Komentari na vest

Obradović: Našim greškama smo izgubili, imali smo mnogo problema na skoku

K

Kraljević Marko

pre 6 meseci

A šta je s Kambokloa?
i

igor978

pre 6 meseci

Koji put već ovo pročaš za 2 sezone, Željko majstore? Ko tebi sastavlja tim? Ko je tražio i doveo igrače koji ne znaju da grade koš, koji igraju jednu od najgorih odbrana u EL, koje nadskače skoro svaki protivnik u EL pa i ABA ligi!?
S

Sunking

pre 6 meseci

Meni samo nije jasno zašto svaku utakmicu poslednjih 30 sekundi igra Trifunović i svaki put vas ukanali
D

Dedadakaze

pre 6 meseci

Ne razumem zasto mi ne "uzimamo"zadnji napad!?! Ovde je bilo 13sekundi...faul i mi da zavrsavamo.... protiv Mege isto....DAJ DA MI IGRAMO ZADNJI NAPAD!!!!
M

Miloš 1970

pre 6 meseci

Ajde legendo samo si izgubio 35 mečeva u zadnjoj sekundi u poslednje 3 godine, tovari te ko kako stigne...
T

TVITER.KAFICI

pre 6 meseci

HOCU HEZONJU ODMAH INAČE CU DA SE SRDIM NA TVITERIMA.
S

Shabi199000

pre 6 meseci

Te price da fali neki buldozer ili skakac au gluposti. Kaminski je top sa visinom, Dozier dobar skakac, Balsa visok, Tristan isto... Problem je pracenje igre i pozicioniranje. Doci ce to na svoje lagano samo.
c

cuj ti ovo

pre 6 meseci

Amaterska izjava valjda su igrali u stolice za ne pokretnje sto skok nije isao hahahaha
5

56789

pre 6 meseci

SA POVRATKOM PONITKE SKOK CE BITI BOLJI! OVU UTAKMICU SMO IZGUBILI ZBOG JEDNOG SKOKA I UHVACENE LOPTE
Z

ZPS

pre 6 meseci

cuj naseg trenera :imali smo problema u skoku ,pa kad niste ,nema ko nas nije ponizio na skoku i opet cutite ...slagali navijace da ce dovesti ekstra pojacanja da bi prodali sve sezonske karte ,sad ko vas jebe ...igrace Jaramaz i Andjusis 👏👏👏

Zoran Bozic

pre 6 meseci

Većina zlurado komentariše.Većina su cigani,koji su jedva čekali kiks kkpartizana.I ja koji sam u poznim godinama a nekad sam bio igrač pod koševima i navijač kkpartizan.Ne mogu a da se ne osvrnem na komentare tj.na utakmicu sa Baskonijom.Baskoniju koju je trebalo dobiti sa onih 6 ,- 8 razlike,pametnom igrom.Izgubiti u 1.1 desetinki,je poraz koji me boli. Željka i njegov rad kao čoveka poštujem,ali postoji nešto što nijedan trener ne može da postigne ili uradi.,A to je da,stručnom analizom dobije rezultat IQ vrednosti svakog igrača.Možeš trenirati igrati šutirati trčati ali ako nemaš motoriku u glavi ,sve je džaba.Aleksa i sve zvezde ,spustite se na zemlju.
@

@Zoran Božić

pre 6 meseci

Strašno je šta se dešava ali uđi na vesti Zvezde pa ćeš videti iste te zle komentare od strane vaših navijača.Dotakli smo dno dna kao narod i tu se završava moj komentar!
Z

Zivkovic

pre 6 meseci

Vec u Splitu Zoc ce pronaci smrtonosnu petorku,vidjecete!
P

Posao

pre 6 meseci

Nezna Obradović jadati pametuje ne ide. Običan navijača i evo ne spavam u 6 ujutru pišem. kom. Toliko sam iznerviran. Čoveče pa šta ti igraju aleksa i danilo? Patoje toliko šala tno i bez pošto anja tima i navijača. Pa koga sda da dobijemo u gostima. Akodeseti budemo uspeh. Čoveče reci im ko su i šta su. Da ne igraju u za nas bili bi anoni usi, kakvih je po krki, igokei, zadru, koliko hoćeš. Poštovanje ovim ekipama, samo dajem primer, jer siguran sam da ima tamo igrača koji su bolji od alekse, danila, utoša. Jeli tako? Ona silna iskakanje centra na bekove i branjenje, do esoše poraze protivolija, protiv mege, večeras jare na monekeu. Svaka čast baskoniji, ali ovo se moralo brejk nuti. Čist poklon smo bacili i zgazili. Konkretno aleksa, danilo idozijer. Strašno
T

