ide da Igokea A tim iz Republike Srpske posalje svoj B tim da igra kup!
D

Drvo

pre oko 2 godine

Imate tim sa najmanjim IQ u istorji kosarke. Ko je kriv sto je sastavljen taj tim.
.

.....

pre oko 2 godine

Ја као Звездаш само да поздравим Обрадовића и да му кажем свака част јер је једини из Партизана остао на терену да сачека и испоштује Звезду и њене играче док су примали медаље и пехар. Остали, срамота.
s

senseimaster

pre oko 2 godine

Kome je slomljen nos,možda Mitroviću???Ne verujem da je Laziću,njemu je možda slomljeno rebro,u stvari možda Volters nije samo izgubio sočivo...
G

Gostqw

pre oko 2 godine

Sad će još malo plej of,a on kaže-ovo je početak sezone 😂😂
G

Gostems

pre oko 2 godine

pa ocekivana pobeda zvezds ima jaci i iskusniji tim
V

Vojica

pre oko 2 godine

Ja kao grobar ne mogu da te podržim! Nije svejedno ko je koji igrač! Jer naš šuter (Dangubić, Trifunović, Zagorac...) uglavnom sede na klupi a kad uđu tu su za odbranu, dok je lopta u rukama Mura i Pantera a kad ne znaju šta će sa njom daju je Kurucu ili Ledeju! I kako onda da se u listu strelaca upiše Srbin ili bilo ko drugi ? U svakom slučaju, ekipa bez glave i repa,bez igre, divlja ekipa! Vratite nam Čanka i onih 8 igrača, jeftiniji su a pritom su nešto i osvojili!
a

asi

pre oko 2 godine

Dobro bre delijo,smarate vise sa tim pretvaranjem da ste grobari a i glupo je bas.
D

Domaće

pre oko 2 godine

Smešan si. Imaju domaći igrači ogromnu minutažu, ali ne mogu da pogode stadion, a ne koš, izuzev Trifunovića, koji još nešto i daje. Govorim o bekovima. Smailagić i Koprivica su druga priča. Ovaj prvi nije mogao igrati, jer ga je Jones gurnuo na utakmici protiv FMP-a i teško povredio, a čak ni faul nije sviran. O tome Željko govore, a vi kalašture se pravite blesavi. Koprivica je mlad dečko, ali brzo napreduje i uskoro će biti bolji od Petruševa. Živi bili, pa videli.
M

Mk

pre oko 2 godine

Nikad skuplju ekipu nismo imali a nikad gora igra. Rezultati su jos i solidni kakva nam je igra. Nece biti bolje ni u aprilu, ispascemo glatko u polufinalu. Žoce ništa ovo ne valja, nikakav napredak od letos
M

Mauro Tasoti

pre oko 2 godine

Nikakva taktika,nikakva smisljena akcija.Panter uzme loptu i vidi samo kos,siluje i divlja, isto Ledej,Mur,Lesor.Nikakva odgovornost prema klubu i dresu.Gubi se lopta,baca u bunar,promasuju ziceri.Svako igra svoju igru za svoju statistiku.Provociraju se Zvezdini bekovi na sut a oni samo trpaju.Nismo tim nego skup preplacenih pojedinaca bez osecaja pripadnosti Partizanu.U redu je poraz ali ponizenje je previse.Zeljko hvala za ovu besanu noc.Bozicev i Scepin Partizan bi ovo bolje odradili.
O

OkosBokos

pre oko 2 godine

5 stranaca + 2 nisu u protokolu. Ne bih rec rekao, da upravo on, dok je bio po inostranstvu i kad je repka imala probleme, nije pricao na sav glas, kako su klubovi ubili repku jer dovode strance i ne daju prostor nasim igracima. Dodjes i okrenes pricu za 180 stepeni. Odgovara ti budzet koji klub nema osnova da je zaradio, pricaju bajke i ti kao najvece trenersko ime u Evropi cutis i klimas glavom. Sve to, jer je ego veci od srca.