TP-1

pre 6 meseci

Au brate,umorih se citajuci tvoj komentar! Na slepo da kucas,verujem da bi bilo bolje.
K

Kult ličnosti Želimira

pre 6 meseci

Kult ličnosti koji se izgradio je grozan. Da li je danas našao Želimir smrtonosnu petorku ?
0

08888

pre 6 meseci

MISLIS TVOJIM GRESKAMA
D

Dr.Feeling

pre 6 meseci

Sretne vam rane junaci! 🤣
s

spiritus movens

pre 6 meseci

Zeljko, nije sreca para puna vreca.
V

Vukadin4

pre 6 meseci

Šuška se, šuška, da ti voliš Duška!
Y

Yui

pre 6 meseci

Mole se ovi iz zamrzivaca ako imaju malo srama da se ne javljaju do sledeceg derbija ...
Z

Znači

pre 6 meseci

Stid me alekse i danila umišljeni veličina. Da nije navijača i arene oni bi bili minorni likovi i igrači. Moraš im to treneru objasniti, jer oni zaslepljeni ne vde. Jadno
S

Smejem se.....

pre 6 meseci

Dusko bez filinga oducio od kosarke "najboljeg trenera" u galaksiji🤣
K

Kako

pre 6 meseci

To da mu neki dadose otkaz kad je najbolji 😂😂😂.
G

Goss

pre 6 meseci

Da da odučio i puko dva derbija kolko je dobar i sad dobio na sreću
G

Gost999

pre 6 meseci

Meni je najjače što on iz očaja ubaci nekog igrača, i njega baš to veče prok**a. Večeras ovaj Vukčević, protiv Zvezde Aleksa, pa Dozier, ili kako se već zove. Toliko sreće ima da je to neverovatno.

Katalonija

pre 6 meseci

Ma da, onako slučajno...

PFK NIŠ

pre 6 meseci

Partizane skok, skok, Partizane SKOK!
G

GrobarNbgd

pre 6 meseci

Menjam Ledeja Kaminskog Tristana Koprivicu za Mozlija i Veselog.....Savicu.......
Г

Гробар54

pre 6 meseci

Тебе мењам за правог навијача!
S

SilverSurfer

pre 6 meseci

Nemojte sad o košarci. Pre utakmice u Baskoniji pored autobusa u kom su bili košarkaši i stručni štab Partizana prošla je majka s malim detetom koje je pokazivalo srednji prst.
Т

Тодор

pre 6 meseci

Еурека, еурека, измисли човек топлу воду..Друже тренеру, за 6 мечева дозволиш да ти противничке екипе направе 87 офанзивних скокова, 87! Мани се празне приче и филозофирања, буди конкретан. Реци чија је кривица за ове лоше потезе у игри, управе због циганисања, стручног штаба или је нешто треће. Мани се ових прича! Играш без плеја, играш без центра, а ниси угрожен као Дуле ономад..
5

56789

pre 6 meseci

OBRADOVIC JE MALI RASTOM SAMIM TIM JE SLAB U SKOKU
O

Odlazi zeljko

pre 6 meseci

Jedini si trener u celoj Evropi koji sa 35.mil budzetom i 2.6mil panterom po sezoni u zadnje tri godine koliko je u klubu osvojio samo JEDAN trofej od mogucih 10 koji su bili u opticaju,a jos na sve to cak 2 puta u 3 godine pobegao iz lige zbog straha da ne izgubi triplu krunu od Covica kao sto je to bio slucaj predprosle sezone!
d

d. g.

pre 6 meseci

Jel to Žoc preuzeo krivicu... ili ipak nije.
m

mile jna

pre 6 meseci

cuti zeljko skoluje te duka de god stigne,kako oce,sramota vise bre
g

grobar ns

pre 6 meseci

Vanji prirediti "lep" doček u revanšu...Mislim da će biti prvi igrač u istoriji koji je igrao za nas, bio kapiten a da ćemo ga dočekati tako kao da je presao u zvezdu. Ja se stvarno ne secam da se neko toliko radovao kad nam da kos a da je je pre toga ostavio dubok trag kod nas. Neverovatno...
Z

Zivkovic

pre 6 meseci

Sad nam nevaljaju Vanja i Milutinov a kad su ginuli za repku bili su dobri!
A

Alex20

pre 6 meseci

Ma da bre,dajte neku krvnu osvetu.Kakvi bolesnici.
G

Gost46

pre 6 meseci

Ne rode,igrali ste iskljucivo onako koliko su vam dozvolili oni. Imali ste skokova onoliko koliko su vam on dopustili. Ne ponizavaj pobedu i odlicnu igru Baskijaca protiv tebe i milionera! Pokvaren nacin da se drugim recima kaze da ste ponizeni sa tolikim budzetom a nista od toga!!
l

lion zion

pre 6 meseci

jel se aleksa jos busa u junacka prsa ko u areni,pa nedovic sudio ni tegetlija nije pomogo ,opet smo ispred vas i u abi i u el na tabeli hahhahhaha
d

de goll

pre 6 meseci

ovakve utakmice se moraju dobiti....los skok? gde je centar celu sezonu..mega vas je pojela u skoku..reakcija nula..platite bre dva igraca ako mislite da igrate..ne da gledamo igrace koji ni ne igraju niti su igrali proslu sezonu
4

434

pre 6 meseci

Kakav je filing zoc hahaha
d

dezurn1kr1vac

pre 6 meseci

Ne znam samo sta je sa Balsom ? Imamo problem sa skokom a nas centar nije medju 12 ili je tu ali nema minuta za njega . Zasto ?! Sta se ceka sa Kaboklom ?! Hocete li da dovodite pleja jer ovi ( Jare , Andjusic, Aleksa ) nemaju GLAVU za tu poziciju ! Mislim da smo veceras pobedili sami sebe . Pocetak je , i tek predstoji ono pravo ali nervoza je prisutna kod svih nas zbog ovakvih poraza . Zasto isto Tristan nema vise minuta u EL , ocigledno je da je mnogo napredovao ?! Dibijes 2x komsinicu ali znas da i pored toga nesto malo fali .. Ajdee ozvanicite Brazilca i u potragu za plejom pa da gazimo !
m

makelele czv

pre 6 meseci

je l zvao Aleksa Lesora zna li se?
r

realista007

pre 6 meseci

Zvao ga!
p

pero7

pre 6 meseci

zvao je Petruseva
B

Bon.Jovi_985

pre 6 meseci

Interesantno je da kad KKP pobedi sledi "Željko je maestralno vofio utakmicu jer je najbolji trener u celom solarnom sistemu" ali kad se izgubi uvek ide ona "igrači nisu poslušali dogovor" i slične fraze. Podrazumeva se svakako da nema njegove krvice ,osim što veruje svojim igračima....
r

rndl

pre 6 meseci

Grobar sam i vec mi to ide na q! Niko ne smije ni prigovorit da u ovim porazima mozda ima i Zeljkove krivice

Sakur

pre 6 meseci

Majstore na 10 utakmica imas problema sa skokom ne samo ovu utakmicu
G

Grobar do koske

pre 6 meseci

Tvoje mišljenje nije relevantno. Nas Grobare je sramota od tebe.
2

2305

pre 6 meseci

skroz se pogubio ne zna vise ko skace ko ne
B

Bole-bg

pre 6 meseci

Pa mi imamo problema sa skokom od pocetka sezone, nismo ni malo slucajno izgubili od Mege i Studenskog Centra, a vi i dalje budite svi tvrdoglavi i ne mojte da dovede nekog ko ce da skace i da kupi lopte ispod kosa.

Sakur

pre 6 meseci

Odbrana je problem kod def skoka jer centar preuzima i izadje visoko ali dzaba kad lik hoce da igra tako odbranu
J

Jeste

pre 6 meseci

Jos par meleona za doticnog sto juri maloletnice iliti najskupljeg trenera Evrope. Raduje se manjina uzetoj ABA Ligi posle skoro 10 godina i to se slavi kao da su uzeli EL,a to sto je doticni koji gazi peska spucao 50+ miliona narodnih para za 3 godine to nema veze,tuzni im mozgovi.
O

Oto

pre 6 meseci

Tvoj klub poslednju deceniju spucao oko 100 miliona i to za jedan top 8.Prestani sa komentarisanjem najbolje bi bilo…
A

A-

pre 6 meseci

Sto se ti oko toga sekiraš?
g

gost1992

pre 6 meseci

Pa dal je najskuplji ili ne manje je vazno jer je covek najbolji trener evrope i dosao je u partizan i za to mu treba skinuti kapu jer je sig mogao negde drugde uzeti vece pare i biti pod manjim pritiskom tako da svaka mu cast sto se vratio u partizan i to kazem kao navijac zvezde a kao drugo on je opravdao ocekivanja prosle god protiv reala kad su ih sramno pokrali,ko je nama kriv sto tolike godine ne mozemo da napravimo iskorak i sto nemamo takvu trenersku velicinu..kapiram da ih ne volis al ne mozes ignorisati cinjenice
S