Suptilni utovar

pre oko 2 godine

Avramović nije play. Partizan je nekoliko puta na ozbiljnim utakmicama počinjao sa 0:10. Dečko nije kriv, ali nema ga nigde kad mora da kreira. Mislite o tome
G

Gost-PP

pre oko 2 godine

Problem je što nema nikog da pogodi osim Pantera, njega udvajaju a lopta sporo dolazi do drugih igrača i kad dodje oni ne znaju šta će sa njom. Dangubić je izgubi, Trifunović promaši, Kuruc ne sme da šutira, Ledej se nije preznojio. Na malo agresivniju odbranu mi odmah gubimo lopte, ja stvarno ne znam zašto se pojedini zovu košarkašima. Zagorac bolje što nije igro, dečko treba da se penzioniše. Avramović se prva 2 minuta nešto šepuri, posle ga nema ni na mapi. Sramota, ni šuta ni neke akcije, ničega.

rty

pre oko 2 godine

Pa Zagorca nije ni igrao Al aj da se opljune kad je vec krenulo redom 😂
Z

Zole

pre oko 2 godine

Tanko je ovo, jako tanko. Ne govorim samo o ovoj utakmici nego o celoj sezoni do sada. Mnogo ekipa nam prelako utrpa 80ak poena, manje više. Ne volim te pobede tipa 93:85 i slicno, previse poena primamo od osrednjih ekipa i pored pobeda a kada naletimo na ekipu koja igra agresivnu odbranu, puknemo kao zvečka. Tako je bilo protiv Huventuda, Lokomotive, zvezde 2x, Cedevite u Beogradu.. U vecini utakmica smo primili preko 90 poena. Pa nama su klinci iz Mege dali 93 poena!!!?? Nista u ekipi ne štima, ne postoji akcija nego daj loptu Muru ili Panteru a oni će već nesto iskreirati. I baš me briga sto nam je Žoc trener, niko nije nedodirljiv. Trinkijeri je sa anonimusima pravio mnogo bolje rezultate, da ne govorim o igri. Zalicemo mi jos dugo za njim i onom prekinutom sezonom 2019-20 kada smo bili prvi na tabeli uz skor 20-2, igrali 1/4 finale EC i imali domaći teren do kraja takmicenja. Tu je karta za Evroligu izgubljena i bojim se da je time otisla i nasa sansa za istom, necemo ni sledece sezone igrati EL i to posebno boli
g

goxyGost

pre oko 2 godine

Samo mala ispravka te sezone ste imali skor na kraju aba lige bez poslednjeg kola koje nije odigrano zbog korone 17-4 i bili ste prvi na tabeli. Samo to, pozdrav.
G

Gost s brda

pre oko 2 godine

Druze samo nemoj Zvezda malim slovima,daj malo postovanja!!!
G

Gostujući168

pre oko 2 godine

Ti da imaš imalo obraza posle ovog brukanja dao bi momentalni otkaz. Ekipa 0 Trener 0.
Z

Zivadinko

pre oko 2 godine

20.februar : "ovo je pocetak sezone".....
L

Lik iz klake

pre oko 2 godine

Jbg u maju ce biti kraj sezone...umorni igraci...dobar izgovor zlata vredi!
k

kokos

pre oko 2 godine

Istina, sezonja parenja mačaka. Ovo je tek početak.
A

Asad

pre oko 2 godine

Da nećeš skoro u Rumuniju?
t

terza magico

pre oko 2 godine

vidim, najmlađi tim na svetu, a od mladih igrali trifunović i kopriva skupa 40 min, 1 poen skupa. a ove priče o zagorcu, kao bio bolestan, pa neće igrati on ni kad je zdrav. Forsiranje Ledeja i Pantera preko 30 min iako je utakmica izgubljena posle prvih 5, a mladi igrači mu na klupi. Posle izbaci Mura, ubaci Kuruca i Panter glumi pleja. e zato je Radonja za tebe Žoc doktor. Jedino ti skidam kapu za dodelu medalja, ispao si gospodin, dok ti omladina klasična srpska, sva besna i sobom nezadovoljna. mnogo ces posla imati, nek je sa srećom
A

Asad

pre oko 2 godine

Murinjo na Murinja mi ličiš
R

Rare

pre oko 2 godine

Strah u grobarima izmiče kontroli, to je očigledno.
L

Lažna avangarda

pre oko 2 godine

Molim vas za gospodina hitno jednu bocu sa kiseonikom...
K

Kaboom

pre oko 2 godine

Probao si da budeš gospodin, al ti ne da Robija u tebi... Sramotno ponašanje na utakmici jednog trenera sa 61 finalem. Zaključak, Radonja drugi put obrisao parket sa njim i nije početak sezone, jer se za mesec dana ulazi u finiš. Jedino ako se čuva za KLS on nije ni počeo. Sportski pozdrav
b

bojank911

pre oko 2 godine

3 ili 4 igraca su bivsi igraci Zvezde. Cudno nisu preneli malo tog iskustva