Saturn

pre 6 meseci

Kaminski se boji reketa ko Alcaraz Djokovica , tolki covek a ne zna da skoci
X

Xxxcv

pre 6 meseci

Opusteno maestro. Jos jedno 5 ili 6 miliona da se ulozi. Drzava duradi nesto:-) Kao i ovim nesrecnicima sa druge strane brda. Nema nista od naredne faze EL a mogu limar i Coki da pisu saopstenja do sutra.
S

Sva sreca.

pre 6 meseci

Sto vi gubite samo na vase greske jer drugi ne znaju igrati. Pa vi bi i drim tim pobedili samo da ne gresite.
2

2207

pre 6 meseci

Prvo 10 drugo 6 jes jes istina gradili bolje 😂
H

Hober

pre 6 meseci

Obradoviću,puni ste zlobe i mržnje. Bes i poroci vas nagrizaju iznutra. Smirite se,otvorite dušu,nije uspeh najbitnija stvar na svetu. Treba ostati i čovek.
S

Sta-

pre 6 meseci

Li ti lupaš?
G

Gembe

pre 6 meseci

SREĆNE TI RANE JUNAČE
А

Арсеније Арсић

pre 6 meseci

Паризер Моцарт Бет
G

Gerasim

pre 6 meseci

Kad se vrati Mirotić biti će bolje u skoku
M

Ma nije moguće

pre 6 meseci

Ja mislio mojim greškama. Dobro je...
h

hahahag

pre 6 meseci

Kmeeeeee turrkyyyyy
F

Filippoinzaghi87

pre 6 meseci

Vidis koliko si ti isfrustiran, pobedis jednu utakmicu sinoc, mi izgubimo i odmah divljas ovde, a 7 dana nisi mogao da dodjes sebi posle dva derbija i terao sve zive iz zvezde. znam da si se i sinoc protiv bajerna tresao i da ti je pritisak bio 300/200, al’ polako tek ce da ti bude, licemeri jedni, bolje resavajte probleme u svom dvoristu
m

milaneze

pre 6 meseci

@Filippoinzaghi87 Ne zna muka sta ih ceka, prvo ide Barsa, Fener, Oly, Milano, Efes pa Valensija, znaci bar 5 sigurnih poraza ovde vidim.
v

vroom

pre 6 meseci

Nista sto jos dva skupa igraca na poziciji crnca ne mogu da poprave
B

Bungalov

pre 6 meseci

Sta si gledao kad si dovodio Doziera leba ti?Kao da oci nemas u pm..Covek ne ume loptu da vodi krsteno.
D

Danilo911

pre 6 meseci

FK czv zna najbolje o cemu pricas, ko reprezentacija gane da igra...
S

Sergej14

pre 6 meseci

Zato sto mu to i nije kvalitet, kao ni Ponitki sto smo videli na samom pocetku sezone, kao sto nije prenos i organizacija kvalitet ni Andjusicu, ni Panteru, ni Naneliju...i svi se trose na tome i gube lopte...a sve bi resio igrac na pleju...
z

za danila

pre 6 meseci

Glazer,Nikolic,Djiga,Dragovic,Rodic,Hvang,Stamenic,Bukari,Olainka,ivanic,Lucic Tri iz "Gane"kako ti kazes plus dva iz Aziije. Sad pogledaj svoju postavu Saldanja,Kanute,Kalulu ili Severina,plus Natko i ovaj sto je igrac meseca nemam pojma kako se zove. Dzabe lazes.
s

spiritus movens

pre 6 meseci

Greske su sastavni deo kosarkaske igre. Baskonija vas nadskocila i zasluzeno slavila. Cestitke nasim D. Ivanovicu i V. Marinkovicu.
Z

Zeleznik

pre 6 meseci

D. Ivanović je crnogorac, ili kako vi kažete "dukljanin". Pozdrav.
z

za zeleznik

pre 6 meseci

Odakle su dosli ti Crnogorci,bas me zanima.
z

zps

pre 6 meseci

a ko nas nije nadskocio ???
M

Mile led

pre 6 meseci

Zali boze 30 miliona potrosenih a bolnice mogle da se naprave
E

Etooo

pre 6 meseci

Nešto pametno i od tebe da pročitamo.